Wednesday , 16 October 2024
Blue Breaking News YouTube Channel Art
www.minuaeg.com

Peaminister osaleb Euroopa Ülemkogul ja ELi ja Pärsia lahe koostöönõukogu tippkohtumisel

Peaminister Kristen Michal osaleb täna Brüsselis toimuval ELi ja Pärsia lahe koostöönõukogu tippkohtumisel. Samuti võtab ta osa homme algavast Euroopa Ülemkogust.

„Peame enne järjekordset keerulist talve saatma koos teiste Euroopa liidritega selge sõnumi, et toetame Ukrainat kindlalt võiduni,“ sõnas Michal.

Homme ülemkogule kogunevad valitsusjuhid ja riigipead keskenduvad oma aruteludes Ukraina toetamise kõrval ka olukorrale Lähis-Idas, Euroopa Liidu konkurentsivõimele ning rändeküsimustele.

Enne ülemkogu osaleb Michal Euroopa Liidu ja Pärsia lahe koostöönõukogu tippkohtumisel, kus arutatakse võimalusi tihendada omavahelist poliitilist ja majanduslikku koostööd. Pärsia lahe koostöönõukogu liikmesriikideks on Araabia Ühendemiraadid, Bahreini Kuningriik, Saudi Araabia Kuningriik, Omaani Sultaniriik, Katari Riik ja Kuveidi Riik.

Ühtlasi kohtub peaminister täna Euroopa Komisjoni presidendi Ursula von der Leyeni, Euroopa Ülemkogu eesistuja Charles Micheli ning Euroopa Parlamendi presidendi Roberta Metsolaga.

Valitsuse kommunikatsioonibüroo

Vaata ka:

52778963883 ba882ef7cf c

Pikalt toiminud ja uued online kasiinod – mis on nende erinevused?

Online kasiinode maailm on pidevas muutumises, pakkudes mängijatele aina uuenduslikumaid lahendusi. Kui varasemalt olid kasiinod

minuaeg.com uudised

Infotunnis oli fookuses eriarstiabi visiiditasu tõus

Terviseminister Riina Sikkut ütles Riigikogu infotunnis Kert Kingo küsimusele vastates, et eriarstiabi ja erakorralise meditsiini