Thursday , 19 September 2024

Horoskoop – Kolmapäev 2 november

Jäär

21. märts – 20. aprill

Teil tekivad täna uued ideed ja soov neid kohe ka rakendada. Tunnete suurt rahuldust, kui saate midagi põnevat ette võtta. He aeg pidutsemiseks.

Loe ka : NÄDALA LOTO HOROSKOOP 31.10 – 07.11.2022

Loe ka: Novembrikuu horoskoop 2022

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Olete täna tavalisest jutukam ja aktiivsem. Suhtlete hea meelega kõigiga, kes ette juhtuvad, kuid samas jääb teie olemine veidi pealiskaudseks.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Püüdke mõista, et inimesed, kellega kokku puutute on teie enda sisemise maailma peegeldus. Püüdke muuta ennast ja te näete, et muutuvad ka teised.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Nüüd saad sa olema väga üllatunud inimeste üle, kes su teele satuvad – ja seda heas mõttes. Lähene kõigile potentsiaalsetele koostööpartneritele huviga.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Teie mõistus on täna aktiivne. Püüate leida kõigele, mis toimub loogilist seletust, kuid sellise mõttetöö tulemusel võite täielikku tupikusse sattuda.

Neitsi

23. august – 22. september

Otsite täna meelelahutust ning võimalust ennast välja elada. Suurenenud on vajadus füüsilise aktiivsuse järele. Minge pidutsege ja tantsige!

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Teie jaoks kerkivad täna esile perekond, kodused tööd ning kohustused oma lähedaste inimeste ees. Võimalik, et teie poole pöördutakse abipalvega.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Pöörate täna suuremat tähelepanu asjade, olukordade ja inimeste välisele ilule. Kuid võiksite siiski meeles pidada ka sisemise ilu tähtsust.

Ambur

23. november – 21. detsember

Võimalik, et puutute kokku nõudliku, võitlusmeelt nõudva projektiga. Astuge nendele katsumustele julgelt vastu, kuid vältige möödarääkimisi.

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Püüdke vältida konflikte isikutega, kelle arvamus on totaalselt erinev teie omast. Hea aeg tegeleda endaga ja olla natuke omaette ning mediteerida.

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Ootate täna, et pigem teised oleksid aktiivsed ning otsiks teiega esimesena kontakti. Olge valmis aga selleks, et peate hoopis ise aktiivsem pool olema.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Nüüd on hea aeg teha oma elus muudatusi ja uuendusi. Inspiratsiooni peaks jätkuma mitme uue ettevõtmise kavandamiseks. Eelkõige toimib see kunsti vallas.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos