Sunday , 8 September 2024
Erakorralised uudised

Horoskoop – Teisipäev 16 august

Jäär
21. märts – 20. aprill
Suudate täna väga oskuslikult ja loogiliselt oma seisukohti põhjendada. Täna peetud läbirääkimised võivad tuua teie ellu häid, uusi ja huvitavaid võimalusi.

Sõnn
21. aprill – 20. mai
Olete täna liiga nõudlik ning seetõttu tunnete kerget rahulolematust kõige ja kõigi suhtes. Vähendage oma kõrgeid nõudmisi, tundke rõõmu lihtsatest asjadest!

Kaksikud
21. mai – 21. juuni
Hea päev loovaks tööks. Vältige liigset laialivalgumist ning püüdke teistega suhtlemisel olla konkreetne. Oht unustada varem kokkulepitud asju.

Vähk
22. juuni – 22. juuli
Täna võivad aset leida juhtumid, mis on ekstreemsed, kuid lõppevad siiski õnnelikult. Vältige liigset hulljulgust ja arvestage endast nõrgematega.




Lõvi
23. juuli – 22. august
Hea päev alustada uusi ettevõtmisi ja otsida uusi suhteid. Võimalik, et puutute kokku välismaalastega, võõraste kultuuridega või lähete ise reisima.

Neitsi
23. august – 22. september
Teil on raske tunnistada, kui te millestki aru ei saa ning selle tulemusena võivad tekkida vastuolud. Püüdke mitte olla liiga pedantne ja range.

Kaalud
23. september – 23. oktoober
Majanduslikud probleemid sunnivad teile vägisi piiranguid peale. See võib tekitada ängistust ja rahulolematust. Laske ajal mööduda, peagi hakkab edenema.

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Võimalik, et keegi hakkab huvi tundma teie isikliku elu vastu. Olete suutnud enesest jätta salapärase ja huvitava mulje. Mõjute müstilisena.




Ambur
23. november – 21. detsember
Teie jaoks on täna esikohal isiklikud vajadused. Kohustused võivad sootuks tahaplaanile jääda või endast kuidagi ebameeldival moel märku anda.

Kaljukits
22. detsember – 20. jaanuar
Olete praegu inimeste suhtes jahe ning parema meelega väldiksite isiklikku suhtlust. Suurenenud on vajadus privaatsuse järele. Hea aeg koduseks tegevuseks.




Veevalaja
21. jaanuar – 18. veebruar
Võimalik, et märkate alles nüüd mõnes oma kaaslases omadusi, mis on tegelikult väga väärtuslikud. Hakkate inimesi hoopis uue pilguga vaatama.

Kalad
19. veebruar – 20. märts
Kipute liiga jäigalt kinni hoidma põhimõtetest, mis teile tegelikult midagi väärtuslikku ei paku. Püüdke maailma avarama pilguga vaadata.

Vaata ka:

raphael renter vG6ZbRoztr8 unsplash

Kas teadsid: lapsed peaks tegema päevas 17 000 sammu

Laste liikumisvajadus on suurem kui täiskasvanutel. Nad võiksid liikuda kahe kolmandiku võrra rohkem kui täiskasvanud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Põhja-Eesti regionaalne kriisikomisjon kogunes korralisele istungile

Eile tutvustati Harjumaa kõigi omavalitsuste ja regiooni riigiasutuste esindajatele muudatusettepanekuid hädaolukorraseaduses, arenguid Eesti Varude Keskuses,