Wednesday , 16 October 2024
Erakorralised uudised
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Neljapäev 17 oktoober 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)
Taro kaart: Keisrinna
Homme kutsub sind Keisrinna kaardi energia looma ja hoolitsema nii enda kui ka teiste eest. On aeg lubada endale naudinguid ja keskenduda harmooniale. Olgu selleks väikeste rõõmude leidmine igapäevaelus või koduse õhkkonna parandamine, sa suudad tekitada turvalisust ja rahu. Samuti viitab kaart sellele, et võib olla hea aeg alustada midagi uut, mis pakub pikaajalist rahuldust.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)
Taro kaart: Mündide Üheksa
Sul on põhjust olla uhke oma saavutuste üle. Homme tunned, et töö ja vaev hakkavad vilja kandma. Mündide Üheksa tuletab meelde, et sa naudiksid oma edu ja võid leida rahulolu sellest, mida oled saavutanud. See kaart viitab ka sellele, et finantsolukord võib olla stabiilne ja võid endale midagi erilist lubada.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)
Taro kaart: Karikate Kuninganna
Homme oled eriti emotsionaalne ja tundlik. Karikate Kuninganna toob esile hoolitseva ja empaatilise külje. Võimalik, et keegi vajab sinu toetust ja mõistmist. Jälgi oma sisetunnet ning ära karda väljendada oma tundeid. See kaart kutsub sind sügavamale suhtemaailma ja oma emotsioonide mõistmisele.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)
Taro kaart: Kuu
Homme võib sind saata segadus ja ebakindlus. Kuu kaart viitab sellele, et kõik ei pruugi olla nii, nagu pealtnäha paistab. Oluline on kuulata oma intuitsiooni ja mitte kiirustada järeldustega. Tee paus, kui vajad selgust. Võid leida end mõtlemas alateadvuse tasandil või sügavate emotsionaalsete küsimuste üle.

Lõvi (23. juuli – 22. august)
Taro kaart: Vanker
Vanker sümboliseerib kontrolli ja edu. Homme on hea aeg võtta ohjad enda kätte ja suunata oma energia kindlalt soovitud sihtide poole. Vanker tuletab meelde, et sinu jõud ja tahtejõud on sinu suurim vara. Võimalik, et teel on takistusi, kuid sa suudad need ületada, kui säilitad sihikindluse ja keskendud eesmärgile.

Neitsi (23. august – 22. september)
Taro kaart: Õigluse kaart
Õiglus toob sulle tasakaalu ja selgust. Homme on oluline tegutseda õiglaselt ja objektiivselt. Võid seista silmitsi otsuste tegemisega, mis vajavad hoolikat kaalumist. Õigluse kaart viitab sellele, et tõde ja ausus on olulised ning sa pead arvestama oma tegude tagajärgedega.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)
Taro kaart: Karikate Kaks
Homme keskenduvad su energiad suhetele ja partnerlusele. Karikate Kaks viitab harmooniale ja emotsionaalsele ühendusele. See võib tähendada uut algust romantilises suhtes või sügavat ühendust kellegi lähedasega. Koostöö ja avatud suhtlemine toovad su ellu armastuse ja mõistmise.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)
Taro kaart: Surm
Ära lase sellel kaardil end hirmutada – Surma kaart sümboliseerib muutust ja transformatsiooni. Homme on aeg vabastada end vanast ja teha ruumi uuele. Lõpud võivad olla valusad, kuid need toovad kaasa uusi alguseid. On aeg lasta lahti, mis enam ei teeni, ja avada uks uutele võimalustele.

Ambur (22. november – 21. detsember)
Taro kaart: Torn
Torn viitab ootamatutele muutustele või olukordadele, mis võivad sind üllatada. Homme võid seista silmitsi raputavate sündmustega, kuid need on vajalikud, et puhastada teed uue kasvu ja arengu jaoks. Kui lased vanad struktuurid laguneda, tekib võimalus ehitada midagi tugevamat ja stabiilsemat.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)
Taro kaart: Kardinate Neli
Pärast kiiret ja pingelist perioodi kutsub Kardinate Neli sind puhkama ja taastuma. Homme on hea aeg võtta hetk iseenda jaoks ja nautida rahu. Keskendu enda tasakaalustamisele ning lase keha ja vaim puhata. See kaart viitab ka sellele, et on aeg hinnata, kui kaugele oled jõudnud, ja valmistuda uueks etapiks.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)
Taro kaart: Tähetorn
Tähetorn toob su ellu inspiratsiooni ja lootust. Homme tunned end lootusrikkana ja valmis astuma uute unistuste poole. Tähetorn tuletab meelde, et kõik on võimalik, kui jääd truuks oma visioonidele. Võta vastu võimalused, mis aitavad sul kasvada ja areneda.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)
Taro kaart: Karikate Üheksa
Homme toob sulle rahulolu ja õnne. Karikate Üheksa on soovide täitumise kaart, mis viitab sellele, et oled oma soovide täitumisele lähemal kui kunagi varem. Naudi hetke ja tunnusta oma saavutusi. See on päev, mil sa võid tunda sügavat rahu ja rõõmu.

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Uus aukonsul Göteborgis pühendub oma töös Eesti ettevõtete toetamisele

Kolmapäeval, 15. oktoobril avas Eesti Rootsis Göteborgis uue aukonsulaadi, kus aukonsulina asus tegutsema ettevõtja Karl

doctor g4be6b6acb 640

Siin on sinu tervise ja heaolu horoskoop neljapäevaks, 17. oktoobriks 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Täna võib sul tunda suuremat energiat ja motivatsiooni, mis