Monday , 14 October 2024
horoskoop armastus

Nädala Armastuse Horoskoop – 14.10 – 20.10.2024

Siin on sulle nädala armastuse taroskoop 14. – 20. oktoobriks 2024, mis keskendub sinu romantilistele suhetele ja südameasjadele.


Jäär (21. märts – 19. aprill)
Taro kaart: Sauade Rüütel
Sinu armuelu saab sel nädalal energiapuhangu. Sauade Rüütel toob kirge ja põnevust, kuid ka võimaluse, et suhetes võib tekkida impulsiivsus. Kui oled suhtes, siis ära karda väljendada oma soove ja tundeid partnerile. Kui oled vallaline, on see suurepärane aeg kellegi uue kohtamiseks, kes sütitab sinus elavat huvi. Oluline on siiski, et säilitaksid tasakaalu ega kiirustaks liiga kiiresti.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)
Taro kaart: Armastajad
Sõnnil toob sel nädalal Armastajate kaart kaasa sügavaid emotsionaalseid sidemeid ja olulisi otsuseid armastuses. Kui oled suhtes, võib tekkida vajadus teha valik, mis mõjutab teie tulevikku – see võib olla seotud pühendumise või edasiste sammudega teie kooselus. Kui oled vallaline, võib sel nädalal esile kerkida keegi, kellega sul on tugev vaimne ja füüsiline klapp.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)
Taro kaart: Karikate Kaks
See nädal toob armastuses harmooniat ja vastastikust mõistmist. Karikate Kaks viitab sügavale emotsionaalsele ühendusele partneriga või võimalusele alustada uut suhet, mis põhineb võrdsusel ja hoolivusel. Suhtes Kaksikud võivad nautida romantilisi hetki ja tugevdada oma sidet. Vallaliste jaoks on see aeg, kus on võimalik kohata kedagi, kellega suhelda südametasandil.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)
Taro kaart: Pentaklite Neli
Vähk võib sel nädalal tunda vajadust hoida ja kaitsta oma südant. Pentaklite Neli viitab sellele, et võid olla armastuse osas ettevaatlik ja klammerduda kindluse poole. Kui oled suhtes, püüa mitte olla liiga valvas või omandihimuline – liigne kontroll võib suhet pigem kahjustada. Vallalistele viitab see kaart vajadusele lasta lahti hirmudest ja olla avatum armastusele.

Lõvi (23. juuli – 22. august)
Taro kaart: Sauade Neli
Lõvil on sel nädalal võimalik kogeda harmooniat ja stabiilsust armuelus. Sauade Neli viitab sellele, et suhetes on saavutatud stabiilne ja toetav energia, mis annab võimaluse nautida ühiseid hetki ja saavutusi. Kui oled vallaline, on see hea aeg keskenduda sisemise tasakaalu loomisele, mis toob armastuse sinu ellu loomulikul viisil. Oled valmis millegi kindla ja püsiva jaoks.

Neitsi (23. august – 22. september)
Taro kaart: Pentaklite Kuninganna
Neitsi jaoks sümboliseerib Pentaklite Kuninganna armastuse osas hoolivust ja praktilist lähenemist. Suhtes Neitsid tunnevad vajadust hoida oma partneri eest hoolt ja luua turvaline keskkond. See kaart viitab ka sellele, et võid saada partnerilt tuge, mis toob su ellu tasakaalu ja turvatunde. Vallaliste jaoks viitab see kaart võimalusele kohtuda kellegi usaldusväärse ja stabiilsega.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)
Taro kaart: Karikate Kuninganna
Kaaludele toob sel nädalal armuelu emotsionaalseid sügavusi. Karikate Kuninganna viitab sellele, et suhetes valitseb hoolivus, empaatia ja kaastunne. Kui oled suhtes, võid tunda vajadust oma tundeid avameelselt jagada ja luua veelgi tugevamat sidet partneriga. Vallalistele võib see nädal tuua võimaluse kohtuda kellegagi, kes on tundlik ja armastav ning kellega saab tekkida sügav side.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)
Taro kaart: Karikate Rüütel
Skorpionil on armastuses kirg ja romantika sellel nädalal tugevad. Karikate Rüütel sümboliseerib romantilisi pakkumisi ja sügavaid emotsioone. Kui oled suhtes, võib sinu partner väljendada oma armastust sügavamal ja romantilisemal viisil, tuues suhtesse uut energiat. Vallalistele viitab see kaart võimalusele, et sinu ellu astub keegi, kes toob kaasa palju kirge ja romantikat.

Ambur (22. november – 21. detsember)
Taro kaart: Karikate Üheksa
Amburile on sel nädalal armuelus rahulolu ja õnnetunne olulisel kohal. Karikate Üheksa viitab sellele, et võid tunda end rahulolevana oma romantilises elus, olgu sa suhtes või vallaline. Kui oled suhtes, naudid hetki koos partneriga, kus kõik tundub paigas olevat. Vallalised Amburid võivad tunda sisemist rahu ja olla rahul oma iseseisvusega, avades end võimalikele uutele kohtumistele.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)
Taro kaart: Pentaklite Kuus
Kaljukitsel on armastuses sel nädalal andmise ja saamise tasakaal oluline. Pentaklite Kuus viitab sellele, et suhtes on tähtis leida tasakaal, kus mõlemad pooled tunnevad end hoituna ja toetatuna. Kui oled suhtes, siis keskendu sellele, kuidas saate partneriga üksteisele tuge pakkuda. Vallalised võivad kohata kedagi, kes toob su ellu stabiilsust ja turvatunnet.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)
Taro kaart: Karikate Kuus
See nädal võib Veevalajale tuua armastuses nostalgia ja minevikumälestused. Karikate Kuus viitab sellele, et võid kohata kedagi oma minevikust, kellega on olnud sügavam emotsionaalne side. Kui oled suhtes, võid tunda soovi taaselustada mõni vana traditsioon või kallis hetk partneriga. Vallaliste jaoks võib see olla aeg, kus minevikust pärit armastus tuleb tagasi sinu ellu.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)
Taro kaart: Karikate Kümme
Kaladele toob see nädal armastuses täitumist ja harmooniat. Karikate Kümme viitab tugevale emotsionaalsele sidemele ja õnnelikule kodusele elule. Kui oled suhtes, on see aeg, kus tunnete koos oma partneriga, et olete saavutanud sügava ja püsiva õnne. Vallalised võivad sel nädalal kohata kedagi, kellega jagada harmoonilist ja armastavat suhet.


Loodan, et see armastuse taroskoop toob sulle inspiratsiooni ja mõistmist, kuidas su südameasjad sel nädalal kulgevad!

Vaata ka:

eur g8ff142549 640

Euroopa Liidu heitkoguste kauplemise süsteemi laienemine: mõju kütuste hindadele ja hoonete kütmisele

Euroopa Liidu liikmesriigid leppisid kaks aastat tagasi kokku, et alates 2027. aastast laieneb heitkoguste kauplemise

horoskoop

Universumi sõnum neljale sodiaagimärgile teisipäev 15 Oktoober 2024

Sõnn (20. aprill – 20. mai) Sõnum: “Lase lahti ja usalda voogu.”Tänane päev kutsub sind