Huvitavat

Käisin täna Rimis, et osta 20 kg kott Pedigree koeratoitu….

Käisin täna Rimis, et osta 20 kg kott Pedigree koeratoitu.

Järjekorras seistes küsis mu taga seisev naine, kas mul on koer. Mida kuradit ta ometi mötles, elevanti pean kodus? No igaljuhul otsustasin oma igavasse ellu lisada vähe vürtsi. Ma ütlesin naisele, et ei, mul ei ole koera, vaid olen otsustanud uuesti alustada Pedigree-dieediga.
72345837 10221786702271426 2830038901492547584 n

Lisasin, et see ei pruugi olla hea möte, sest … eelmine kord löpetasin ma haiglas, kuid teisest küljest olin kaotanud 25 kilo selleks ajaks kui ma ärkasin intensiivravi osakonnas, kanüül mölemas käes ja voolik igas augus mis kehal leidub. Ma ütlesin naisele, et dieet töötab nii, et topitakse taskud Pedigreed täis ja iga kord, kui näljatunne üllatab visatakse paar tükikest suhu. Pedigree on täielikult tasakaalustatud toit, nii et dieet töötab väga hästi. (Selleks ajaks kuulaks kogu järjekord körvad kikkis) Naine küsis öudusega, kas olin sattunud intensiivravi osakonda, kuna sain
koeratoidust mürgituse.

Vastasin, et sugugi mitte: olin astunud ettevaatamatusest söiduteele nuusutades armsa kuldse retriiveri perset ja auto söitis meist mölemast üle. Ees seisev mees naeris nii kövasti, et ma olin täiesti kindel, et ta saab infarkti. Kaupluse juhataja kutsuti kohale ja mul.keelati edaspidi Rimisse minna. Homme lähen Selverisse…

Jaga
Back to top button