Tuesday , 8 October 2024
Erakorralised uudised
ingel minuaeg.com

Nädala Ingli Sõnum (7.10 – 12.10.2024)

Usalda oma intuitsiooni: Selle nädala jooksul kutsub ingel sind üles kuulama oma sisetunnet ja usaldama oma intuitsiooni. Tunned, et teatud olukordades tuleb sul langetada otsuseid, mis võivad olla väljakutsuvad, kuid usu, et su hing teab, mis on õige. Ole avatud märkidele, mis universumilt tulevad, ja ära karda järgida oma sisetunnet.

Otsige tasakaalu: Nädala sõnum tuletab meelde, et tasakaal on elus äärmiselt oluline. Olgu see töö ja isikliku elu tasakaal, emotsionaalne tasakaal või suhete tasakaal — püüa leida harmooniat. Võta aega, et hoolitseda enda eest ja hoida oma meelerahu.

Jaga armastust: Selles nädalas on armastus ja kaastunne keskmes. Otsige viise, kuidas jagada oma armastust ja headust ümbritseva maailmaga. Väikesed teod võivad tuua suurt rõõmu, nii sulle endale kui ka teistele. Ära alahinda sõnade ja tegude jõudu, mis võivad kedagi aidata.

Tee ruumi uutele algustele: Ingli sõnum kutsub sind üles vabastama vanad uskumused ja negatiivsed mõtted, mis takistavad sind liikumast edasi. Vabastades vanad mustrid, loote ruumi uutele võimalustele ja kasvule. Ole avatud muutustele ja uskuge, et need võivad tuua sinu ellu midagi imelist.

Ole tänulik: Igal hommikul ja õhtul võta hetk, et mõelda, mille eest sa oled tänulik. Tänulikkus avab ukse positiivsetele energiatele ja toob ellu rohkem häid asju. Tunneta seda, mida sul on, ja jaga seda õnne ka teistega.

Vaata ka:

light bulb gacc664c93 640

Elektrihind Eestis: Kolmapäeval 23 Eurot Megavatt-Tunnist

Kolmapäeval on Nord Pooli elektribörsi Eesti hinnapiirkonnas päeva keskmine elektrihind 23 eurot megavatt-tunnist, mis on

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: kolmapäev 9 oktoober 2024

Siin on tervise ja heaolu horoskoop kolmapäevaks, 9. oktoobriks 2024: Jäär Jääral võivad terviseprobleemid olla