Erakorralised uudised
horoskoop

Horoskoop – Kolmapäev 1 detsember

https://minuaeg.com/horoskoop/

Jäär 21. märts – 20. aprill
Olete täna tavalisest kohusetundlikum ning kipute liiga palju muretsema. Püüdke mitte võtta liiga palju asju teha, tegelege vaid esmatähtsaga.

Sõnn 21. aprill – 20. mai
Võite täna kuulujuttude ohvriks langeda. Püüdke hoida ennast ümbritsevaga kursis. Hea aeg individuaalseks tööks, kus ei pea teistega arvestama.

Kaksikud 21. mai – 21. juuni
Täna on hea päev kõikvõimalike uuenduste ning muudatuste tegemiseks. Suudate kerge vaevaga loobuda mitmest ebavajalikust ja takistavast asjaolust.




Vähk 22. juuni – 22. juuli
Täna alustatud ettevõtmised toovad edu. Mõjute enesekindla ning usaldusväärsena. Võimalus leida uusi tuttavaid, mõnest võib saada teile hea sõber.

Lõvi 23. juuli – 22. august
Kaldute täna ühest äärmusest teise ning seetõttu on teil raske langetada arukaid otsuseid. Püüdke olla objektiivsem, vältige liigset emotsionaalsust.

Neitsi 23. august – 22. september
Täna on hea päev enese käsilevõtmiseks. Suudate tavalisest kergemini keskenduda mingitele konkreetsetele tegevustele ning olete põhjalik.




Kaalud 23. september – 23. oktoober
Otsite eksootikat, kuid peaksite kõige uue ja võõraga ettevaatlik olema. Hoiduge liialdustest ja fanatismist. Jääge selleks, kes te olete!

Skorpion 24. oktoober – 22. november
Harmooniliste ja rahulike mõjudega päev. Võiksite täna korda saata nii mõndagi, kuid kipute olema selleks liiga laisk. Meelsamini puhkaksite loorberitel.

Ambur 23. november – 21. detsember
Võimalik, et te puutute täna kokku mässumeelsete ja üliemotsionaalsete inimestega, kes hakkavad teile tõelist peavalu tekitama. Vältige mõttetut sõnasõda.




Kaljukits 22. detsember – 20. jaanuar
Võite täna kokku puutuda tujukate ning vaidlushimuliste inimestega. Suhtuge neisse huumoriga ning ärge vaidlemisega ennast küll vaevama hakake!

Veevalaja 21. jaanuar – 18. veebruar
Nüüd valitseb teie elus aktiivne ning jõuline energia. Olete valmis kohe härjal sarvist haarama ning viima ellu kõikvõimalikke ideid. Võite sattuda juhirolli.

Kalad 19. veebruar – 20. märts
Täna valitsevad anarhistlikud meeleolud. Teie käitumine võib olla veidi robustne ning lausa häbematu. Tõenäolised pinged koostöös ja inimsuhetes.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Neljapäev 16 mai 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Oled täna täis energiat ja valmis uute väljakutsetega silmitsi

NATO SONAUS

NATO sõnaus ehk julgeolekupoliitika ja riigikaitse sõnavõistlus kutsub üles eesti keelt rikastama

Eesti NATO-ga liitumise 20. aastapäeva tähistamise puhul ootavad Välisministeerium, Kaitseväe Akadeemia ja Kaitseministeerium osalema julgeolekupoliitika

error: Sisu on kaitstud!