Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
astrology gc13039e90 640

Horoskoop – Kolmapäev 27 oktoober

Jäär
21. märts – 20. aprill
Tunnetate täna kasvavat konkurentsi ning teis hakkab tekkima soov iga hinna eest oma positsioon säilitada. Võimalik, et peate selle nimel vaeva nägema.

Sõnn
21. aprill – 20. mai


Tänane päev soosib kõikvõimalikke ühiskondlikke meelelahutuslikke üritusi. Suudate tunda rõõmu inimestega suhtlemisest ning kogemuste vahetamisest.

Kaksikud
21. mai – 21. juuni


Otsite kaastunnet ja headust, kuid püüdke hoiduda enesehaletsusse laskumisest. Soovitatav veeta tänane päev koos mõne usaldusväärse sõbraga.

Vähk
22. juuni – 22. juuli


Tänane päev võib teile tuua üllatusi. Näiteks kohtute inimesega, kes teid väga austab ehkki tegelikult teid ei tunne. Võite saada häid pakkumisi.

Lõvi
23. juuli – 22. august


Kipute täna käituma vastandlikult. Kord olete emotsionaalne ja avameelne, siis jällegi endassetõmbunud. Püüdke leida sisemine tasakaal.

Neitsi
23. august – 22. september


Ebasoodne päev ühiskondlikuks aktiivsuseks ja reisimiseks. Ärge tehke uhkeid plaane, need võivad mitte täituda või täituda teisiti kui planeerisite.

Kaalud
23. september – 23. oktoober


Olete täna kergemini ärrituv, kui tavaliselt. Teile avaldavad mõju asjad, millest võiksite külma rahuga absoluutselt mitte välja teha. Keskenduge rohkem endale!

Skorpion
24. oktoober – 22. november
Jätate endast meeldiva mulje ning mõjute usaldusväärse partnerina. Tänased harmoonilised mõjud annavad teile hea võimaluse kõikjal läbi lüüa.

Ambur


23. november – 21. detsember
Suudate olla saladuslikult hurmav, suur tõmme vastassugupoole poole. Püüdke vältida juhuslikke suhteid, oht saada mõni raskesti ravile alluv haigus.

Kaljukits


22. detsember – 20. jaanuar
Teis hakkavad nüüd lõõmama kireleegid. Kui te ei saa oma tahtmist piisavalt kiiresti, kipute korraldama emotsionaalseid ja jõulisi stseene.

Veevalaja


21. jaanuar – 18. veebruar
Suhtute oma töösse väga vastutustundlikult, kuid teile ei sobi pingeline töökeskkond. Püüdke töö kõrvalt leida aega ka perekonna ja kodu jaoks.

Kalad


19. veebruar – 20. märts
Võimalik, et tunnete täna soovi oma kohustused sinnapaika jätta ning teha midagi tõeliselt huvitavat ja originaalset. Hea aeg puhkamiseks, reisimiseks.

Vaata ka:

love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop tänaseks, esmaspäev 2.10.2023

Jäär Täna on soodne päev armusuhte alustamiseks või uuele tasemele viimiseks. Ole avatud uutele võimalustele