Tuesday , 15 October 2024
Erakorralised uudised
Paeva sonum

Päeva Sõnum: Tetsipäev 15 oktoober 2024

Tänane päev kannab endas rahu ja tasakaalu energiat. Kui tunned, et oled viimasel ajal olnud rabelemises või kiire elutempo on sind kurnanud, siis täna on ideaalne aeg hingamiseks ja taastumiseks. Võta hetk, et peatuda ja nautida lihtsaid rõõme, mida elu sulle pakub – olgu selleks sügiseses looduses jalutamine, hea raamatu lugemine või lihtsalt rahulik olemine.

Tähtede seis soosib täna sügavat sisekaemust. Võid avastada, et intuitiivsed taipamised juhivad sind vastusteni, mida oled juba mõnda aega otsinud. Usalda oma sisetunnet ja lase sel olla su teejuht. Sul on võime mõista keerulisi olukordi uue selgusega ja leida lahendusi, mis varem olid peidetud.

Suhted teistega on täna soojad ja hoolivad. Võimalik, et mõni ammu unustatud sõber või tuttav võtab sinuga ühendust, või tuleb esile võimalus kellelegi erilist rõõmu valmistada. Ole avatud võimalustele, mis toovad su ellu harmooniat ja mõistmist.

Tänane päev kutsub sind ka mõtlema oma tervise ja heaolu peale. Kas oled viimasel ajal piisavalt tähelepanu pööranud oma vaimsele ja füüsilisele seisundile? Võib-olla on aeg teha mõned väikesed muutused, mis toovad rohkem tasakaalu ja rahulolu igapäevaellu.

Lase täna lahti stressist ja naudi hetki, mis toovad su südamesse rahu ja vaikuse.

Vaata ka:

prokuratuur

Prokuratuur esitas süüdistuse 16-aastasele ja 15-aastasele noormehele inimese tahtlikus tapmises, mis on toime pandud piinaval ja julmal viisil.

Pärnumaal, Tori vallas Tammiste külas, leiti augusti lõpus 59-aastase mehe surnukeha. Tema tapmises kahtlustatuna vahistas

Peakokad kooli Marjamaa Gumnaasium Mariann Roos 50KB

Tippkokad viivad kokakunsti Eesti õpilasteni

Regionaal- ja Põllumajandusministeerium koostöös Eesti Peakokkade Ühendusega alustavad täna järjekorras kuuendat aastat projektiga “Peakokad kooli”,