Thursday , 19 September 2024
photo 1544717301 9cdcb1f5940f

Loe, miks just SINU tähemärk võib vahel olla tõsine „sitapea”.

Sittapeade horoskoop

Jäär

Jäärad on sitapead, sest nad on alati õiged. Nad ei hooli sellest, mida teised arvavad, ja nad ütlevad alati seda, mida mõtlevad. See võib olla väga tüütu, eriti kui nad on valesti.

HOROSKOOP

Sõnn

Sõnnid on sttapead, sest nad on nii ahned. Nad tahavad alati kõike, mida nad näevad, ja nad ei hooli sellest, kuidas see teistele mõjub. See võib olla väga ärritav, eriti kui nad petavad või varastavad.

Kaksikud

Kaksikud on sitapead, sest nad on nii kahepalgelised. Nad ütlevad ühe asja ja teevad siis midagi muud. See võib olla väga segane ja petlik.

Vähk

Vähid on sitapead, sest nad on nii emotsionaalsed. Nad võtavad kõike isiklikult ja nad on alati valmis tülli minema. See võib olla väga stressirohke, eriti kui nad on manipuleerivad või süüdistavad.

Lõvi

Lõvid on sitapead, sest nad on nii uhked. Nad arvavad, et nad on paremad kui kõik teised, ja nad ei hooli sellest, mida teised arvavad. See võib olla väga üleolev ja solvav.

Neitsi

Neitsid on sitapead, sest nad on nii kriitilised. Nad leiavad alati midagi, millega vaielda, ja nad on alati valmis teisi hukka mõistma. See võib olla väga alandav ja tüütu.

Kaalud

Kaalud on sitapead, sest nad on nii otsustusvõimetud. Nad ei suuda kunagi otsust teha ja nad on alati valmis teisi mõjutama. See võib olla väga väsitav ja segane.

Skorpion

Skorpionid on sitapead, sest nad on nii kättemaksuhimulised. Nad ei unusta kunagi, mida keegi neile on teinud, ja nad on alati valmis kätte maksma. See võib olla väga ohtlik ja hirmutav.

Ambur

Amburid on sitapead, sest nad on nii egoistlikud. Nad hoolivad ainult iseendast ja nad ei hooli sellest, kuidas nende teod teisi mõjutavad. See võib olla väga isekas ja hoolimatu.

HOROSKOOP

Kaljukits

Kaljukitsed on sitapead, sest nad on nii konservatiivsed. Nad on kinni oma vanades harjumustes ja nad ei ole kunagi valmis muutusteks. See võib olla väga jäik ja piirav.

Veevalaja

Veevalajad on sitapead, sest nad on nii ekstsentrilised. Nad on alati omamoodi ja nad ei hooli sellest, mida teised arvavad. See võib olla väga kummaline ja häiriv.

Kalad

Kalad on sitapead, sest nad on nii naiivsed. Nad usuvad kõike, mida neile öeldakse, ja nad on alati valmis pettuma. See võib olla väga haavatav ja ohtlik.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos