Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Reede 27 jaanuar.

Jäär

21. märts – 20. aprill

Praegu on teil pingeliste energiatega aeg. Kuid ärge ehmuge, pingelistes olukordades on hea võimalus ennast arendada ja jõuda tõele lähemale.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Loe ka: Veebruari horoskoop – Suhted, töö, raha ja tervis.

Suudate näha asju hoopis teisest vaatevinklist, kui tavaliselt, hindate tänu sellele ringi paljusid seniseid arusaami ja hakkate nägema tervikut.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Kipute täna tühjast asjast suurt numbrit tegema. Tänu oma liigsele emotsionaalsusele võite nii mõnegi suhte oma elus pingeliseks keerata.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Suureneb soov teistele muljet avaldada. Kipute ennast näitama kellegi teisena, kui tegelikult olete. Kuid sellise näitlemisega te palju ei saavuta!

Lõvi

23. juuli – 22. august

Olete täna erakordselt avatud ning suhtlemisaldis. Tunnete inimeste suhtes loomulikku heatahtlikkust ja soovi olla neile kuidagi kasulik.

Neitsi

23. august – 22. september

Väga tõenäoliselt satute täna ebameeldivasse olukorda, mis seotud maksmata võlaga või täitmata jäänud lubadustega. Nüüd on viimane aeg ennast kokku võtta.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Olete täna sõnaosav ning tähelepanelik. Suudate ilma suurema vaevata teisi mõjutada ja oma nägemust esitada. Kuid vältige alatute võtete kasutamist!

Loe ka: Veebruari horoskoop – Suhted, töö, raha ja tervis.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Suudate täna olla teiste inimeste suhtes tähelepanelikum ja arvestavam, kui tavaliselt. Samas kipute olema liiga sentimentaane ning kurvameelne.

Ambur

23. november – 21. detsember

Tänane päev sobib igati vaimseteks tegevusteks või millegi õppimiseks, kuid rahalised tehingud ja paberite ajamine ei taha täna üldse õnnestuda.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Kaldute kõike liiga südamesse võtma ning leiate igast väikesest asjast midagi isiklikku. Samas oskate olla väga südamlik ja mõistev nõrgemate suhtes.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Tänasel päeval on teil valdavalt helde meeleolu. Olete rõõmsameelne ning täis soovi aidata neid, kes õnnetud ja üksikud. Hea päev kutsuda külalisi.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Loovus on ekstsentriline ning võib mitte leida väljundeid. Ülitundlikkus ja ärritatavus põhjustavad probleeme. See pole hea aeg aktiivseks suhtlemiseks.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos