Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
seduction

4 märki, mis näitavad, et sulle meeldib mehi õrritada.

Mõned naised on sünnist saadik võimukad ning see võimu tunne paneb nad vahel mehi õrritama ja neid halvasti kohtlema. See aitab neil suhte valitsevaks pooleks olla ja ka mehe üle valitseda. Kas ka sina oled selline? Loe need neli märki läbi ja otsusta ise.

1. Annad alati meestele oma telefoninumbri

Isegi kui ta sind eriti ei huvita, sa ei taha, et ta helistaks, ja tead kohe algusest, et ei anna talle mingit võimalust. Isegi kui teed seda ainult seepärast, et mitte ülbe näida, võiks olla mõistlik mõelda sellele, et su käitumine annab täiesti vale märguande.

2. Hoiad kontakti.

Isegi kui oleks võib-olla parem selgelt näidata, et ta sind ei huvita. Kui vastad sõnumitele ainult seepärast, et püüad olla viisakas ja eriti sõbralik, mõtleb enamik mehi loomulikult, et oled neist väga huvitatud.

3. Otsid ettekäändeid.

Selle asemel, et teha selgeks, et sa tõesti ei soovi nendega kohvi juua ega õhtustada, otsid sa aina ettekäändeid ja sellega annad meestele alusetult lootust. Parem oleks lihtsalt öelda, et ta ei huvita sind ja tal pole mingeid šansse.

4. Oled armukade.

Kui näed, et mees, kes sind isegi ei huvita, pöörab tähelepanu teisele naisele, siis muutud veidi armukadedaks ja püüad ta huvi äratada. See ei tähenda, et hakkaks sulle äkki meeldima, aga sulle lihtsalt ei meeldi, et sa ei ole enam tema tähelepanu keskpunktis.

Vaata ka:

Untitled design 4

Vali üks süda ja loe, millist armastuse sõnumit see endas kannab

Armastus on üks inimkogemuse kõige võimsamaid ja müstilisemaid tundeid. Selles mängus saate valida ühe viiest