Wednesday , 16 October 2024
Erakorralised uudised
love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse horoskoop neljapäevaks, 17. oktoobriks 2024:

Jäär (21. märts – 19. aprill)
Täna võib armastus tunduda veidi ettearvamatu. Võid tunda, et suhetes on rohkem pinget või ootamatuid emotsionaalseid purskeid. Oluline on jääda kannatlikuks ja mitte lasta väikestel arusaamatustel kasvada suuremateks probleemideks. Kui suudad olla avatud ja aus, leiad harmooniat ka kõige tormilisemates hetkedes.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)
Armastus toob sulle täna turvatunnet ja stabiilsust. Sõnnide jaoks on see ideaalne päev pühendumiseks ja sügavamate tunnete jagamiseks. Kui oled suhtes, siis keskendu sellele, kuidas oma partnerile oma kiindumust näidata. Kui oled vallaline, võid kohtuda kellegagi, kes mõistab ja hindab sind just sellisena, nagu sa oled.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)
Suhtlus mängib armastuses täna suurt rolli. Võid leida, et avatud ja aus vestlus lahendab palju probleeme. Kui oled suhtes, on see hea päev, et rääkida oma tunnetest ja ootustest partneriga. Kui oled vallaline, siis uued tutvused võivad alata just huvitavatest ja sügavatest vestlustest.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)
Täna tunned vajadust turvalisuse ja läheduse järele. Armastuse osas võib olla päev, kus sa soovid intiimseid hetki ja emotsionaalset tuge. Kui oled suhtes, tasub keskenduda sellele, kuidas jagada oma tundeid ja pakkuda partnerile hoolt. Kui oled vallaline, võid tunda, et oled valmis looma sügavat ja pühendunud suhet.

Lõvi (23. juuli – 22. august)
Armastuses oled täna kirglik ja särav. Võid leida, et sinu sarm ja enesekindlus tõmbavad ligi tähelepanu ja imetlust. Kui oled suhtes, siis täna on ideaalne päev, et teha midagi erilist oma partneri jaoks ja näidata, kui palju sa neid hindad. Vallalistel on hea võimalus kohtuda kellegagi, kes hindab nende energiat ja elurõõmu.

Neitsi (23. august – 22. september)
Täna võib armastus tunduda pigem rahulik ja tasakaalukas. Neitside jaoks on see hea päev, et keskenduda suhete praktilisele küljele. Kui oled suhtes, on see suurepärane aeg arutada tulevikuplaane või lahendada väiksemaid erimeelsusi. Kui oled vallaline, võid leida end tõmbumas kellegi poole, kes jagab sinu väärtusi ja elustiili.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)
Täna on armastus harmooniline ja rahulik. Kaalude jaoks on ideaalne päev nautida romantikat ja jagada lähedust oma partneriga. Kui oled suhtes, siis võid tunda sügavamat sidet oma kallimaga. Kui oled vallaline, siis suhetesse võib tulla uus harmoonia ja tasakaal, mis loob aluse romantiliseks alguseks.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)
Armastuse osas võib päev tuua intensiivseid ja kirglikke hetki. Skorpionid võivad täna tunda sügavaid emotsioone ja vajadust olla lähedal oma partnerile. Kui oled suhtes, siis see on hea aeg, et süveneda sügavamatesse vestlustesse ja jagada oma sügavaid tundeid. Vallalistel on võimalus kohtuda kellegagi, kes toob nende ellu põnevust ja sügavust.

Ambur (22. november – 21. detsember)
Armastus võib täna tunduda vaba ja seiklushimuline. Amburitele on see suurepärane päev, et nautida spontaansust ja kergust suhetes. Kui oled suhtes, võid planeerida midagi uut ja põnevat oma partneriga. Kui oled vallaline, siis võid tunda tõmmet kellegi poole, kes jagab sinu kirge elu ja seikluste vastu.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)
Armastuses on täna fookuses pühendumus ja lojaalsus. Kaljukitsede jaoks on see päev, mil väärtustad stabiilsust ja kindlust suhetes. Kui oled suhtes, siis võid leida, et see on ideaalne aeg tugevdada oma sidet ja arutada tulevikuplaane. Vallalistel on võimalus kohtuda kellegagi, kes pakub turvalisust ja kindlust.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)
Täna on armastus täis üllatusi ja vabadust. Veevalajatele on see päev, kus suhted võivad võtta ootamatu pöörde. Kui oled suhtes, siis ära karda katsetada uusi asju ja tuua oma suhtesse värskust. Kui oled vallaline, võid kohtuda kellegagi, kes avab sinu silmad uutele võimalustele ja ideedele.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)
Armastuses on täna fookuses unistused ja romantika. Kalad võivad tunda end eriti tundlikena ja valmis jagama oma sügavaid tundeid. Kui oled suhtes, siis see on hea aeg romantilisteks hetkeks ja emotsionaalseks ühenduseks. Vallalised võivad tunda tõmmet kellegi poole, kes jagab nende unistusi ja vaimsust.

Kui soovid, võin mõne tähemärgi kohta ka pikemalt ki

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Uus aukonsul Göteborgis pühendub oma töös Eesti ettevõtete toetamisele

Kolmapäeval, 15. oktoobril avas Eesti Rootsis Göteborgis uue aukonsulaadi, kus aukonsulina asus tegutsema ettevõtja Karl

doctor g4be6b6acb 640

Siin on sinu tervise ja heaolu horoskoop neljapäevaks, 17. oktoobriks 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Täna võib sul tunda suuremat energiat ja motivatsiooni, mis