Friday , 20 September 2024
277763402 5137337362990546 7566842467710774737 n

Tulevane noorpoliitik? Desiree Mumm saab erakondadelt pakkumisi: oleksin pädevam, kui mul oleks rohkem elukogemust

Desiree Mumm on ütlemata andekas ja tegus noor naine. Lisaks lauljakarjäärile teeb Desiree kaasa ka teleseriaalis “Armastus”, on igapäevaselt aktiivne sisulooja, käib tööl ning õpib Tartu Ülikooli magistriprogrammis. Podcastis “Miks me oleme idioodid?” rääkis Desiree avameelselt, millises suunas liiguvad tema mõtted edasise karjääri osas ning kas on lootust, et Desireed peagi ka poliitikas saab näha. 

Desiree on tänaseks juba pikka aega unistanud diplomaadiametist ning võttis eesmärgiks selle nimel ka vaeva näha. “See valik on minuga juba kaua aega olnud. Ajalugu, ühiskonnaõpetus ja keeled on mind alati huvitanud ning millalgi keskkooli ajal tuli mul mõte, et ma tahan saada diplomaadiks,” meenutab Desiree. Selleks, et mõte diplomaadiks saamisest ka täide saaks viidud, alustas naine ka õpinguid ülikoolis. “Ma lõpetasin kõik teised asjad ära ja ei teinud mõnda aega isegi muusikat. Ma pühendusin ainult õpingutele,” kirjeldab Desiree.

Tänaseks on Desiree elus aga veel palju teisigi huvipakkuvaid tegevusi ning kuigi Mumm ei ole mõtet diplomaadiametist peast välja heitnud, siis näib sellealane karjäär veel üsna kaugel olevat: “Diplomaaditöö ja selleks saamine nõuab väga suurt pühendumist ja aega. Kuna ma teen nii paljusid asju hetkel, siis ma ei tea kas see on realistlik. See mõte ei ole mind jätnud, mind jätkuvalt huvitab see valdkond, aga kas minust päriselt kunagi ka diplomaat saab… kes teab. Võib-olla minust saab hoopis poliitik.”

Loe edasi SIIT

allikas: sky.ee

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt