Erakorralised uudised
2023horoskoop

2023 SUUR HOROSKOOP – Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu…

jaar
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 14

Jäär 20.03-19.04

Mina ise

Eelmisel aastal maist juunini alanu näitab tulemusi kuni veebruarini. Igaühel on muidugi oma väljakutse ja võimalik, et sa polegi veel jõudnud enesega tegeleda. Usutavasti tead juba, mis see olema peaks. Igatahes on aeg selleks veel lahti – poole maini kindlasti.

Kõik, mis varjul ja enesest siiani märku pole andnud, hakkab avanema juuli keskpaigast alates.

„Parimad aastad sinu elus on need, mille puhul taipad, et sinu probleemid on su enda omad. Sa ei süüdista nendes oma ema, keskkonda ega presidenti. Taipad, et kontrollid ise oma saatust.“ (Dr Albert Ellis)

Raha ja vara

Materiaalses mõttes peaksid paremad võimalused vähemalt teoreetiliselt avanema mai keskpaigast alates. Kõigile ei jagu kindlasti ühtemoodi. Mõni võib isegi loteriil võita, aga valdavalt on suurepärane aeg tulevikku töötada. Mõne jaoks on tulemused selged 2023. aasta, teisel 2024. aasta märtsi lõpuks. See, kui palju tõeliselt vajad, on kindlalt olemas. Igasugused liialdused ja mõtlematu raiskamine toovad lõpuks kaasa tühjad pihud, aga tark võimalustest haaramine annab tulemuse ka pikemas perspektiivis.

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

20.–21.03 ja 12.–21.04 – sõbrad, kollektiivid, ühiskondlik vastutus, poliitika, klientuur

17.–20.04 – karjäär, ettevõtlus, saavutus, tööandjad, autoriteedid, eesmärk, muutus

20.–28.03 ja 13.–17.04 – heategevus, spirituaalsus, ebatavalisus, saladused, privaatsus, loodus, loomad

20.03–18.04 – raha, vara, muutus, uuendus

20.03–1.04 – raha, (kinnis)vara, oma vs. teiste oma, ühisvara, pärandvara, maksud, võlad, seksuaalsus

11.–20.04 – identiteet, oma tahe vs. koostöö, lepingud, partnerlus

Lähisuhted, õppimine

Eelmisest sügisest alanu saab „kontrollitud“ jaanuarist märtsini. Võimalik, et ongi tegu ühe õppeaasta kestva stuudiumiga, aga mõnel juhul mõeldakse tõenäoliselt uutele valikutele või lõpetamisele.

Kindlasti on paljudel mingil moel esil suhted kas õdede-vendade või naabritega. Suhete parandamiseks on ehk märtsis-aprillis aeg lahti.

Mõni on vast raamatu kirjutamisega tegelenud ja keegi ehk ootab, et saabuks tellitud uus auto.

Kodu ja pere

Kodu teemas on üldiste märkide järgi suurema aktiivsuse algus märtsi viimasest nädalast. Kui on vaja midagi parandada või remontida, siis on selleks ideaalne aeg peaaegu mai lõpuni. Kõigeks muuks, alates ehitamisest kuni aiakujunduseni, on arenguks aeg lahti isegi juuli lõpuni.

Laste tundeelu ja suhted on olulisel kohal ning võimalik, et saad nõuannetega aidata.

Armastus, vabadus

Selles teemas võib esineda päris suuri pöördeid, eriti märtsi lõpust juunini: kes võib kohtuda saatusliku inimesega, keda üllatavad kellegi tunded tema suhtes. Kindlasti pole kõik päriselt selge ja lõplik, arengud liiguvad järgmise aasta algusesse või isegi sügisesse.

Paljudes suhetes võib olla aktuaalne laste saamise küsimus.

Kohustused ja tervis

Aasta alguskuud näitavad arvatavasti päris hästi tervise seisukorda. Kuni maini kestab suurepärane aeg, et parandada igapäevaharjumusi. Paljudel tahaks tasakaalustamist töö ja puhkuse vahekord, mõnel tuleks ka toitumisharjumused üle vaadata.

Aktiivsemad ajad, et tööd otsida, on juulist oktoobri alguseni.

Suhted, partnerlus

Uue romantilise suhte alguseks on märgid lahti mai lõpust oktoobri alguseni. Juuli lõpust septembri alguseni on kõige suurem võimalus kohtuda inimesega minevikust.

September-oktoober näitavad suurt aktiivsust koos tegutsemiseks, aga ka võimalikku võimuvõitlust.

Maailm ja mina

Väga väljapaistvaid üldiseid märke selles teemas pole. Kõige aktiivsemad paistavad välisreisideks olema november ja detsember, aga igaühel on muidugi omad võimalused. Mõne jaoks võib hästi sobida näiteks suusareis jaanuarist märtsini.

Karjäär, eesmärgid, autoriteedid

Eelmise aasta lõpust märtsini algav või isegi juba eelmisest märtsist juuli alguseni alanud protsess areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda isegi järgmisse sügisesse.

Sõbrad, kollektiivid

Märtsi lõpust algab suurte muutuste aeg. Paljud unistused ja eesmärgid ei pruugi olla enam saavutamist väärt. Eelkõige näed nüüd, märtsist juunini, mis ja mil moel muutuma hakkab. Edasiminekud kanduvad järgmisse aastasse.

Vanad suhted ei pruugi enam rahuldada. Endisest sootuks erinev seltskond on kas huvi pakkuv või lihtsalt ilmub ellu. Emotsionaalselt tugevad suhted pakuvad eriti pinget. Eesmärk on arendada sõprussuhete kaudu oma isiksust. Ettevaatust inimestega, kes valele teele võivad juhtida! Eriti jõulised tüübid võivad isegi ohtlikud olla. Mõistusega lähenedes tunned nad kindlasti ära.

Saladused

Märtsist algab uus ligi kolmeaastane periood, mis tõsisemalt kulisside taha vaatama suunab.

Keerulisem võib olla neil, kel on alateadvusesse jäänud mitmeid minevikust pärit kihistusi. Alateadlik käitumine võib tekitada vastaseid, kes pigem selja tagant ja salaja jalga taha üritavad panna. Seepärast tasuks oma hirmudele ausalt silma vaadata ja pärsitud energiatega tegeleda.

Hästi sobilik on aeg tegutsemiseks valdkondades ja kohtades, mis pole kõigi pilkudele avatud: haiglad, vanadekodud, vanglad, mis tahes sotsiaalhoolekanne, heategevus jne. Hästi sobib ka ajutine eraldumine, näiteks pikem puhkus. Mõne jaoks on kindlasti päevakorral lähetuses viibimine.

sonn
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 15

Sõnn 20.04-20.05

Mina ise

Selle aasta mai keskpaigast algab uus kasvutsükkel. Nüüd on igal Sõnnil võimalus eneses selgusele jõuda ja aru saada, kes ta on kui indiviid.

Tavaliselt suureneb niisugusel ajal enesekindlus. Oma olemust ja võimeid julgetakse enam esile tuua. Kergem on olla mina ise. Jah, kohati peab ka enesega leppima, aga valdavad siiski tohutud arenguvõimalused. Eriti tähtis on saada lahti mineviku varjudest eneses. Nüüd on aeg astuda optimistlikult samm tulevikku.

Mõnel juhul võib tegu olla liialdatud enesekindlusega, isegi upsakusega, seda eriti eduka Sõnni puhul.

„Kui sulle miski ei meeldi, muuda seda. Kui sa ei saa seda muuta, muuda oma suhtumist.“ (Maya Angelou)

Raha ja vara

Nüüdseks on paljudel teada, mil moel on asjad kulgemas. Igatahes paistavad lahendused hiljemalt märtsis. Aprilli keskelt alates võivad olla kohal juba uued võimalused. Aktiivsem aeg kestab juuni lõpuni ja novembri keskelt uue aasta jaanuarini.

Oluliste tegevuste puhul tasuks vältida retrograadset Merkuuri: 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

19.04–5.05 – identiteet, tervis

12.–20.04 ja 19.–20.05 – eesmärk, karjäär, ettevõtlus, positsioon, tööandjad, autoriteedid

17.–20.04 – maailmavaade, õppimine, reisimine, välissuhted, seadused, religioossus

20.–27.04 ja 14.–19.05 – sõbrad, kollektiivid, ühiskondlik vastutus, poliitika, klientuur

5.–19.05 – ootamatus, üllatus, vabadus, uuendus, identiteet, tervis

19.04–2.05 – identiteet, oma tahe vs. koostöö, lepingud, partnerlus

12.–20.05 – heategevus, spirituaalsus, ebatavalisus, saladused, loodus, privaatsus vs. igapäevased kohustused, tervis, harjumused, koduloomad

Lähisuhted, õppimine

Olulisimad sugulastega seotud teemad näitavad end vast märtsi lõpust juunini. Suhete parandamiseks sobivad eriti hästi mai ja juuni algus. Suur aktiivsus ühistegevuseks on juuni lõpus ja juulis.

Kodu ja pere

Väga hea aeg aktiivselt tegutseda kodus või kodu heaks on mai viimasest kolmandikust oktoobrini – kellele remondiks või ehituseks, kellele sisustusega või kodukaunistamisega seotult. Põllumeestel on muidugi eriti tegus aeg, paljudel on tõenäoliselt tegemist aia loomise või ümberkujundamisega.

Rohkem kui tavaliselt võib olla pistmist esivanemate kodu või kinnisvaraga.

Paljudele võib tähtsaks kujuneda lapse või laste partneritega seotu. Kärgperedes nõuavad ehk rohkem tähelepanu partneri lapsed.

Muidugi on augusti lõpp ja september lapsevanema jaoks tavapäraselt kohustusterohke aeg.

Armastus, vabadus

Armastuses on olulisemad teis(t)e tunded. Vastutus- ja kohusetunne on esile tõstetud, seepärast ei tohiks elus praegu olla kohta kergemeelsusel.

Juuli ja august sobiksid hästi ühiseks matkaks või muuks aktiivseks tegevuseks.

Romantilisteks suheteks peaks eriti soodus olema oktoober ja novembri algus.

Kohustused ja tervis

Selles teemas algab aktiivsem aeg augusti lõpust. Kuni oktoobrini on taevaste poolt toetatud igasugune füüsiline tegevus tervise parandamiseks. Paras aeg alustada treeninguid neile, kes siiani rohkem tugitoolispordiga tegelenud. Need, kes varemgi on aktiivsed olnud, peaksid pigem ettevaatlikud olema, et ülekoormust või traumasid ei tekiks.

Töö leidmiseks võib olla parim aeg november.

Suhted ja partnerlus

Esimesel poolaastal on see teema jätkuvalt oluline. Paljud on tõenäoliselt juba eelmisel aastal väga selgelt näinud, milliseid võimalusi aeg on kaasa toonud. Paljudel võib ees seista kas uusi kohtumisi või tabatakse paremini olemasoleva(te) partneri(te) olemust.

Oktoober-november on igati sobivad aktiivsete abistajate leidmiseks.

Suhetes pingelisem võib olla novembri keskpaik.

Maailm ja mina

Eelmise aasta lõpust märtsini või isegi juba eelmisest märtsist juuli alguseni alanud protsess areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda koguni järgmisse sügisesse. Mõni võib planeerida pikemat reisi, mõni kõrgkooli minekut, mõnel on huvitav kursus pooleli. Igatahes on maailmavaateline muutus kas juba toimunud või toimumas kõigi Sõnnide jaoks.

Karjäär, eesmärgid

Kui mingil põhjusel on tekkinud tüdimus või paus senistes tegevustes, siis märtsi lõpust alates võivad end hakata näitama uued võimalused. Tõenäoliselt mitte veel lõplikud, aga alguse märgid on siin kindlasti. Mõnel juhul on tegu uute ideede või ajutiste võimalustega, mõnel endisest täiesti teistsuguste väljakutsetega. Märtsist juunini või/ja järgmise aasta jaanuarist septembrini viitavad taevased märgid eriti selgelt uutele võimalustele.

Paljudel võib tekkida suurem domineerimise vajadus. Kõige suurema ohu allikas on ebaeetiline käitumine oma eesmärkide nimel. Et ka tegelikult edu saavutada, tuleb aga reegleid järgida ja teistega arvestada.

Sõbrad, kollektiivid

Kollektiivis suhtlemine tõstatub eriliselt märtsist alates. Kuuludes mõnda ühingusse, tuleb tõenäoliselt tegemist suurema vastutusega. Kohustus ja ühiskondlik vastutus on teemad, mis ligi kolme järgmise aasta jooksul tõsist tähelepanu nõuavad. Tasakaalu loomine enese ja grupi või ühiskonna vajaduste vahel ei pruugi just kerge olla, kuid seda saavutades peaks edu olema kindlustatud.

Kollektiivi survet võib olla raske taluda, kuid koostöö on ainuvõimalik.

Mõne jaoks võib olla kohustus seotud isikliku sõbra või sõpradega, kel on miskipärast abivajadus suurenenud.

Saladused

Võib arvata, et paljudel lõppes eelmise aastaga mingi oluline periood elus. Hiljemalt maini saabub ehk mõne jaoks lõplik selgus. Igatahes on tegu olulise vajadusega jätkata teisiti, kuigi sa ei pruugi hetkel veel näha seda, kuhu saatus sind suunata tahab.

Kuni mai keskpaigani jätkub suurepärane võimalus avastada varjatut, näha ja tegeleda enesesse peidetud saladustega. Siin võivad peituda paljude probleemide lahendused.

kaksikud
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 16

Kaksikud 21.05-20.06

Mina ise

Kui energia on olnud viimastel kuudel madalseisus, siis hiljemalt jaanuari keskpaigast hakkab olukord kindlasti paranema. Mõni aga on täiesti vastupidiselt tundnud suurt vajadust mitmes suunas rohkem tegutseda ja on end liigse rabelemisega ära väsitanud.

Paljud Kaksikute märgi esindajad on mingil moel proovile pandud vajadusega mineviku juurde tagasi pöörduda. Lahendused või selginemised peaksid hiljemalt märtsis kohale jõudma.

„Me ei saa kunagi saavutada rahu välismaailmaga, kui me pole sõlminud rahu iseendaga.“ (Tema Pühadus dalai-laama)

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

20.–21.05 ja 12.–21.06 – õppimine, välissuhted, reisimine, maailmavaade, religioossus

18.–21.06 – ühisvara, kinnisvara, pärandvara, maksud, võlad, seksuaalsus

20.–29.05 ja 13.–19.06 – eesmärk, karjäär, ettevõtlus, positsioon, tööandjad, autoriteedid

5.–19.06 – spirituaalsus, ebatavalisus, saladused, privaatsus, loodus, loomad, heategevus

20.05–2.06 – heategevus, spirituaalsus, ebatavalisus, saladused, loodus, privaatsus vs. igapäevased kohustused, tervis, harjumused, koduloomad

12.–21.06 – sõprus, kollektiivid, klientuur, ühiskondlik vastutus, poliitika vs. vabadus, armastus, lapsed, hobid, looming

Raha ja vara

Siin on paljude jaoks tõenäoliselt käimas pikemad protsessid. Eelmise aasta lõpust märtsini või isegi juba eelmisest märtsist juulini alanu areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Kellegi jaoks võib olukord kanduda isegi järgmisse sügisesse. Võiks arvata, et valdavalt on isiklikul tasandil tegu kinnisvara arendamisega, aga paljud tegelevad tõenäoliselt hoopis ühis- või teiste varaga.

Kõige aktiivsemad ajad on märtsi lõpust juulini.

Lähisuhted, õppimine

Üsna paljud Kaksikud võivad sel aastal naasta pooleli jäänud õpingute juurde. Igatahes taevased seda igati soosivad. Mai lõpust on algamas eriliselt aktiivne aeg, sestap on igati sobiv ka edasiõppimise võimalustele keskenduda. Juulist septembri alguseni sobib suurepäraselt ka mingi suvekursus või praktika.

Õdede-vendade ja/või naabritega on enamiku jaoks samuti aktiivne suhtlusaeg mai kolmandast kolmandikust peaaegu oktoobri keskpaigani.

Kodu ja pere

Väga oluliseks võib kujuneda kellegi teise kodu või pere. Mõnele on need vast partneri vanemad, mõni võib mingil moel olla seotud äripartnerite koduga jne.

Aktiivseim ja tegusaim võib olla suvi, eriti juuli ja august. Eriti hästi sobivad remont ja ehitus. Septembrist novembri alguseni on hästi avatud igasugune pere teema. Augusti lõpust oktoobri keskpaigani on eriti hea tegeleda laste vajadustega.

Oktoober on suurepärane aeg kujundustöödeks nii majas kui ka aias.

Armastus, vabadus

Augusti lõpust oktoobri keskpaigani võiks hästi sobida näiteks sportlik puhkus. Oktoober on üldiste märkide järgi suurepärane igasuguseks intellektuaalseks tegevuseks ja turismireisiks. Reisi broneerides tasub vältida retrograadset Merkuuri: 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Kohustused ja tervis

Poolest oktoobrist algab aeg, kus tasuks taas trenni minna, kui vahepeal seisak on tekkinud. Detsember sobiks suurepäraselt imago muutuseks. Aasta viimastel kuudel on ehk kergem ka vajadusel uut tööd leida.

Suhted, partnerlus

Aeg avaneb novembri keskelt. Igaühel on muidugi aasta jooksul omad isiklikud ja võimalik, et paremadki ajad partnerlusküsimuste lahendamiseks, aga päikesemärgi üldine foon toetab kindlasti mitmesugust sellist tegevust.

Maailm ja mina

Märtsi lõpust alates algab Kaksikute jaoks pikem periood, mis muudab enamiku maailmapilti kardinaalselt. Sel aastal ei pruugi kõigi jaoks veel konkreetseid märke näha olla, aga kevadel ja varasuvel toimuvad sündmused võivad tulevikku ust paotada.

Kellelegi võib pikem reis elu muutvaks osutuda. Mõni võib hoopis seaduste nõudmistega kokku puutuda.

Karjäär, eesmärgid

Väga oluline uus periood algab märtsis. See on paljude jaoks tibude lugemise aeg.

Kui kõik on läinud tõusvas joones, on autasude aeg; aga kui rahulolematus maad võtab, siis on õige hetk uusi suundi planeerida. Aasta peaks üsna paljudele selgelt näitama, kas on võimalik astuda sama rada.

Kõige tähtsam märksõna on vastutuse võtmine. Kui pakutakse ametikõrgendust või juhipositsiooni, pole hea sellest keelduda. Kui on eksitud, tuleb samuti julgeda vastutada.

Isikliku aktiivsuse näitamise ja algatuste aeg on kõige selgemini märtsis, aga siin on ka suurimad ohud näiteks tööandjaga vastuollu minna.

Üks olulisi valdkondi on ka riigi ja haldusüksustega seotu. Mõne jaoks polegi esil niivõrd karjäär, kuivõrd suhted riigiasutustega.

Sõbrad, kollektiivid, unistused

Eelmise aasta maist oktoobrini alanu näitab tulemusi hiljemalt veebruaris. Nüüd peaks olema näha, kas koostöö või sõprussuhe saab jätkuda endise energiaga või terendavad uued võimalused uutes kollektiivides.

Juuli keskpaigast alates võib saatus ise Kaksikutele uusi võimalusi näidata. Mõnel juhul võib olla tegemist pettumusega, aga valdavalt tõenäoliselt uute mõtete ja ühistegevustega.

Saladused

Mai keskpaigast alates algab suurepärane aeg vaimsetesse õpetustesse süüvida. Esoteerika, okultism ja kõik teemad, mis varjatut ning seletamatut avada aitavad, äratavad paljudes huvi. Võimalik, et leiad ka vaimse õpetaja või abistaja, kelleks võib vabalt osutuda keegi lähikondlane.

Kes varasemalt on nende teemadega süvitsi tegelenud, tõenäoliselt jagavad oma teadmisi üsnagi tegusalt.

Paljude jaoks võivad olla olulised vaimulik elu ja spirituaalsus üldisemalt, mitte vaid kirik või konkreetne religioon.

Mõnel juhul on fookuses kindlasti ka mingi tegevuse lõpetamine, igatahes on selles tsüklis esil viited lõpetamise vajadusele või soovile. Samuti võib tegu olla kolm, kuus või isegi kaksteist aastat tagasi alanud protsessidega.

vahk
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 17

Vähk 21.06-22.07

Mina ise

Küllap on paljudel olnud väheke teistmoodi aasta kui tavaliselt. Kui kuulud nende hulka, kes ka ise imestavad oma suutlikkuse üle, oled suure sammu arengus edasi astunud – kes füüsiliselt, kes vaimselt. Kui oled see Vähi märgi esindaja, kes tunneb, et oleks nagu sahminud küll mitmes suunas, aga vastulööke on rohkem kui õnnestumisi, siis anna enesele aega puhata. Hingerahu poole võiksid liikuda mõlemad.

Raha ja vara

Ühisomand ja kõik, mis puudutab laenu või võlga, tõstatub oluliselt. Kindlasti pole hea aeg uut laenu võtta.

Paljudel võib märtsist alata mingi renoveerimise projekt – mõnel juhul paari-kolme kuu pikkune, paljudel üle aasta ja mõnel isegi paljude aastate pikkune.

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

20.–21.06 ja 14.–23.07 – ühisvara, kinnisvara, pärandvara, maksud, võlad, seksuaalsus

20.–23.07 – partnerlus, koostöö või vastasus, lepingud, kohustused, muutus

20.–29.06 ja 15.–21.07 – õppimine, välissuhted, reisimine, maailmavaade, religioossus, seadus

6.–21.07 – sõprus, kollektiivid, klientuur, ühiskondlik vastutus, poliitika, üllatus, uuendus

20.06–3.07 – sõprus, kollektiivid, klientuur, ühiskondlik vastutus, poliitika vs. vabadus, armastus, lapsed, hobid, looming

13.–23.07 – karjäär, ettevõtlus, positsioon, eesmärk, tööandjad vs. kodu, pere, vanemad

Lähisuhted, õppimine

Õdede-vendade teema võib tõstatuda mingil moel nende partnerite või partnerluse kaudu. Pole võimatu, et olulised sündmused leiavad aset hoopis sinu partneri lähisugulastega või suhetes nendega. Aktiivsemad ajad on juuli keskelt peaaegu septembri lõpuni.

Kodu ja pere

Juuli keskpaigast alates algab peaaegu kaheaastane periood, mil aeg siinset eriliselt alla kriipsutab. Paljude jaoks võib olla vaekausil kas töölt koju jäämine, või vastupidi – neile, kes näiteks lapsepuhkusel olnud, taas töö alustamine. Tähelepanu nõuavad nii oma kodu ja pere kui ka lapsepõlvega seotu. Kindlasti peaks suuremat tähelepanu pöörama vanematele.

Aktiivseim aeg on augusti lõpust peaaegu oktoobri lõpuni.

Kellegi jaoks on esil ka laste partnerluse teema.

Armastus, vabadus

Kuni poole juulini kestab aeg, mil on võimalus kohtuda saatuslike inimestega. Kuidas see periood kellelegi kujuneb, on muidugi individuaalne, aga igal juhul tuntavalt oluliseks saab see kindlasti.

Aktiivsemad ajad loominguks või ühistegevuseks algavad oktoobri keskelt. Novembri keskpaik on üsna pingeline aeg, vastuolud võivad tekkida kergesti. Vähk võib siin ehk probleemide lahendamisele kaasa aidata.

Kohustused ja tervis

Märtsi lõpust mai viimase kolmandikuni aitab aeg kaasa, kui tahad oma füüsisega tegeleda. Energiatase peaks valdavalt olema kõrge.

Tööelus võib pigem pingeid tekkida kas tööandjatega või töökoormuse suurenemise pärast. Alluvatega on pingeid kõige rohkem tekkimas novembri lõpus ja detsembris.

Suhted, partnerlus

Eelmise aasta märtsis, juuli alguses või aasta lõpus alanud protsess areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad tulemused selguda isegi alles järgmisel sügisel. Ka see, mis annab endast märku aasta alguses kuni märtsini, tahab pikemat arengut ja võib selget pilti näidata alles järgmisel aastal.

Maailm ja mina

Paljudel noortel, alla neljakümnestel, hakkavad tõenäoliselt stabiliseeruma vaated elule. Mängureeglid, mida ühiskond nõuab, jõuavad paremini teadvusesse. Mängu kaotavad need, kes arvavad, et teavad kõike, või leiavad, et seadused pole nende jaoks. Jah, vähimgi seadustest kõrvale kaldumine saab lähiaastatel hoopis kindlamini karistatud ning seda igas vanuses inimestel.

Väga hea aeg huvitumaks religioonidest, filosoofiast, metafüüsikast, teaduse saavutustest, ka juurast. Kõrgkoolis õppijad võivad raskuste ilmnedes tahta õpinguid katkestada, kuid distsiplineeritud pingutus kannab tulevikus väga häid vilju.

Reisimine on soodus kohustuste täitmise eesmärgil, kas töö, õppimise või mis tahes enesetäiendamise pärast. Lõbureisidega võib rohkem takistusi tulla. Reise broneerides tasub välistada retrograadse Merkuuri perioodid: 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Karjäär, eesmärgid

Endiselt võivad paljude Vähkide jaoks karjäär ja ühiskondlikud eesmärgid olla aasta olulisimad teemad. Eelmisel aastal maist oktoobrini aset leidnu või alguse saanu jõuab järgmisse etappi või lahenduseni hiljemalt veebruaris.

Kindlasti on mitmed oma positsiooni kindlustanud mingi tähelepanuväärse tegevusega. Igatahes on tulevikuks tugev vundament olemas. Kui aga olemasolevad tingimused ei rahulda, on kuni mai keskpaigani parim aeg uuteks algusteks.

Sõbrad, kollektiivid

Tulevikulootused, ideaalid ja soovid mängivad alates mai keskpaigast väga suurt rolli. Palju kasu võib saada sõpradest või kollektiivist. Kellegi jaoks võib kindlasti olla tegu ühiskondliku positsiooni, mõnede jaoks muidugi isiklike suhete arenguga.

Mida enam oled ise eelmistel aastatel panustanud, seda rohkem toetust nüüd saad. Mida rohkem seltskonda, seda parem. Võid leida ka uusi sõpru, kes hiljem osutuvad väga oluliseks ja kahepoolselt kasulikuks. Mida rohkem panustad energiat sõpruskonna, kollektiivi või ühiskonna huvides, seda enam võidad ka ise. See, mida välja annad, tuleb edaspidi suuremas koguses tagasi.

Saladused

Paljud võivad olla viimased kuud olnud tavalistest tegevustest veidi eemal. See ei tähenda kaugeltki tegevusetust, pigem vastupidi – aktiivsust on nõudnud miski, mis segab või takistab tavapärast, aga samas võib tuleviku mõttes vägagi suurt potentsiaali omada. Näiteks võttis keegi pikema puhkuse, et end palverännakul proovile panna, teine aga keskendus lapsega tegelemisele. Kõik kogusid salavarusid tulevikuks. Kes tegi midagi valgustkartvat, võib seista vastutuse ees hiljemalt märtsis.

lovi 1
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 18

Lõvi 23.07-22.08

Mina ise

Paljudel pole vast kerge olnud. Kõigile, eelkõige pere või partnerluse pärast muretsenud Lõvidele, ei ole ehk lõplikud lahendused veel kohale jõudnud. Sinu tugevus ja energia aitavad nii sind ennast kui ka teisi, sestap ära unusta leida seda vajalikku, mis sind õnnelikuks teeb!

„See, kes on ise õnnelik, teeb ka teised õnnelikuks.“ (Mark Twain)

Raha ja vara

Alates märtsist viitab aeg eriti oluliselt ühis- ja pärandvara, teiste omandi, kindlustuse, maksude, laenude, liisingute ja omandiõiguse valdkonnale. Peaksid jälgima, et kindlustuslepingud oleksid korras ja saaksid vajadusel uuendatud ning laenu- ja liisingumaksed makstud ja muudki võlad kontrolli all. Samuti puudutab see suhteid maksuametiga, sest siin on suur tagasipöörete võimalus aasta teises pooles.

Mõnel juhul võib partneritel olla majanduslikult raskem aeg või ei õnnestu pangalaenu saada.

See kõik ei tähenda, et midagi peaks tingimata halvasti olema, paljudel juhtudel on isegi täiesti vastupidi. Seda eelkõige neil, kel kulutused kontrolli all ja aktiva-passiva tasakaalus. Lähimad kolm aastat just seda nõuavad. Ehituseks, remondiks ja kinnisvara igakülgseks parandamiseks on igati sobiv aeg.

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

22.–23.07 ja 14.–23.08 – partnerlus, lepingud, koostöö või vastasus

22.–30.07 ja 14.–23.08 – ühisvara, kinnisvara, pärandvara, maksud, võlad, seksuaalsus

20.–23.08 – töö, kohustused, harjumused, tervis, koduloomad

7.–21.08 – karjäär, ettevõtlus, positsioon, eesmärk, uuendus, tööandjad

22.07–23.08 – karjäär, ettevõtlus, positsioon, eesmärk, tööandjad vs. kodu, pere, vanemad

14.–23.08 – välissuhted, reisimine, maailmavaade, religioossus, partneri sugulased vs. sugulased, õppimine, liikumine

Lähisuhted, õppimine

Nüüd, kui aeg on küps ja vajadus enesest märku annab, peaks päevakorrale kerkima (edasi)õppimine. Vähemalt taevased märgid on juuli keskpaigast alates paariks aastaks vägagi avatud. Suhtluses õdede-vendade ja naabritega on aktiivsemad ajad augusti lõpust oktoobri lõpuni.

Kodu ja pere

Kõige tegusam aeg algab oktoobri keskelt. Juuni lõpp ja novembri keskpaik viitavad üsna suurtele pingetele, mis muidugi isiksuseti väljenduvad erinevalt. Mõne jaoks võib tegu olla suhetega, mõne jaoks vanemate või laste probleemidega. Laste partneritega seotu võib olla esile tõstetud juuni lõpuni. Ettevaatlikkus ja empaatia aitavad kindlasti olukorda parandada.

Armastus, vabadus

Aktiivsemad ajad on novembri teisest kolmandikust alates.

Aasta algus võib olla seotud ka tundeeluga, eriti teiste tunnetega sinu vastu. Võimalik, et midagi on susisemas juba eelmise aasta augusti lõpust.

Kohustused ja tervis

Eelmise aasta märtsis, juuli alguses või aasta lõpus alanu areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad tulemused selguda järgmisel sügisel.

Ka aasta algusest märtsini endast märku andev tahab pikemat arengut ja võib näidata selget pilti alles järgmisel aastal. Siin võib tegemist olla mõne tööalase projektiga, aga ka perekondlike kohustuste või lemmikloomadega seotuga.

Mõni võib tõesti tegeleda ka tervisega, kas või kaalu langetamisega. Üsna olulisel kohal võib paljudel olla hambaravi.

Suhted, partnerlus

Muutused elus toimuvad teiste inimeste kaudu. Märtsi lõpust juunini annab endast tõenäoliselt märku vajadus mingit suhet muuta. Siia kuuluvad nii abielu, armusuhe, äripartnerlus kui ka vaenlased, aga ka mitmesugused nõuandjad.

Igal juhul ei saa rääkida isikliku suhte lõppemisest, kuigi selle iseloom võib nõuda muutumist. See kehtib eelkõige suhete kohta, kus probleemid on pikalt olnud peidus või alla surutud. Väga suureks abiks võib olla mõni nõustaja või terapeut.

Uued algused pole kindlasti püsivad enne vähemalt aastast prooviaega. Küll aga võivad juba läbiproovitud suhted isegi abieluranda jõuda. Lühiajalised suhted võivad olla väga olulise, isegi saatusliku tähendusega.

Maailm ja mina

Eelmise aasta maist oktoobrini alanud või toimunud olukord või tegevus saab selgemad piirid, näitab elujõulisust ja/või areneb edasi veebruarini. Mõnel juhul tahab see ehk ka elukorralduses muudatusi.

Paljudel on tõenäoliselt rohkenenud välissuhted või reisimisvõimalused või on pikalt planeeritud olulist reisi. Reise broneerides ja pileteid ostes tasub kindlasti vältida retrograadse Merkuuri perioode: 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2022–2.01.2024.

Eriti aktiivne peaks aasta olema oma ideede ja teadmiste jagamiseks. Enesele on omad tõekspidamised muidugi kõige armsamad. Neid tulebki kaitsta, aga teistele lausa peale surumine ei lähe mitte. Teised ei pea jagama sinu religioosseid vaateid ega maailmavaatega ilmtingimata nõus olema. Selle asemel et dogmasid kuulutada, tasub see suur energia kulutada pigem enesearenguks.

Karjäär, eesmärgid

Üldjuhul avaneb ideaalne aeg nii uute plaanide tegemiseks kui ka oma eesmärkidele lähemale liikumiseks mai keskpaigast. Vajadusel peaks avanema rohkem võimalusi ka selleks, et uusi samme astuda.

Eriti hästi peaks esimene poolaasta sobima õpetajatele, konsultantidele, kõigile välissuhete ja -kaubandusega tegelejatele.

Sõbrad, kollektiivid

Tõenäoliselt on paljudel olnud viimasel ajal kontakte või taaskohtumisi endiste tuttavate-sõpradega ja/või naasmisi kollektiivi, millest on veidi aega eemal oldud. Mõnel juhul võib päris aktiivset ühistegevust olla isegi kuni märtsini.

Üldiselt kestab aktiivne aeg juuni lõpuni. Esile on tõstetud suhted – nii poliitilised, kollektiivsed, sõpruskondlikud kui ka mõnel juhul laste, aga eriti nende partneritega. Paljudele aga on väga olulised või tihedad hoopiski kliendisuhted.

Saladused

Võimalus vaadata kulisside taha avaneb valdavalt siis, kui keegi veidi eesriiet kergitab. Läbi teiste ja teistega toimuv on enamikule vast olulisem.

neitsi
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 19

Neitsi 23.08-22.09

Mina ise

Võid tunda, et keegi piirab tugevalt sinu vabadust ja ise otsustamise õigust. Lähema kolme aasta jooksul näitab partner sulle peeglit. Ole valmis enesega silmitsi seisma ja suuri kvalitatiivseid muudatusi tegema nii eneses kui ka elus.

„On kaks elamise viisi. Sa võid elada nii, nagu polekski miski siin ilmas ime, ja võid elada nii, nagu oleks kõik ime.“ (Albert Einstein)

Raha ja vara

Mõnel võib eelmise aasta mai keskelt oktoobri lõpuni mingi protsess käimas olla. Siin võiks lahendus tulla kuni veebruari keskpaigani.

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

22.–24.08 ja 15.–24.09 – töö, kohustused, harjumused, tervis, koduloomad

20.–23.09 – armastus, lapsed, hobid, looming, vabadus

22.–31.08 ja 15.–21.09 – partnerlus, lepingud, illusioon, koostöö või vastasus

7.–21.09 – uuendus, ootamatus, üllatus, õppimine, välissuhted, reisimine

22.08–4.09 – välissuhted, reisimine, maailmavaade, religioossus, partneri sugulased vs. sugulased, õppimine, liikumine

15.–22.09 – ühisvara, pärandvara, teiste oma vs. oma raha, (kinnis)vara, väärtushinnangud

Ühis- ja kinnisvara teemad on väga avatud. Ka võlad, maksud, kindlustus – kõik on esile tõstetud. Võimalik on kasu saada ühis- või teise inimese omandist (pärandus, pangalaen, aktsiakapital jne). Mis ja kuidas just kellele, on kindlasti individuaalne, aga selgelt on abivalmidust rohkem kui varem ning valdavalt on see kasulik neile, kel on varasemast ajast korralik ettevalmistus.

Lähisuhted, õppimine

Aktiivsem on vast suhtlus hõimlastega, eriti märtsi keskpaigast alates. Paljude jaoks lisandub veelgi energiat maist. Suhtluses õdede-vendade ja/või naabritega on üldmärgid tugevamad oktoobri keskelt novembri lõpuni.

Kodu ja pere

Kui eelmise aasta augusti lõpust mingi protsess käimas on, siis lahendused võivad näidata end kuni märtsini. Paljude jaoks võib aasta kulgeda tagasipööretega eelnenusse. Kellel on kodu ehitus või unistus uuest kodust edasiarengut ootamas, kel lähedaste kodudega rohkem tegemist. Aktiivsus kasvab novembri teisest kolmandikust alates.

Lapsed nõuavad ehk suuremat tähelepanu oktoobri keskelt novembri lõpuni.

Armastus, vabadus

Midagi võib olla alguse saanud eelmisest märtsist juuli alguseni või aasta lõpust. Samm edasi sellest saab toimuda juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda isegi järgmisse sügisesse. Samas taktis võivad areneda ka aasta algusest märtsini algavad suhted või tegevus.

Kohustused ja tervis

Kes on eelmise kolme aasta jooksul oma kohustustesse ja tervisesse kohusetundlikult suhtunud, neil on arvatavasti kõik väga korras. Mõnel juhul võib abiks olla operatsioon ja mõni rasket haigust põdeja võib kokku puutuda lausa imepärase tervenemisega. Võib ette tulla ka täielikku füüsilist uuenemist.

Jah, lähiaastad võimaldavad palju, aga oht võib peituda kurnatuses või hoolimatuses oma tervise suhtes. Kõik, millest on mööda vaadatud, mida pole tähele pandud, võib enesest märku anda.

Tööelus võib samuti tulla ette muutusi, eriti märtsi lõpust juunini.

Suhted, partnerlus

Märtsist algavat aega võib nimetada suhete prooviks. Lähemal kolmel aastal ei tohiks mingil juhul suhetele kergemeelselt läheneda.

Uute suhete loomine võib olla üsna pika perspektiiviga. Üsna tihti võib partnerite puhul tegu olla suure vanusevahega.

Neljateistkümne aasta jooksul end põhjalikult tundma õppinud ja analüüsinud Neitsid on igati heas seisus ka olemasolevates partnerlussuhetes. Kel on midagi olulist kahe silma vahele jäänud, sellel võivad raskused tekkida. Oma aja ära elanud, rutiinseks muutunud suhted võivad ka lõppeda, kui edasiminekuks mõtet ei leita. Kui aga paistab, et suhtel on potentsiaali, on väga suur võimalus pigem seda parandada ja kindlustada.

Kõik suhete kohta käiv võib avalduda nii isiklikus elus kui ka ühiskondlikul tasandil. Paljudel juhtudel aga võib muutus olla seotud hoopis äripartnerlusega.

Maailm ja mina

Mai keskpaigast alates soosib aeg eriti seda, kes on avatud suhtumisega ning valmis uut teavet oma ellu võtma. Silmaringi avardamiseks sobib hästi ka mõni kursus. Kel on meeled avali, võib puutuda kokku isegi millegi sellisega, mida varem kogetud pole.

Sobivad reisimine, igasugused suhted välismaalastega, pikemate õpingute alustamine nii kõrgkoolis kui ka hobi korras maailmavaate laiendamiseks. Mõnel puhul on kindlasti tegu ka religioossete arengutega. Jäikadeks dogmadeks ega kivistunud maailmavaateks pole nüüd kohta.

Karjäär, eesmärgid

Möödunud aasta septembrist jaanuarini alanu võib näidata tulemusi kuni peaaegu märtsi lõpuni. Võimalik, et unistus või planeering eelmisest aastast saab alguse. Igatahes on isiklik algatus ja aktiivsus siinkohal vägagi vajalik.

Eriti hea aeg on uuteks algusteks ja arenguks jaanuarist kuni juuni lõpuni.

Oluliste alguste puhul tasuks vältida retrograadset Merkuuri: 29.12.2022–18.01, 21.04.–15.05.2023, 23.08,–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Sõbrad, kollektiivid

Erilist ja olulist üldmärkides ei paista, aga loomulikult on isiklik pilt palju kirjum. Aktiivsus teemas võib tõusta märtsi lõpust ja peaaegu juuli lõpuni erineval moel avatud olla.

Saladused

Kui midagi väga pinnale tahab kerkida, siis Neitside jaoks kõige tihedamini võib praegu tegemist olla töösuhete või tervisega. Varem varjatu või unustatu võib enesest märku anda eelkõige märtsist juunini. Päris kindlasti ei tasu midagi kalevi alla peita või sahtlisse tagasi suruda – see võrduks enesele miinivälja ehitamisega. Aasta pärast pole lahendused enam sama kerged tulema.

kaalud
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 20

Kaalud 23.09-22.10

Mina ise

Võid arvata, et sind teeb õnnelikuks teine inimene, ja paljude puhul peab see ehk praegu isegi paika. Ära ainult unusta, et see teine pole õnne eelduseks! Vähemalt mitte ainukeseks eelduseks.

„Terve vaim terves kehas on lühike, ent täielik kirjeldus õnnelikust seisundist siin maailmas.“ (John Locke)

Raha ja vara

Materiaalsed võimalused on suuresti seotud üldise olukorra ja ühise rahaga või partneri sissetulekutega, sest sel aastal kujunevad väga oluliseks hoopis ühisvara teemad. Väga paljudel võivad sissetulekud suureneda riiklike otsuste tulemusena.

Paljude jaoks jätkub ootamatuste ja võimalike finantsiliste kõikumiste aeg. Jah, kes ära on teeninud, võib isegi õnnemängudes võita.

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

22.–23.09 ja 15.–23.10 – looming, armastus, lapsed, hobid, kohustus, muutus

20.–23.10 – kodu, perekond, vanemad, kinnisvara, muutus

22.–30.09 ja 15.–21.10 – töö, kohustused, harjumused, tervis, koduloomad

8.–21.10 – ühisvara, kinnisvara, pärandvara, maksud, võlad, seksuaalsus

22.09–5.10 – ühisvara, pärandvara, teiste oma vs. oma raha, (kinnis)vara, väärtushinnangud

14.–23.10 – koostöö, lepingud, partnerlus vs. identiteet, oma tahe

Lähisuhted, õppimine

Võimalik, et eelmisest aastast on mingi stuudium alustatud ja/või pooleli jäetud. Kuni märtsi lõpuni on hea aeg jätkata või ka alustada. Aasta lõpp novembri teisest kolmandikust alates on samuti igati avatud algusteks.

Kodu ja pere

Mingi oluline teema võib paljudel olla käimas. Eelmise aasta lõpust tuleva märtsini või mõnel juhul isegi juba eelmisest märtsist juuli alguseni alanud protsess areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda isegi järgmisse sügisesse. Mõne jaoks võib olla tegemist pikemagi arenguga, näiteks neil, kel lapse sünd või maja ehituse-renoveerimise algus seljataga.

Olemasolevate lastega võib tulla võimuvõitlust, kui üritad neid liigselt kontrollida. Tea, et kõik, mida teed, avaldab väga tugevat mõju nende olemusele.

Armastus, vabadus

Märtsist juunini on võimalus, et kohtad kedagi, kes tugevat mõju avaldab ja tundub saatuslikuna. See ei pruugi olla adekvaatne tunne, sest sinu proportsioonitaju võib olla häiritud. Suhe, mis lähiaastad vastu peab, on tõesti igavene. Ära vaimustu inimesest, kellest tegelikult tead, et ta sulle ei sobi!

Ettevaatlik peaks olema mõtlematute armusuhetega, sest saatuslikkus paneb oma pitseri näiteks soovimatu raseduse või haiguse näol.

Kohustused ja tervis

Paljudel võivad kohustused üle pea kasvada. Mõnel juhul võib ka olla tekkinud tüdimus igapäevastest ülesannetest.

Tervis on selgeks märgiks, et nüüd tuleb igapäevaharjumustes korrektiive teha. Hea on mõelda töö ja puhkuse vahekorrale, muuta seda, mis paigast ära, ja muidugi võidelda tervist kahjustavate harjumustega. Igati sobilik aeg on tegeleda kehakaalu alandamisega, eriti alates märtsikuust.

Haigustel on tendents kulgeda pikalt, anda retsidiive ja tüsistusi või muutuda krooniliseks. Sestap on väga oluline pöörata tähelepanu ka arvatavalt kergemate terviserikete distsiplineeritud ravimisele.

Võimalik on, et ka kroonilised haigused ägenevad. Muul juhul võivad erilist tähelepanu nõuda kas hambad, liigesed, kõrvad või nahk.

Igasugune oma tervise parandamise nimel tehtav tegevus lähemal kolmel aastal ehitab kindla vundamendi järgnevaks eluks.

Suhted, partnerlus

Eelmise aasta maist oktoobrini alanud suhe või muu partnerlusse puutuv protsess areneb edasi, leiab lahenduse või lõpeb hiljemalt veebruaris. Uued algused on eriti avatud mai keskpaigani.

Teistelt leiab vajadusel abi. Väga hea aeg on pöörduda abi saamiseks ka professionaali poole, olgu siis tegemist terapeudi, arsti või juristiga vms.

Aeg soodustab abielu tekkimist ja püsimist.

Maailm ja mina

Võimalik, et keegi kavandab reisi juba eelmisest sügisest, mis on igati hea, sest aeg nõuab hoolikat planeerimist. Kevadel sujuvad tõenäoliselt paremini füüsilist pingutust nõudvad reisid. Reisi broneerides tasub vältida retrograadset Merkuuri: 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Aeg on aktiivne vaimse töö tegijaile ning oma kogemuste ja teadmiste edasiandjaile. Ettevaatust liigse dogmaatilisusega ja enda maailmavaate teistele peale surumisega! Eriti kasulik on oma teadmisi pigem avardada.

Karjäär, eesmärgid

Kõik, mis puutub tööellu, avaneb vägagi oluliselt ja pikemaks märtsist. Mõnes mõttes on algamas nagu ülestöötamise periood. Võimalik, et alustad uut või lõpetad seni tehtut, igatahes on aeg peaaegu kolme aasta jooksul kontrollimas sinu valikute õigsust.

Uute eesmärkide seadmiseks on vast parimad ajad maist juuli lõpuni.

Sõbrad, kollektiivid

Aktuaalsed ajad on üldiselt mai lõpust oktoobri teise kolmandikuni. Juuli lõpust septembri alguseni on hea aeg pöörduda tagasi ammuste sõprade/tutvuste poole. Mõne jaoks võib olla oluline taastada mõni varasem liiduline tegevus.

Saladused

Kui eelmise mai keskelt oktoobri lõpuni midagi esile kerkis, võivad arengud või lahendused aset leida veebruari keskpaigani. Avalikkus on soositud kindlasti mai keskpaigani. Oktoobris võib vast enamik enesele isegi veidi privaatsust lubada.

skorpion
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 21

Skorpion 23.10-21.11

Mina ise

Kõik on pärit lapsepõlvest ja paljud alateadvuse sõlmed esivanematelt. Kui ise neid harutades hätta jääd, leiad kindlasti abi – oska vaid küsida. Parim aeg algab mai keskpaigast.

„Laps võib täiskasvanule õpetada kolme asja: olla ilma igasuguse põhjuseta õnnelik, olla kogu aeg millegagi ametis ja osata kõigest jõust nõuda seda, mida tahad.“ (Paulo Coelho)

Raha ja vara

Kõik, mis puudutab ühis- või teiste raha, on mingil moel esil eelmise aasta augustist kuni tänavu märtsini. Igaühel on muidugi oma teema: kes remondib või ehitab kinnisvara, kes üritab laenu saada (või tagasi maksta), kes ettevõttele toetust küsida jne. Kui on olnud seisakuid või takistusi, siis kevadest peaksid asjad lahenema hakkama.

Aktiivsem aeg rahaasjade ajamiseks on ka aasta lõpp novembrist alates.

Esivanemate vara võib paljude jaoks lähiaegade teemaks saada.

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

23.–24.10 ja 14.–22.11 – kodu, perekond, vanemad

19.–22.11 – õppimine, suhtlemine, sugulased, naabrid, liikumine

23.–30.10 ja 14.–20.11 – looming, armastus, lapsed, hobid, vabadus

7.–20.11 – partnerlus, koostöö või vastasus, ootamatused, üllatused, uuendus

23.10–4.11 – koostöö, lepingud, partnerlus vs. identiteet, oma tahe

13.–22.11 – tervis, harjumused, koduloomad, igapäevaelu vs. spirituaalsus, ebatavalisus, saladused, privaatsus, loodus, metsloomad

Lähisuhted, õppimine

Igaühel on omad tegemised, aga paljudel võib midagi pooleli olla. Eelmise aasta lõpust märtsini või isegi juba eelmisest märtsist juuli alguseni alanud protsess areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda isegi järgmisse sügisesse. Iseenesest võib kerkida vajadus suhelda lähikondlastega. Aktiivsust lisab aasta algus veebruari keskpaigani.

Tasub mõelda sellele, et jätkata pooleli jäänud õpinguid.

Kodu ja pere

Mai lõpust juunini võib väga selgelt anda märku minevik ja on väga hea aeg hakata tegelema esivanemate või juurtega.

Kodune elu võib hakata põhjalikult muutuma. Põhjused on kindlasti igaühel omad ja erilised: mõni remondib elamist või ennast, teine taastab esivanemate pärandit (igas mõttes), kolmandal lahkuvad suureks saanud lapsed perest, neljas mõtleb kolimisele jne.

Perekondlikud suhted võivad minna kirglikumaks. Kõige keerulisem võib olla vanematega, kes liigselt laste, aga ka täiskasvanute elu kontrollida soovivad.

Lapsevanemad võivad tunda vastutuse kasvu. Loodetavasti pole see seotud tõsiste probleemidega. Vast on tegemist hoopis pere juurdekasvuga ja sellega seonduvate kohustuste suurenemisega või siis vajavad lapsed rohkem tähelepanu, abi õppimisega, tundeelulistes ja partnerluse küsimustes vms. Vajadus selleks võib kõige enam tekkida märtsi lõpust juulini ja aasta lõpus.

Armastus, vabadus

Paljud võivad tunnetada, et nende vabadus on mis tahes põhjustel tugevasti piiratud.

Boheemlastele pole just kerge aeg, sest igasugune loominguline tegevus nõuab pigem distsiplineeritud ja tõsist süvenemist, aga tõsistele loojatele on märtsist algamas suurepärane tööaeg.

Armastuses on põhiliseks märksõnaks vastutus. Liigne risk ega mõtlematus pole õigustatud ei armusuhetes ega õnnemängudes.

Kohustused ja tervis

Märguanded või algused, mis eelmise aasta maist oktoobri lõpuni aset on leidnud, saavad kuni veebruarini energiat, et edasi areneda või laheneda. Kui liialdustesse pole laskutud, peaksid tulemused kas siis tervise või töötingimuste parandamisel üsna head olema.

Uuendusteks on aeg suurepäraselt lahti mai keskpaigani.

Alates juuli keskpaigast võivad kõik välised tingimused ja teised inimesed aidata või takistada.

Suhted, partnerlus

Mai keskpaigast alates võidakse proovile panna need partnerlussuhted, mis on alanud kuus või kaksteist aastat tagasi. Siia kuuluvad ka äri- ja muud partnerlussuhted. Kui midagi ühist enam alles pole, võib muidugi ka lõpetamisele mõelda. Üldiselt aga on soodustatud suhete, ka abielu püsimine ja isegi domineerimine. Võimalik on oma suhteid parandada ja süvendada või suhtes järgmisele tasandile jõuda.

Igasuguseid konsultante, abistajaid ja nõuandjaid on kergem leida kui muidu. Aeg on hea ka selleks, et vajadusel pöörduda arsti või juristi poole. Kohtuasjadki sujuvad paremini, muidugi kui ise seaduskuulekas oled olnud.

Ajad on igati soodsad ka selleks, et uusi suhteid luua.

Maailm ja mina

Võimalik, et planeerid juba eelmisest aastast kas pikemat reisi või oled kohtunud inimes(t)ega, kes on su maailmavaatele tugevat mõju avaldanud. Eelmise aasta märtsis, juuli alguses või aasta lõpus alanu areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad planeeringud kanduda ka 2024. aasta sügisesse. Ka aasta algusest märtsini endast märku andev tahab pikemat arengut ja võib näidata selget pilti alles järgmisel aastal. Võimalik, et tegu on näiteks pikema koolitusega.

Karjäär, eesmärgid

Rahulolematus oma positsiooniga ei tohiks olla ainus põhjus mõtlematult midagi muutma hakata. Vastuolud ülemuste või autoriteetidega võivad viidata, et muudatusi on siiski vaja. Pingelisemad võivad olla juuni lõpu päevad.

Kui midagi lõpeb, siis on see märgiks, et olukord on ammendunud ja uued uksed kindlasti avanenud või uued teed silmapiiril kutsumas.

Sõbrad, kollektiivid

Üldiste märkide järgi on aktiivsemad ajad juuli teisest kolmandikust novembri alguseni. Isiklikku aktiivset panust mis tahes ühisesse tegevusse võivad nõuda juuli ja august.

Saladused

Pigem tõmmatakse Skorpionid rambivalgusse hiljemalt mai keskpaigast. Juuli keskpaigast võib keegi olla luubi alla võtnud kõik, mida varjata on tahetud.

ambur
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 22

Ambur 22.11-21.12

Mina ise

Märtsi lõpuni vaatab suur osa Ambureist tõenäoliselt teiste suunas. Võimalik, et keegi on väga üritanud oma tahtmist läbi suruda. Tõeline Ambur muidugi mingisuguse manipulatsiooniga kaasa ei lähe.

„Tõelise õnne allikas asub meis eneses ja inimeste võimuses pole teha õnnetuks seda, kes ise tahab olla õnnelik.“ (Jean-Jacques Rousseau)

Raha ja vara

Eelmise aasta lõpust märtsini või isegi juba eelmisest märtsist juuli alguseni alanud protsess areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda isegi järgmisse sügisesse. Igaühel on muidugi oma tegevused käsil: kes andis või võttis laenu, kellele on lubatud palgatõusu jne.

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

22.–23.11 ja 14.–22.12 – õppimine, suhtlemine, sugulased, naabrid, reisimine

19.–21.12 – raha, vara, kinnisvara, väärtushinnangud

22.–29.11 ja 14.–19.12 – kodu, perekond, vanemad

6.–20.12 – tervis, töö, kohustused, koduloomad, harjumused, üllatused, ootamatused

22.11–4.12 – tervis, harjumused, koduloomad, igapäevaelu vs. spirituaalsus, ebatavalisus, saladused, privaatsus, loodus, metsloomad

13.–22.12 – armastus, lapsed, vabadus, looming, hobid vs. sõprus, kollektiivid, klientuur, ühiskondlik vastutus, poliitika

Lähisuhted, õppimine

Mai lõpust juunini võid kogeda midagi, mis suunab lähiaastatel vastuste otsimisele ja võimalik, et isegi pikematele õpingutele. Kõik igapäevase elu osad, kõige tavalisemad situatsioonid ja lähemad sugulased või naabrid võivad tulevastes pöördelistes muutustes osalised olla. Midagi ei pruugi olla enam enesestmõistetav.

Hea on igapäevast maailma veidi sügavamalt vaadelda. Väga sobivad psühholoogia, jooga jm vaimu ning keha rahulikule turgutusele kaasa aitajad. Ettevaatlikum peaks olema suurte kiiruste või riskispordiga, selleks peab end targalt valitseda oskama.

Kodu ja pere

Märtsist algavat aega võiks nimetada vundamendi ehituseks, mõne jaoks kindlasti ka sõna otseses mõttes. Toimub sisenemine uute alguste aega, seda ka psühholoogilises mõttes.

Suurem vastutus kodu ja pere eest on kindlasti lähema kolme aasta fookuses. Võimalik, et vanemate või mõne lähedase vana inimese vajaduste lahendamine on paljude jaoks olulisel kohal. Poliitikud ja liidrid on sunnitud tõenäoliselt tegelema hädasolijatega ka riigi tasandil. Kõike olulist selle aastaga arvatavasti ära ei lahenda.

Kevadest alates on eriti sobiv alustada remondi või ehitusega.

Igati kasulik on aktiivselt lastega tegeleda.

Armastus, vabadus

Eelmise aasta mai keskpaigast oktoobrini alanud või arenenud teemad leiavad lahenduse või siis lähevad arengus järgmisele tasandile maikuuni. Kelle jaoks on armusuhted aktiivses järgus, kellelegi on tõenäoliselt oluline looming või hobitegevus. Siin peaks vaatama, et liialdustesse ei kalduks. Kui näiteks sport juba suurema osa ajast enesele nõuab, võib tervis hakata sellest märku andma.

Võimalikud on ka uued, tulevikku suunatud algused.

Kohustused ja tervis

Alates mai keskpaigast peaksid avanema igati head võimalused oma igapäevaseid töösuhteid parandada või ka uuele tulevikuametile alus panna. Uut tööd leida võib samuti olla tavalisest kergem.

Suurepärane on tegeleda oma igapäevaharjumuste muutmisega ja vajadusel tervise parandamisega. Ettevaatust liialdustega! Kehakaalu tõus on lihtne tulema, samuti ei maksa unustada, et vitamiinid ja toidulisandid ei asenda tasakaalustatud toitumist.

Suhted, partnerlus

Aktiivsem on aeg kuni juuni lõpuni. Kui on vaja suhteid parandada, siis on ehk aprill selleks kõige rahulikum. Kui eelmise aasta augusti lõpust oktoobri lõpuni on midagi õhus, siis lahendused peaksid hiljemalt märtsi lõpus selged olema.

Maailm ja mina

Märtsi lõpust juuni keskpaigani võiks ehk reisimisse ja liiklusesse üldse veidi ettevaatlikumalt suhtuda. Igatahes tasub broneerides vältida retrograadse Merkuuri perioode: 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Juuni teisest poolest oktoobrini peaks see-eest paljudele reisimine sobima, kusjuures juuli lõpust septembrini on eriti soodustatud juba külastatud sihid.

Karjäär, eesmärgid

Töisem ja tõsisem on vast aeg riigitöö tegijatele. Kõigile üldiselt on aktiivsemad ajad juuli teisest kolmandikust oktoobri alguseni.

Sõbrad, kollektiivid

Kõigile üldiselt väga olulisi märke pole, kuigi mõne jaoks võib juuli keskpaigast alates vägagi tähenduslikke sündmusi toimuda. Ühiseks sportlikuks või muuks aktiivseks tegevuseks võiks aeg sobida juuli lõpust peaaegu oktoobri lõpuni.

Saladused

Oktoobri keskelt alates on selja taga tegutsejad aktiivsed. Muidugi mitte kõigil ja kõik ei pea ilmtingimata halvasti olema. Suurimad pinged võivad esile kerkida novembri keskpaigas – võimalik, et eelkõige töises keskkonnas. Mõne jaoks puudutab aeg (lemmik)loomi.

kaljukits
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 23

Kaljukits 22.12-19.01

Mina ise

Suurem osa Kaljukitsedest on vast viimastel aastatel oma elus ja eneses juba päris suuri muutusi läbi teinud.

Mis tahes protsess, mis võis sinu jaoks alata juba eelmisest märtsist juuli alguseni, areneb nüüd edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda isegi järgmisse sügisesse. See, mis märtsini aset leiab, areneb edasi samas tempos.

„Õnnelikkuse saladus ei peitu selles, et sa teed seda, mis sulle meeldib, vaid selles, et sulle meeldib see, mida pead tegema.“ (J. M. Barrie)

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

21.–22.12 ja 12.–20.01 – raha, vara, kinnisvara, väärtushinnangud

17.–20.01 – identiteet, tervis, muutused

21.–29.11 ja 12.–20.01 – suhtlemine, õppimine, liikumine, lähikondlased

21.12–2.01 – armastus, lapsed, hobid, looming, ootamatus, üllatus, vabadus

5.–18.01 – armastus, lapsed, vabadus, looming, hobid vs. sõprus, kollektiivid, klientuur, ühiskondlik vastutus, poliitika

11.–20.01 – kodu, pere, vanemad vs. karjäär, ettevõtlus, positsioon, eesmärk, tööandjad

Raha ja vara

Märtsi lõpust juunini võid näha muutust materiaalsetes võimalustes. Jah, paraku on see teoreetiliselt vähenemise märk, aga seda vaid neile, kes juba viimaste aastate hoiatavatele signaalidele tähelepanu pole pööranud. Võimalused on seinast seina. Enamik näeb kindlasti lahendusi umbes aasta pärast.

See, et sissetulekud vähenevad töö lõpu, pankroti, lihtsalt inflatsiooni või millegi muu pärast, ei tähenda aga, et muutus on igavene ja taastumatu. Ettevõtte omanik võib hoopis kulutada palju moderniseerimisele või sisseseade remondile, kinnisvara omanik võib samuti põhjalikult ehitada ja renoveerida.

Lähisuhted, õppimine

Kaljukitsele algab märtsist aeg, mis nõuab suhtlusmaneeride ja objektiivsuse kontrolli. Eelkõige väljendub see vast igapäevases suhtluses lähedaste, sugulaste või naabritega: nendega võib tekkida probleeme, kui sa ei oska näha teise positsiooni ega vajadusi. Kindlasti on omalt poolt kasulik vaadata üle enda väljendus- ning kuulamisoskus ja reageeringud.

Võimalik, et keegi õdedest-vendadest või naabritest vajab abi. Kellelgi võib olla ka nendega olulisi ühiseid ettevõtmisi.

Suurema kontrolli alla peaks võtma sõlmitavad lepingud, eriti retrograadse Merkuuri perioodidel 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Väga hea on planeerida ameti-, täiendus- või siis mis tahes pikemaajalisi õpinguid.

Kodu ja pere

Eelmise aasta maist oktoobrini aset leidnu või sel ajal alanu jõuab uuele tasandile ehk lahenduseni hiljemalt veebruaris. Maikuuni on väga soodustatud igasugused uued algused.

Paljudel võib olla uusi ideid, kuidas koduasju ümber korraldada. Koostöös teiste pereliikmetega võib üsna suurte asjadega hakkama saada. Isiklike probleemide korral saab paljuski juurtele toetuda. Mõnel puhul võivad vanemad vajada rohkem tähelepanu. Nii mõnigi Kaljukitse märgi esindaja on sügavalt seotud hoopis kodumaa teemadega.

Alates mai keskpaigast on suhted lastega igati soodustatud.

Armastus, vabadus

Loov eneseväljendus kasvab ja eneseteostuse võimalused suurenevad tõenäoliselt paljudel Kaljukitsedel. Poolest maist saab tundeelu tubli annuse toonust lisaks.

Novembri keskpaik võib olla väga ootamatute kohtumiste aeg. Detsembris võivad romantilised tunded ärgata sõpruskonnaski.

Kohustused ja tervis

Eelmisel aastal augustist alanud protsessid või probleemid võivad leida lahenduse või areneda edasi kuni märtsini. Kui on olnud pikalt kestvad mured tervisega või töötingimuste muutusega, mingite seisakute või, vastupidi, üle jõu käiva energiakulutusega, siis kindlasti on võimalus, et olukord muutub.

Mõnel juhul on selgunud või selgub, kas peaks tööelus edasi liikuma suurema iseseisvuse suunas.

Aktiivsemad ajad uuteks algusteks kestavad juuni lõpuni.

Suhted, partnerlus

Märtsi lõpust maini võib rohkem esineda võimuvõitlust. Mai algusel on üsna saatuslik iseloom. Siis alguse saav või toimuv võib jätta väga sügava jälje. Aktiivsust peaks partnerlussuhetes jätkuma peaaegu juuli lõpuni.

Maailm ja mina

Poolest juulist augusti lõpuni sobivad hästi füüsilist aktiivsust nõudvad reisid. Augusti lõpust poole septembrini sobivad eriti kohad, kus on juba varem käidud. Rahulikumaks puhkuseks on paljudele hea oktoober ja novembri algus.

Karjäär, eesmärgid

Juuli keskpaigast alates võib saatus ise eesmärgid õigetele radadele juhtida. Kui karjääriredelil ülespoole astud, on kõige olulisem ühiskondlik vastutus. Isiklik saavutus ja ülemuslik suhtumine ei tohiks seda varjutada.

Juhul kui muutused on halvemuse suunas, peavad eneseusk ja -kindlus pead tõstma. Siis on palju paremad või vähemalt õigemad võimalused uusi eesmärke püstitada ning väljavaateid hinnata.

Sõbrad, kollektiivid

Oktoobri keskelt aasta lõpuni on üldmärkide järgi aasta aktiivseim aeg. Pingelisem võib olla novembri keskpaik. Jõulueelsel ajal võib sõpruskonnast vajadusel abi leida.

Saladused

Novembri teisest kolmandikust ärkav varjatud maailm ei puuduta tõenäoliselt kõiki, aga keda siiski, seda päris teravalt. Kõige tihedamini võib ette tulla salasuhteid.

veevalaja
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 24

Veevalaja 20.01-18.02

Mina ise

Märtsi lõpust juuni keskpaigani võid saada väga selge märgi, et sinu elus või sinus endas on vaja muutusi. Muidugi ei pruugi ilmtingimata tegemist olla sügava kriisiga. Loomulikult on iga inimene oma elus ja enesearengus jõudnud ka väga erinevasse etappi. Mida rohkem aga üritad oma mätta otsast ümbruskonda ja teisi kontrollida, seda kontrollimatumalt toimuvad muutused.

Tegelikult on eesmärk saada lahti negatiivsest, segavast või lihtsalt ebavajalikust eneses. See ei pea ega saagi toimuda kohe ja korraga – piisab sellest, et teadvustad vajadust midagi muuta, olgu see siis kas või mõni kahjulik harjumus või edasiminekut segav iseloomujoon.

Reklaam

Sisu jätkub peale reklaami

„Inimese elus on kaks suurt päeva – päev, millal sünnime, ja päev, millal avastame, miks.“ (William Barclay)

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

20.–21.01 ja 11.–19.02 – tervis, distsipliin, identiteet

16.–19.02 – ebatavalisus, spirituaalsus, saladused, privaatsus, loodus, loomad

20.–27.01 ja 11.–16.02 – raha, vara, väärtushinnangud

4.–17.02 – kodu, perekond, vanemad, üllatus, muutus, uuendus

20.01–1.02 – kodu, pere, vanemad vs. karjäär, ettevõtlus, positsioon, eesmärk, tööandjad

10.–19.02 – suhtlemine, õppimine, liikumine, sugulased vs. partneri sugulased, välissuhted, reisimine, maailmavaade, religioossus

Raha ja vara

Märtsist võib aeg esitada väljakutse väärtushinnangutele. Nii rahaasjad kui ka moraalsed ja vaimsed väärtused on tähelepanu all. Kui viimased on paigas, on materiaalsusega kõik hästi. Vastasel korral on võimalikud ka kaotused.

Kindlasti on kõigi jaoks oluline võtta oma kulutused kontrolli alla ja targemalt majandada. Paljudele võib olla põhjuseks see, et planeeritakse suuremaid väljaminekuid tulevikus. Aga kui plaanid on selged ja kindlad, tasub suuremate ostude ja ettevõtmiste puhul igaks juhuks välistada vähemalt retrograadse Merkuuri perioodid: 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Väga paljudel võib esineda kindlusetuse tunne, mis tihti pole siiski adekvaatne. Hirm mitte hakkama saada on tihti tingitud üldisest kriisist ja/või olemasolevast informatsioonist.

Lähisuhted, õppimine

Tõenäoliselt on peaaegu igal Veevalajal eelmisel aastal maist oktoobrini see valdkond kuidagi märku andnud. Igatahes saab vastavates arengutes teisele tasandile liikuda. Kas nutisõltuvus tahab pead tõsta?

Võimalik, et mõni stuudium lõpeb ja mõni, mida pikalt plaanitud, saab alguse. Uued algused on eriliselt toetatud mai keskpaigani. Koolilõpetajatele aitab aeg samuti kenasti kaasa.

Suhteid sugulaste ja/või naabritega on võimalik parandada.

Kodu ja pere

Mai keskpaigast alates on avatud võimalused parandada oma elutingimusi või ka vajadusel suhteid perekonnas. Suur osa Veevalajatest võib leida nüüd perspektiivi edasiminekuks ja toetust hingele.

Novembri keskel on pingelisem periood, mis mõnel puhul võib väljenduda suhtluspingetes. Kindlasti tuleks üle vaadata tuleasemed ja kodu kindlustuslepingud.

Armastus, vabadus

Eelmise aasta septembrist alanu leiab lahenduse või näitab arenguvõimalusi kuni märtsini. Nüüd selgub ka, mis saab eelmisel aastal alanud suhtest.

Aprilli keskelt peaaegu juuni lõpuni on aeg suures plaanis avatud uute suhete alguseks ja ka vanades muudatuste tegemiseks või nende arendamiseks.

Kohustused ja tervis

Üldiste märkide järgi parim aeg muuta töötingimusi või tegeleda tervisega algab märtsi lõpust. Kuni mai kolmanda kolmandikuni on väga soodustatud füüsiline tegevus. Maist peaaegu juuli lõpuni võib aeg aidata kaasa uue töö leidmisele.

Maailm ja mina

Augusti lõpust oktoobri keskpaigani on soodustatud pigem mingi füüsilise pingutusega kaasnev reisimine ehk siis pikem jalgsimatk või palverännak, spordi või tööga seotu. Turismi- või pikemaks puhkusereisiks võib paljudele sobida aeg oktoobrist detsembri alguseni.

Karjäär, eesmärgid

Rahulolematus oma positsiooniga ei tohiks olla ainus põhjus mõtlematuid muudatusi tegema hakata. Vastuolud ülemuste või autoriteetidega võivad viidata ka vajadusele muuta enese olemust või tegevust. Kui aga on selge, et oma ideaalid on jalge alla tallatud ning tegutsemisvabadus kindlustunde säilitamiseks võib olla täielikult minetatud, on see kindel põhjus teistes suundades ringi vaadata.

Kui midagi lõpeb, siis on see märgiks, et olukord on ammendunud ja uued uksed kindlasti avanenud või uued teed silmapiiril kutsumas.

Sõbrad, kollektiivid

Oma pitseri suhetele kollektiivis, aga ka lähemate sõpradega võivad panna muutused sinus eneses.

Novembri teisest kolmandikust alates võib liiduline tegevus või suhtlus sõpradega aktiveeruda.

Saladused

Kui sinu jaoks on eelmise aasta märtsist juuli alguseni või aasta lõpust alanud mingi protsess, siis areneb see edasi või leiab lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda isegi järgmisse sügisesse. Aasta algusest kuni märtsi lõpuni alguse saav peaks samuti arenema samas tempos. Seda tead sa vaid ise, millega on tegemist.

kaalud
2023 SUUR HOROSKOOP - Raha, Suhted, Tervis, Vara, Saladused, Sõbrad, Pere, Kodu... 25

Kalad 19.02-19.03

Mina ise

Märtsist alates on näha, kuhu eelnev paljude võimaluste aeg Kalasid on kandnud. Võimalik, et liigne enesekindlus või upsakus võib nüüd kätte maksta. Samas võimalik on ka vastupidine: kes on liigselt end kulutanud või ohvri rollis, peaks samuti enesele otsa vaatama, sest algamas on ideaalne aeg selleks, et aru saada vajadustest, mis on eelkõige olulised iseendale.

Paljude jaoks võisid eelmised neliteist aastat olla seotud pigem ühiskondliku või seltskondliku tegevusega, maailma tundmaõppimisega või partneri(te)le pühendumisega. Nüüd algab pikem periood, mis suunab enesevaatlustesse ning aitab selgitada, mida välisest on õpitud ja mida muuta vaja. Kui tunned energiapuudust, väsimust või puutud kokku ebaõnnestumistega, on see selge märk tõmbuda välisest aktiivsusest veidi tagasi. Mida adekvaatsemalt näed ennast ja oma rolli ühiskonnas, seda edukam ja õnnelikum oled tulevikus.

„Me ei tunne oma õnne tihtilugu vaid seetõttu ära, et ta ilmutab end teistsugusel kujul, kui olime oodanud.“ (André Gide)

Sellel aastal on eriliselt esil järgmistel kuupäevadel sündinud ja just nendes teemades:

18.–19.02 ja 13.–21.03 – heategevus, ebatavalisus, spirituaalsus, saladused, privaatsus, loodus, loomad

18.–21.03 – sõbrad, kollektiivid, suhtlemine, klientuur, poliitika, ühiskondlik vastutus

13.–26.02 – tervis, illusioon, identiteet

5.–18.03 – õppimine, suhtlemine, sugulased, naabrid, reisimine

18.02–2.03 – suhtlemine, õppimine, liikumine, sugulased vs. partneri sugulased, välissuhted, reisimine, maailmavaade, religioossus

11.–21.03 raha, (kinnis)vara, oma vs. teiste oma, ühisvara, pärandvara, maksud, võlad, seksuaalsus

Raha ja vara

Materiaalses mõttes peaks nüüd küll paremad väljavaated avatud olema, eriti kui ettevalmistus on eelmisel aastal tehtud. Läinud aasta mai lõpust oktoobri lõpuni alustatu peaks hiljemalt veebruaris vilju kandma.

Probleeme võid tekitada ise liigse enesekindluse, mõtlematute kulutuste või riskantsete investeeringutega.

Mõne jaoks avanevad kindlasti ka uued võimalused, eriti mai keskpaigani.

Lähisuhted, õppimine

Mai keskpaigast algab tohutult perspektiive avardav aeg, mis olulisel määral puudutab just vaimseid väärtusi ja isiklikku arengut. Vajadus tõeste teadmiste järele maailmast võib suuresti süveneda. Kõik kommunikatsiooniga seotu on eriliselt esil ja infovahendid töötavad ausate Kalade kasuks.

Aeg aitab kaasa suhetele sugulaste ja naabritega. Kui on olnud probleeme, saad need lahendada või siis alustada suhtlust, et lahendus leida.

Kodu ja pere

Kõik, mis on alanud eelmise aasta augustist siiani, leiab lahenduse või liigub mingil moel edasi kuni märtsini. Kõigil on muidugi omad ja võimalik, et olulisemadki ajad, aga paljude jaoks võivad tegutsemisel kaasa aidata aasta esimesed kuud lausa juuni lõpuni välja.

Armastus, vabadus

Tervele päikesemärgile olulisi suundi selles teemas ei paista, aga aktiivseks ühistegevuseks võib hästi sobida aeg märtsi lõpust maini.

Romantilisteks suheteks võivad abiks olla mai ja juuni algus ning edasiviivaks ühistegevuseks aeg juuni lõpust juuli lõpuni.

Kohustused ja tervis

Töö ja puhkuse vahekord nõuab väga paljude Kalade puhul ülevaatamist.

Kui märtsi lõpust poole juunini näitab tervis hoiatavat märki, pead teadma, et mööda sellest vaadata ei tohi. Olgu tegemist kas või unehäiretega, peaksid põhjustele tõsiselt silma vaatama, sest olukorrad võivad vastasel korral pikalt kestma jääda.

Sama periood võib olla ka oluline muutuse aeg tööelus.

Kui olukord pole sinu jaoks meeldiv, siis tea, et asjade parandamiseks on aeg väga lahti oktoobri esimese kolmandiku lõpuni.

Suhted, partnerlus

Kuna Kaladele üldiselt algab enesesse süüvimise ja enesega tegelemise aeg, siis võib arvata, et paljudel juhtudel heidab see ka suhetele oma varjundi. Tõenäoliselt tahaks nii mõnigi pigem rahus eralduda. Juuli keskpaigast novembri alguseni ei pruugi see õnnestuda. Igatahes on kasulikum probleemidele silma vaadata, kui neid peaks olema. See on ka aktiivsem aeg igasuguste suhete arendamiseks.

Maailm ja mina

Aasta algus sobib pigem füüsiliselt aktiivseteks lühireisideks. Oktoobri keskelt aasta lõpuni on näha aktiivsust kaugemateks reisideks. Novembri keskpaigas, eriti 10.–12. novembril liikudes peaks olema väga ettevaatlik ja võib-olla pole see hea aeg ka reisi jaoks.

Reisi broneerides tasub vältida retrograadset Merkuuri: 29.12.2022–18.01.2023, 21.04.–15.05.2023, 23.08.–16.09.2023, 13.12.2023–2.01.2024.

Karjäär, eesmärgid

Võimalik, et peaksid oma eesmärgid lahtiste silmadega üle vaatama. Kellele see on teema, juba tõenäoliselt teab seda, aga mõne jaoks võib eesmärkide küsimus avaneda märtsist. Pikemalt on aeg arenguks avatud novembri teisest kolmandikust.

Sõbrad, kollektiivid

Liidulistes tegevustes võib olla mingi pikem areng käimas. Eelmise aasta lõpust märtsini või isegi juba eelmisest märtsist juuli alguseni alanud protsess areneb edasi või leiab ehk lahenduse juunist järgmise jaanuarini. Mõnel juhul võivad lahendused kanduda isegi järgmisse sügisesse.

Muud teemad on vast aktiivsemad aasta alguses poole veebruarini.

Saladused

Sügaval peidus olevad küljed, millega pole tahetud tegeleda, võivad sundida enesele silma vaatama. Alateadlik käitumine võib muutuda eriti häirivaks. Kõige enam võib see esile tulla märtsi lõpust juuni keskpaigani. Kui kerkib midagi häirivat või üllatuslikku, siis tea, et nende teemadega tuleb pikemalt ja põhjalikumalt tegeleda.

Üles võib kerkida lapsepõlvest, aga ka palju sügavamalt, isegi mitme põlvkonna tagant pärit alateadvusse peidetud kogemus. Algab suurepärane aeg, et puhastada alateadvus vanast psüühilisest pahnast.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Neljapäev 16 mai 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Oled täna täis energiat ja valmis uute väljakutsetega silmitsi

NATO SONAUS

NATO sõnaus ehk julgeolekupoliitika ja riigikaitse sõnavõistlus kutsub üles eesti keelt rikastama

Eesti NATO-ga liitumise 20. aastapäeva tähistamise puhul ootavad Välisministeerium, Kaitseväe Akadeemia ja Kaitseministeerium osalema julgeolekupoliitika

error: Sisu on kaitstud!