Friday , 20 September 2024
Martin Helme

EKRE ei soovi, et Eestil läheks hästi. Nende arvates ei vaja Eesti miljardieurose Euroopa taastepaketi raha.

Kuuldavasti on EKRE parlamendis blokeerinud Eestisse ca miljard eurot toova Euroopa Taasterahastu heakskiitmise, esitades sinna ca 700 tühja täis muudatusettepanekut.
Siin on kokku saanud kaks asja. Esiteks – ekreiitide ülim künism, millega proovitakse takistada majanduses pikalt oodatud Euroopa Liidu kriisitoe avanemist. Teiseks – täielik harmoonia EKRE juhtide välja öeldud eesmärgiga hakata parlamendis tööle Eesti Euroopa Liidust välja viimise nimel.

Riigikogu rahandus- ja Euroopa Liidu asjade komisjoni liige Riina Sikkut (SDE) rääkis Delfile, et EKRE on tõepoolest esitanud suure pataka muudatusettepanekuid, kuid neid alles skannitakse, seega ei ole need veel elektroonselt süsteemi jõudnud.

 

Loe ka:  KUIDAS EKRE OMA VALIJAID PETAB?

 

Sikkut ütles, et sestap ei ole rahanduskomisjon veel ettepanekuid omavahel arutanud. “Et hakata kõiki neid ettepanekuid ühe kaupa menetlama ja hääletama – ma ei näe sellel küll mitte mingisugust mõtet,” kommenteeris Sikkut. Ta lisas, et taasterahastus oleks Eestile väga vajalik.

Muidugi ei lase me neil Eestit nurka mängida.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sarajevos avati esimene Eesti aukonsulaat

Sel nädalal avati Bosnia ja Hertsegovina pealinnas Sarajevos Eesti aukonsulaat. Eesti aukonsuliks Sarajevos nimetati Bosnia

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused kahe erikomisjoni koosseisus

Riigikogu juhatus kinnitas muudatused korruptsioonivastase erikomisjoni ja riigieelarve kontrolli erikomisjoni koosseisus. Korruptsioonivastase erikomisjoni liikme kohalt