Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
pulmad

SINU VÕIMALUS! VÕIDA 20 000 € väärt unistuste pulmad!

Sel suvel on Buduaaris unistuste pulmad ning usud või mitte, need võivad olla just sinu pulmad! Koostöös oma ala tipptegijatega paneme kokku ühe tõelise unistuste pulmapeo, mille väärtus on ca 20 000 €.

 

 

Selle suve unistuste pulmade pruutpaar ei pea millegi pärast muretsema va kuni 40 külalise kutsumine- kleit, ülikond, sõrmused, pulmakorraldaja, oivaline toit, fotograaf,  meik, soeng, vinge peokoht, esinejad, lilled, kutsed ja kõik muu, mis täiusliku ja luksusliku pulmapeo juurde kuulub, see saab olema ühele õnnelikule paarile tasuta. Isegi kuupäev on sinu jaoks paika pandud, mis tõotab kestvat ja õnnelikku abielu, selleks on 21.juuli ning kuupäeva on aidanud valida astroloogid Triin Tobber ja Kristelle Sööt-Kajo.

 

 

15. veebruaril avame buduaar.ee  pulmade erilehe, kuhu hakkame iga nädal avaldama uut infot selle luksusliku peo kohta, aga ka pulmavõistluses osalevate paaride ankeete ja muud põnevat pulmateemalist lugemist.

 

 

Millised on need sinu 20 000€ unistuste pulmad?
Lähinädalatel hakkame aina rohkem infot selle imelise pulmapeo kohta avaldama, kuid juba täna kergitame pisut saladusteloori. Pulmad toimuvad Põhja-Eesti ihaldusväärseimas pulmapaigas ja imelises lossis Keila-Joa lossis 21.7.2021 ning pulmapidu aitab organiseerida kogenud ja populaarne pulmakorraldaja Egerta Mändmets.

Kuidas osaleda? LOE  SIIT

Vaata ka:

Untitled design 4

Vali üks süda ja loe, millist armastuse sõnumit see endas kannab

Armastus on üks inimkogemuse kõige võimsamaid ja müstilisemaid tundeid. Selles mängus saate valida ühe viiest