Tuesday , 8 October 2024
Erakorralised uudised
henry co 3JFVNo4ukKQ unsplash

Nädala Hiina Horoskoop (7.10 – 12.10.2024)

Hiir

Selle nädala jooksul oled sa eriliselt nutikas ja leidlik. Hiir toob endaga kaasa võimalusi, et saavutada oma eesmärke. Ole avatud uutele ideedele ja valmis kasutama oma loomupärast intelligentsust.

Pull

Sel nädalal keskendud oma tugevatele külgedele ja tõhususele. Pulli energia aitab sul saavutada stabiilsust ja kindlust. Kasuta aega, et teha plaane ning töödelda oma ideid põhjalikult.

Tiiger

Oled energiline ja karismaatiline. Tiiger toob enesekindlust ning julgust seista oma tõekspidamiste eest. See on hea aeg uute alguste jaoks, seega ära karda riskida ja võtta ette uusi väljakutseid.

Küülik

Sel nädalal tunne, et oled emotsionaalselt tasakaalus. Küülik kutsub üles olema hooliv ja toetav oma lähedaste suhtes. Suhted sõprade ja pereliikmetega on olulised, seega veeda aega kallite inimestega.

Drakon

Oled inspireeriv ja loominguline. Drakoni energia toob sinusse uusi ideid ja võimalusi. Ära karda jagada oma visioone ja unistusi, sest need võivad tuua head vilja. Otsi koostöövõimalusi teistega.

Madud

Sel nädalal oled analüütiline ja teravmeelne. Madu kutsub üles olema ettevaatlik oma valikutes ja otsustes. Kasuta oma intuitsiooni, et leida parimad lahendused keerulistes olukordades.

Hobune

Oled energiline ja seiklushimu täis. Hobuse energia toob endaga kaasa vabaduse ja avastamise. Kasuta aega, et uurida uusi võimalusi ja järgida oma kirgi. Ära karda proovida midagi uut.

Kits

Sel nädalal oled loominguline ja kaastundeüllatav. Kits kutsub üles olema avatud oma emotsioonidele ja jagama neid teistega. Suhtlemine aitab sul leida uusi perspektiive ja tugevdada suhteid.

Ahv

Oled nutikas ja leidlik. Ahvi energia kutsub üles olema mänguline ja loominguline oma lähenemistes. Otsi võimalusi, kuidas oma ideid ellu viia ning suuda leida lahendusi ka keerulistes olukordades.

Kukk

Sel nädalal oled sihikindel ja organiseeritud. Kuke energia toob kaasa selguse ja fookuse. Kasuta aega, et teha plaane ja seada eesmärke. Otsi võimalusi, kuidas oma tööd paremini struktureerida.

Koer

Oled usaldusväärne ja hooliv. Koera energia kutsub üles olema toetav oma sõprade ja lähedaste suhtes. See on hea aeg suhete tugevdamiseks ja usalduslikkuse loomise jaoks.

Siga

Sel nädalal tunned end rahulikult ja tasakaalukalt. Siga kutsub üles olema avatud uutele võimalustele ja nautima elu. Võta aega, et lõõgastuda ja leida rõõmu igapäevastest asjadest.

Vaata ka:

light bulb gacc664c93 640

Elektrihind Eestis: Kolmapäeval 23 Eurot Megavatt-Tunnist

Kolmapäeval on Nord Pooli elektribörsi Eesti hinnapiirkonnas päeva keskmine elektrihind 23 eurot megavatt-tunnist, mis on

alejandro garay 1RxbuMvugxk unsplash

Loto Horoskoop – Kolmapäev, 9. oktoober 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on hea päev riskida ja uusi võimalusi proovida.