Teisipäev , 30 aprill 2024
Erakorralised uudised
waterdrop 2256201 1280

Aeg on taastumatu loodusvara…

Aeg on taastumatu loodusvara. See, kuidas kodus toimid, mõjutab seda, kuidas toimid töö juures. See, kuidas kohtled inimesi tööl, mõjutab seda, kuidas kohtled perekonda ja sõpru. Reegel on see, et 80% kõigist sinu saavutustest on 20% sinu aega täitva tegevuse tulemus. Suuna aeg tegevusse, mis mis midagi tähendab. Ära lase teistel oma aega ära võtta.

 

Väldi hoolikalt ajaröövleid. Need on inimesed, kes helistavad sulle just sel hetkel, mil oled lapsed voodisse saanud ja lemmiktugitoolis mugavasti istet võtnud, et lugeda põnevat romaani, millest oled nii palju kuulnud. Need on inimesed, kes oskavad sinu kabinetti sisse hüpata just siis, kui oled keset kiiret päeva leidnud mõne minuti, et hinge tõmmata ja mõtteid koguda. Õpi ütlema “ei”. Kui sul on julgust öelda “ei” elu pisiasjade kohta, saavutad jõu, et öelda “jah” suurtele asjadele. Telefon on olemas selleks, et teha mugavamaks sinu elu, mitte teiste. Üks kurvemaid asju, mida enesele teha saab, on elamist edasi lükata. Liiga paljud unistavad mingist salapärasest roosiaiast kuskil silmapiiri taga, selle asemel et nautida maja taga olevat.

 

Kas teadsite, et:”Naer avab südame ja annab hingele leevendust. Keegi ei tohiks elu nii tõsiselt võtta, et läheb meelest iseenese üle naerda.” Lisaks sellele soov elada iga päev, nagu oleks see su elu viimane päev. Igal hommikul küsi endalt:”Mida ma täna teeksin, kui tänane päev oleks viimane mu elus?” Muuhulgas tegutse nii, nagu ei tuleks ebaõnnestumine üldse kõne alla, ning edu on kindlustatud. Pühi peast iga mõte selle kohta, et sa eesmärke ei saavuta, olgu need materiaalset või vaimset laadi. Ole vapper ja ära sea kujutlusvõimele piire. Ära lange vangi mineviku kätte. Saa oma tuleviku arhitektiks.

Vaata ka:

Giving birth to Life 1080x608 1

Esmaspäev 2.10.23 päeva mõttetera…

“Elu on liiga lühike, et olla tõsine.” See mõttetera tuletab meile meelde, et elu on