Friday , 11 October 2024
Erakorralised uudised
Blue Breaking News YouTube Channel Art
www.minuaeg.com

Sissesõit Puhu ristist Põltsamaale on kuni 28. oktoobrini ehitustööde tõttu suletud

16. septembril suleti Jõgeva maakonnas Jõgeva–Põltsamaa tee 25 km teelõik remondi tõttu, mille lõpetamine oli planeeritud 14. oktoobri õhtuks. Tööde mahu suurenemise tõttu pikendas Transpordiamet Decora kaupluse ehitusega antud riigitee ajutise sulgemise luba kuni 28. oktoobrini.

Transpordiamet antud lõigul töid  ei teosta. Tee sulgemine on tingitud Decora kaupluse arenduse ning kauplusele uue ristumiskoha ehitusega.

Tee sulgemist näitavad liiklusmärgid on paigaldatud nii põhimaanteele kui ka Tartu ja Viljandi suunalt. Ümbersõit on korraldatud Pajusi maantee kaudu. Jalakäijatele, ühistranspordile ja operatiivsõidukitele on läbipääs tagatud.

Lisainfot liikluspiirangute kohta näeb portaalist Tark Tee.

Tööde mahu suurenemine tuleneb ehituse käigus avastatud olemasoleva teekatte konstruktsiooni sobimatutest pinnasekihtidest, mis tuleb vastavalt normidele ümber ehitada.

Ehitaja teeb kõik endast oleneva, et tööd võimalikult kiiresti lõpetada ning avada teelõik liiklusele enne 28. oktoobrit.

Vaata ka:

paastekorraldajad

Häirekeskus otsib uusi päästekorraldajaid

Häirekeskus otsib 12 tulevast päästekorraldajat, kes alustavad õpet Sisekaitseakadeemias 2025. aasta jaanuarist. Peale 10 kuud

kasvatus

Politsei pidas Ida-Virumaal kinni naise, kelle valdusest leiti ligi neli kilo kanepit

Oktoobri alguses pidasid politseinikud Sillamäel kinni 37-aastase naise, kelle valdusest leiti ligi neli kilogrammi kanepit