Friday , 18 October 2024
Erakorralised uudised

Mida reedab nägu sinu kohta?

Silmi peetakse inimese hingepeegliks ning inimese iseloomu ja suhtumist loetakse enamasti välja tema käitumisest, ent tegelikult paljastab inimese loomuse kohta nii mõndagi hoopis tema nägu ja selle eripärad! Näokuju ja selle proportsioonid räägivad inimese kohta rohkem kui sa arvatagi võiksid!

Allpool on välja toodud mõned põnevad paljastused inimese näo eripärade ja nende tähenduste kohta:

Kõrge ja ümar otsaesine
Kui sinu otsaesine on kõrge ja juuksepiir jookseb kaugelt, siis viitab see loomingulisele isiksusele, kes ei kasuta mõtlemisel loogikat, vaid pigem oma sisetunnet. Sa oled väga tundlik, ent oskad oma emotsioone hästi varjata.
Sinus on peidus salakaval inimene, ent väljastpoolt on seda raske tabada. Sinu kohta kehtib ütlus – vaga vesi, sügav põhi.

Lame ja kandiline otsaesine
Oled realist, keda on raske ümber veenda. Sa oled usaldav, ent kontrollid alati tausta ning seetõttu on sind väga keeruline lollitada. Loogika, mõistus ja realistlikkus iseloomustavad sind kõige paremini.
Sulle ei meeldi arusaamatused ning sa hindad inimesi, kes on ausad ja otsekohesed. Sa ei näita oma tundeid avalikult välja ning kipud neid pigem endasse koguma.

Tugevad, tihedad kulmud
Sa oled hingeline ja tugeva iseloomuga isiksus, kes oskab iseennast hinnata ning sa ei lase endale pähe istuda. Sa oled endale elus kõrged eesmärgid seadnud ning sa ootad ka teistelt inimestelt suuri pingutusi.
Sa oled ambitsioonikas, töökas ja enesekindel ning tänu sellele kombinatsioonile võid elus kaugele jõuda. Kuulad oma sisetunnet, ent vahel teed siiski otsuse vastavalt sellele, mida mõistus ütleb.

Õhukesed ja kitsad kulmud
Kipud olema ebakindel ja see võib sinu ellu mitmeid probleeme tuua. Kardad, et sind ei võeta piisavalt tõsiselt ning võid end sageli õnnetuna tunda, ent õnneks on see vaid üks eluperiood, mis varem või hiljem läbi saab.
Sa oled võimeline oma kompleksidest vabanema ning seejärel taipad, et tegelikult ei suhtu mitte keegi sinusse halvasti peale sinu enda. Õpi ennast armastama ja hindama ning kõik muu loksub ise paika.

Suured silmad
Sa oled avatud hingega ning armastad suhtlemist. Inimeste keskel olemine annab sulle energiat ja jõudu. Sinu jaoks ei ole mingi probleem võhivõõrastega rääkima minna ning sa tunned end hästi ka täiesti tundmatus kohas. Sul puudub hirm inimestega suhtlemise ees ja seetõttu võib sinust suure tõenäosusega ka avaliku elu tegelane saada.

Keskmisest suurem nina
See viitab sellele, et sa oled perfektsionist, kes oskab leida vigu seal, kus mitte keegi teine neid ei leia. Kipud vahel liialt vinguma ja inimestelt mõistusevastaselt palju nõudma – sinu ootused nii iseenda kui ka teiste suhtes on kõrged.
Teisalt pesitseb sinus loominguline isiksus, kes võib tänu inspiratsioonipuhangule vahel isegi reaalsustaju kaotada.

Väike nina
Oskad elu kõrvalt vaadata ja ka keerulistes olukordades õigeid otsuseid langetada – pinge all töötab sinu aju väga tõhusalt. Sul on tugev isiksus ja pidev saavutusvajadus, mistõttu ei suuda sa pikalt ühe koha peal paigal olla. Vajad uusi eesmärke, ülesandeid ja tegutsemist – sul on alati midagi käsil ja nii tunnedki end kõige paremini.

Kitsad huuled
Sinu jaoks on elus kõige olulisem vabadus ja iseseisvus – sa ei kannata seda, kui keegi sinust sõltub ja sinu külge klammerdub.
Vajad ruumi ja seda nii eraelus kui ka tööalaselt – meeskonnas töötamine sobib sulle vaid siis, kui saad võimaluse teatud asjad üksi teha ning ka otsuste tegemisel tahad sa lähtuda vaid oma vaatevinklist. Võid vahel liiga teravmeelne ja otsekohene olla ning oma sõnadega mõnele õrnema hingega inimesele haiget teha.

Suured huuled
Sa oled emalik ja emotsionaalne ning tahad maailma paremaks paigaks muuta. Sinu jaoks on oluline õigluse jalule seadmine ning sa hoolitsed nende eest, kes on nõrgemad.
Oled nõrgemate õiguste eest võitleja. Võid kas või poes järjekorras seistes minna tülli inimesega, kes ülbelt vahele trügib ning leides maast raha, tahad sa selle omanikule tagastada. Sul on suur süda.

allikas: saladused.ee

Vaata ka:

doctor g4be6b6acb 640

Siin on sinu tervise ja heaolu horoskoop neljapäevaks, 17. oktoobriks 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Täna võib sul tunda suuremat energiat ja motivatsiooni, mis

ennustus horoskoop tarokaart minuaeg.com

3 sodiaagimärki, kelle unistused täituvad kolneljapäev 17 oktoobril 2024

Siin on kolm sodiaagimärki, kelle unistused võivad neljapäeval, 17. oktoobril 2024, täituda: 1. Lõvi (23.