Thursday , 19 September 2024

Tallink üllatas ulmekasumiga.

Taastumise kursil liikuva Tallinki kolmanda kvartali puhaskasum oli koguni 37,9 miljonit eurot, mis on peaaegu sama palju, kui terve 2018. aasta peale kokku teeniti.

„Käesoleva majandusaasta kolmanda kvartali tulemused hakkavad viimaks ometi meenutama normaalsust, millega olime harjunud enne koroonapandeemia puhkemist, ning on kindlasti võrreldes viimaste paari aastaga edasiminek. Kvartaalne kasum seevastu ei ole mõistagi veel ligilähedanegi pandeemiaeelse ajaga võrreldes, aga meil on siiski igati põhjust olla selle tulemusega rahul,“ ütles Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

Kolmas kvartal on Tallinki jaoks olnud ajalooliselt üks tugevamaid. Näiteks teeniti 2019. aastal sellal 54,6 miljonit eurot kasumit, 2018. aastal 46,1 miljonit eurot.

Loe ka: Tallinki uus laev MyStar läheb liinile novembris

Hoolimata tugevast kolmanda kvartali kasumist ollakse auditeerimata tulemuste kohaselt aasta kokkuvõttes jätkuvalt veel 2,3 miljoni euroga miinuses. Meenutuseks: kahel eelmisel aastal oli Tallinki kahjum ligi 165 miljonit eurot. Enne seda kõikus aastane puhaskasum 40–50 miljoni euro juures.

Loe edasi SIIT

Alliaks: Arileht.delfi.ee

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos