Friday , 11 October 2024
Erakorralised uudised
ingel

Ingli Sõnum: Reede 11 oktoober 2024

Sinu tänane inglisõnum, reede 11. oktoober 2024, kutsub sind sügavale enesekaemusele ja juhatab sind läbi muutuste, mis sinu elus hetkel aset leiavad. Inglid annavad märku, et oled jõudnud olulisse teelahkmesse, kus vanad mustrid ja harjumused hakkavad lagunema, et teha ruumi uuele kasvule ja arengule. See on hetk, mil tasub olla erakordselt teadlik sellest, mida sa tegelikult tahad luua ja millist elu sa soovid elada.

Võib-olla oled viimasel ajal tundnud, et oled oma teekonnal veidi kaotanud sihi või oled kogemas sisemist konflikti. Inglid paluvad sul mitte karta seda segadust või ebaselgust – see on ajutine. Sinu hing liigub suurema selguse ja tasakaalu poole. Iga raskus, mis sulle teele satub, on tegelikult õppetund, mis aitab sul jõuda oma tõelise väe ja tarkuseni. Usalda protsessi, isegi kui kõik ei ole kohe ilmne.

Täna on ideaalne päev, et võtta hetk ja keskenduda oma hingele, kuulata sisemist vaikust ja märgata väikeseid märke, mida inglid sulle saadavad. Võid tunda erilist tõmmet looduse või meditatsiooni poole – kuula seda kutset. Inglid saadavad sulle armastust ja valgust, et sa tunneksid end hoituna ja kaitstuna, ükskõik, mis sinu ümber toimub.

Samuti pane tähele, et kõik lahendused ja vastused, mida sa otsid, ei pruugi tulla kohe. Inglid tuletavad meelde, et kannatlikkus on siin võtmesõna. Võib-olla näed, et elu suunab sind rahulikumas tempos edasi liikuma, et anda sulle aega ja ruumi reflekteerida, terveneda ja valmistuda selleks, mis tulemas on. Sinu teekond on täpselt selline, nagu see olema peab, ja kõik juhtub õigel ajal.

Luba endal tunda tänulikkust nende väikeste edusammude üle, mis viivad sind lähemale sinu suurematele eesmärkidele. Iga väike samm on oluline ja toob sulle tugevust ning selgust. Inglid on alati sinu kõrval, et suunata sind õrnalt ja kindlalt edasi. Sa võid alati nende poole pöörduda, kui vajad tuge või kinnitust, et liigud õigel teel.

Täna on hea võimalus teadvustada, et oled ühendatud midagi palju suuremat, kui esmapilgul paistab. Usalda seda ühendust ja tea, et oled alati armastatud, kaitstud ja juhitud. Inglid saadavad sulle lõputut valgust ja rõõmu, et saaksid astuda oma teekonnal järgmisi samme kindluse ja rahuga südames.

Vaata ka:

paastekorraldajad

Häirekeskus otsib uusi päästekorraldajaid

Häirekeskus otsib 12 tulevast päästekorraldajat, kes alustavad õpet Sisekaitseakadeemias 2025. aasta jaanuarist. Peale 10 kuud

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Sissesõit Puhu ristist Põltsamaale on kuni 28. oktoobrini ehitustööde tõttu suletud

16. septembril suleti Jõgeva maakonnas Jõgeva–Põltsamaa tee 25 km teelõik remondi tõttu, mille lõpetamine oli