Tuesday , 15 October 2024
horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest kolmapäev 16.10.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi!

Hea päev

  1. Ambur (22. november – 21. detsember)
    Amburitele toob see päev seiklusi ja uusi võimalusi. Sinu avatus ja positiivne suhtumine aitavad sul kohtuda uute inimestega ja avastada põnevaid teid. Soodne aeg reisimiseks või uute kogemuste saamiseks.

  1. Kaalud (23. september – 22. oktoober)
    Kaalude jaoks on see päev positiivne, kuna suudad luua tasakaalu suhetes ja partnerluses. Suhtlemine on sujuv ja probleemid lahenevad kergesti. Hea aeg, et investeerida aega lähedastega ja tugevdada sidemeid.

  1. Neitsi (23. august – 22. september)
    Neitsid tunnevad end täna enesekindlalt ja suudavad oma plaane ellu viia. Tööalased saavutused ja isiklikud projektid saavad edusamme. Otsused, mis täna langetatakse, võivad tuua pikaajalist kasu.

Halb päev

  1. Vähk (21. juuni – 22. juuli)
    Vähkedele võib see päev tuua emotsionaalset segadust ja ebakindlust. Suhted võivad olla pingelised ja tunnete väljendamine võib osutuda keeruliseks. Hea aeg, et võtta aega endale ja mitte laskuda konfliktidesse.

  1. Skorpion (23. oktoober – 21. november)
    Skorpionid võivad täna tunda end üksi või unustatuna. Suhted võivad vajada rohkem tähelepanu, ja kui sa ei suuda oma tundeid jagada, võivad need tekitada pingeid. Ole ettevaatlik, et mitte lasta negatiivsetel tunnetel oma päeva mõjutada.

  1. Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)
    Kaljukitsede jaoks võib see päev tuua takistusi töö või isiklike eesmärkide osas. Ehk tunned, et suudad vähem saavutada kui tavaliselt. Võimalik, et pead tegelema ootamatute probleemidega, mis võivad sinu plaane segada.

Vaata ka:

ilm

ILM: Kolmapäeval 16.10.24 – Sajuta ilm, õhutemperatuur on -2..+12°C.

Öösel: Enamasti selge või vähese pilvisusega sajuta ilm, üksnes öö hakul on Ida-Eestis pilvisem ning

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Välisminister Tsahkna Moldovas: moldovlaste valik referendumil olgu nende endi, mitte Euroopa Liidu või Venemaa oma, ja peab põhinema faktidel, mitte hirmul

Välisminister Margus Tsahkna viibis täna, 15. oktoobril koos Põhjala-Balti (NB8) välisministritega Moldovas, kus kohtus Moldova