Saturday , 7 September 2024
Erakorralised uudised

Horoskoop – Kolmapäev 11 jaanuar

Jäär

21. märts – 20. aprill

Meeldivate sündmuste ja muljete päev. Soodne aeg reisimiseks, sotsiaalsete ja juriidiliste probleemide lahendamiseks. Hea päev õppimiseks ja lugemiseks.

Loe ka: NÄDALA LOTO HOROSKOOP 09.01 – 15.01.2023

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Kipute täna tuulepäine ja hooletu olema. Võite tahtmatult oma kaaslasi alt vedada ja sellega suurt segadust tekitada. Soodne loominguliseks tegevuseks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Olete täna hooletus ja optimistlikus meeleolus. Tugev tõmme pidutsemise ja seltskonnaelu poole. Ideaalne päev loominguliseks tegevuseks!

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Täna on hea päev elamispinna ja kinnisvaraga seotud küsimuste lahendamiseks. Rahaasjad peaksid laabuma ootuspäraselt ja ehk pareminigi veel.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Kipute täna olema tähenärija. Teie tähelepanu on erakordselt erk ja teile ei jää ka pisimad detailid kahe silma vahele. Hea aeg arstlikuks ülevaatuseks.

Neitsi

23. august – 22. september

Liigne emotsionaalsus võib teid muuta teiste silmis mitteusaldusväärseks. Püüdke ametlikus õhkkonnas ennast kontrollida. Emotsioonid jäägu sõprade ringi!

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Võimalik, et tõmbate täna ligi pedantseid inimesi, kes hakkavad teid igal võimalikul juhul kasvatama ja õpetama. See ajab teid aga lausa marru.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Oma enesekindlusega võite täna võita mitmeid keerulisi olukordi. Aktiviseeruvad teie esinemisvajadus ning soov olla teiste jaoks imetletud juht.

Ambur

23. november – 21. detsember

Kipute täna olema kramplik. Juhul, kui püüategi olla seltskondlikum, kukub see ikkagi ebaloomulikult ja pingutatult välja. Parem jääge tahaplaanile.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Teid tõmbab täna kõikvõimalike seikluste poole. Teil on nüüd raske keskenduda mingile konkreetsele kohustusele, meelsamini lihtsalt kasvõi puhkaksite.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Ihkate muudatusi, uusi kogemusi ja vabadust. Võivad ilmneda teie varjatud omadused. Oht muutuda liiga tundeliseks, ekstsentriliseks ja häbematuks.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Hea päev meelelahutuslikuks väljasõiduks. Võimalik, et puutute täna kokku eksootiliste religioonide või muude alternatiivsete meetoditega.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,