Wednesday , 9 October 2024
Erakorralised uudised
horoscope 2

Kellel tuleb tähemärkidest neljapäev 10.10.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi!

Halb päev

  1. Skorpion – Skorpionide jaoks võib täna esineda emotsionaalset stressi ja konflikte. Oluline on säilitada rahu ning mitte lasta negatiivsetel tunnetel end mõjutada.

  1. Kaljukits – Kaljukitsed võivad täna tunda end ülekoormatuna. Tööalased kohustused võivad põhjustada stressi. On hea aeg võtta aega puhkamiseks ja lõõgastumiseks.

  1. Vähk – Vähid võivad täna tunda end emotsionaalselt ebastabiilsena. Oluline on leida rahu ja keskenduda iseendale, et tasakaalu leida.

Hea päev

  1. Jäär – Täna on Jäärade energiatase kõrge, mis aitab neil saavutada oma eesmärke ja teha edusamme. Nende julged otsused võivad tuua positiivseid tulemusi.

  1. Neitsi – Neitsid tunnevad end täna tasakaalus ja stabiilselt. Nende analüütilised oskused ja tähelepanu detailidele aitavad neil leida lahendusi probleemidele, mis on varem muret valmistanud.

  1. Kaalud – Kaalude jaoks on päev soodne sotsiaalseteks suheteks. Kohtumised ja suhtlemine toovad positiivseid emotsioone ning uusi võimalusi.

Vaata ka:

horoskoop

3 sodiaagimärki, kelle unistused täituvad 10. oktoobril 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Jäära energilisus ja ambitsioonikus võivad viia oluliste edusammudeni. Täna

kelly sikkema E8H76nY1v6Q unsplash

Uuringud on näidanud, et teatud naiste omaduste ja käitumismustritega abielluvad mehed võivad tõenäolisemalt lahutada. Siin on mõned omadused, mis on seotud suurema lahutuse riskiga:

Vähenenud emotsionaalne intelligentsus: Naised, kes ei suuda oma emotsioone tõhusalt väljendada või teiste tundeid mõista,