Thursday , 10 October 2024
Erakorralised uudised
Kivioli uus uhishoone 2023726

Põhja päästekeskuse operatiivsündmused 9.10 – 10.10.2024

Möödunud ööpäeval käisid päästjad tormiväljakutsetel kaheksal korral. Enamasti eemaldati teele langenud puid. Ühel korral käidi Haaberstis Astangu tänava ehitusplatsil ümber kukkunud metallaedu teelt ära tõstmas. Neli väljakutset leidsid aset Tallinnas, ülejäänud neli Harju maakonnas.

Tallinn

9.10 kell 18.37 teavitati häirekeskust, et Kesklinnas Keldrimäe tänava kortermajas on üks korter suitsu täis. Suits oli levinud ka trepikotta. Kesklinna päästjad sõitsid kohale ja nägid, et töötavale elektripliidile olid jäänud plastikkorvid, mis olid ära sulanud. Kärssamine likvideeriti. Inimesed viga ei saanud, kuid korteris puudus suitsuandur. Päästjad paigaldasid lakke uue.

9.10 kell 19.52 teatati häirekeskusele, et Lasnamäel Punasel tänaval on sõidetud otsa rebasele, kes lonkab tee ääres. Lasnamäe päästjad püüdsid ta puuri ning viisid komandosse. Paari tunni pärast tuli talle järele jäägriabi.

9.10 kell 23.18 laekus päästjatele kutse, et Lasnamäel Laagna teel lebab Pallasti silla all katuse peal sõiduauto. Juht oli autost väljas ja temaga tegeles kiirabi. Päästjad eemaldasid akuklemmid ning sündmusega jäi edasi tegelema politsei.

10.10 kell 02.58 said päästjad kutse Haaberstisse Järveotsa teele, kus põles sõiduauto lahtise leegiga. Teataja nägi põlengut oma kodu aknast. Nõmme päästjad nägid, et leegid on enamjaolt salongis. Tulekahju lokaliseeriti kella 03.11ks, kuid kuumakahjustusi sai ka kõrvale pargitud auto. Tulekahju kustutati lõplikult kella 03.49ks. Politsei tegeles juhtumiga edasi.

Harjumaa

Suuremaid väljakutseid peale teele kukkunud puude eemaldamisega Harjumaal ei olnud.

Vaata ka:

Herta

Politsei otsib Raplamaal kadunud 16aastast Hertat

Politsei palub abi Kohila vallas kadunud 16aastase Herta leidmisel. Herta lahkus täna, 10. oktoobri hommikul

F Politsei 2

Politsei pidas Tallinnas kinni mehed, keda kahtlustatakse kahe inimese mõrvas

Politsei pidas 8. oktoobril Tallinnas kinni mehed, keda kahtlustatakse kahe inimese mõrvas ja arvutikelmuses. Kahtlustatavad