Thursday , 19 September 2024

Horoskoop Kolmapäev 3.11.2022

Jäär

21. märts – 20. aprill

Täna peaksite vältima seiklusi ja ohtlikke situatsioone, kuna praegu valitseb kõrgendatud traumadeoht. Samas hea aeg asjade sorteerimiseks ja koristamiseks.

Sõnn

21. aprill – 20. mai

Täna aktiviseerub teie läbinägemisvõime. Kui suudate hoida oma emotsioone mõistuse kontrolli all, võite saada nii mõndagi huvitavat teada.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Te pole täna eriti seltskondlikus meeleolus. Võite jätta endast õnnetu ja masendunud inimese mulje, ehkki tegelikult te seda ei pruugi olla.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Aktiviseerub teie seksuaalne energia ja ka vastavad soovid ning vajadused, mis sellega seotud. Kaldute ekstreemsetesse ja fanaatilistesse suhetesse.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Peaksite täna suuremat tähelepanu pöörama oma isiklikele vajadustele ja soovidele. Ärge laske teistel enesele liiga palju ettekirjutusi teha!

Neitsi

23. august – 22. september

Võite täna pisiasjade pärast segadusse sattuda. Liigsest konservatiivsusest tulenevalt on teil teiste inimestega raske koostööd teha. Hea päev suurpuhastuseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Täna on igati soodne ja rahulik päev inimsuhete parandamiseks. Oskate oma tundeid väljendada nii, et need teistele kindlasti südamesse lähevad.

Skorpion

24. oktoober – 22. november

Teie mõistus on täna aktiivne. Püüate leida kõigele, mis toimub loogilist seletust, kuid sellise mõttetöö tulemusel võite täielikku tupikusse sattuda.

Ambur

23. november – 21. detsember

Kui vähegi võimalik, siis vältige lisakohustuste võtmist. Olete nüüd tundlikum kõikvõimalike pingeliste olukordade ja stressi suhtes. Puhake!

Kaljukits

22. detsember – 20. jaanuar

Täna võib juhtuda, et paika pandud plaan pudeneb laiali ning asjad lähevad hoopis teisiti, kui ootasite. Püüdke olla võimalikult dünaamiline!

Veevalaja

21. jaanuar – 18. veebruar

Ettevaatust uute suhetega. Võimalik, et puutute kokku isikuga, kes püüab teid ebasiiraste komplimentidega lõksu meelitada ja teie pealt kasu lõigata

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Olete täna kergesti mõjutatav oma kaaslaste arvamusest. Teil võib esineda raskusi konkreetsete otsuste langetamisel, parem lükake need hoopis edasi!

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis