euro

Kelmid petisid naiselt korteri välja ja naine andis sulraha kullerile.

Ida prefektuuri ööpäevainfo

Ida-Virumaa

Arvutikelmus

Politseisse pöördus Narvas elav 85-aastane naine, kellele helistasid petturid septembrikuu jooksul erinevatel ettekäänetel ning veensid kannatanut kogu oma sularaha kelmidele andma. Esialgsetel andmetel veensid petturid kuu jooksul eakat naist enda korteri maha müüma ja selle raha kullerile üle andma, mida naine ka tegi. Kelmusega tekitatud kahju on üle 33 000 euro.

Alustatud kriminaalmenetluste kohta saab lisainformatsiooni prokuratuuri avalike suhete osakonna nõunikult Lisanna Männilaanelt telefonil 5567 7612 või e-posti aadressil lisanna.mannilaan@prokuratuur.ee.

Piiriturvalisus

Möödunud ööpäeval tõkestasid piirivalvurid Narva piiripunktis ühel Usbekistani ja ühel Armeenia kodaniku Eestisse sisenemise. Sagedasemad tõkestamise põhjused seisnesid selles, et neil puudusid vajaminevad dokumendid, andsid reisi eesmärkide kohta ebaselgeid ütlusi või leiti, et nad on ohuks avalikule korrale.

3. oktoobril avastasid piirivalvurid ajutise kontrolljoone ebaseadusliku piiriületuse Narva veehoidlal suunaga Eesti-Vene-Eesti. Väikelaeva juhile määrati 300-eurone rahatrahv.      

3. oktoobril kontrolliti Narva piiripunktis Eestisse sisenemisel Usbekistani kodanikku ning avastati tema isiklike asjade hulgast juhiload, mis oli täielikult võltsitud. Dokumendid võeti ära, koostati sisenemiskeeld ja suunati tagasi Venemaale.

3. oktoobril kontrollisid piirivalvurid Narva piiripunktis Venemaa kodanikku ning selgus, et ta oli viibinud Schengeni riikides seadusliku aluseta kokku kolm päeva, neist kaks päeva Eestis. Talle tehti ettekirjutus riigist lahkumiseks, kohaldati sissesõidukeeld ja määrati 400-eurone rahatrahv.

Vaata ka:

Politsei otsib 14-aastast Emilyt

Palume abi selgitamaks 14-aastase tüdruku asukohta, kes lahkus Jõgeva vallas asuvast lastekeskusest. Tüdruk on pisteliselt

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Kontroll kauplustes – endiselt leidus lettidel müügikeeluga laste turvaistmeid ja -hälle

Transpordiameti sõidukite järelevalve üksus kontrollis laste turvavarustusi müüvaid kaupluseid. Kontrolli käigus selgus, et jätkuvalt olid