Sunday , 22 September 2024
Erakorralised uudised
bdf907a6 a7e2 40cd 9a2e 7a62fa8a686b

Universumi sõnum neljale sodiaagimärgile – Pühapäev, 22. september 2024

Jäär: Universum kutsub sind täna üles usaldama oma sisetunnet. Olgu su tegevused või otsused, see on aeg, mil sinu intuitsioon on tugevam kui kunagi varem. Usalda oma instinkte ja mine edasi julgelt.

Vähk: Universum tuletab sulle meelde, et hoolimine algab sinust. Täna pühendu enda emotsionaalsele heaolule ja leia tasakaal, mis aitab sul paremini suhelda oma lähedastega. Ära unusta võtta aega enda jaoks.

Lõvi: Universum kutsub sind täna jagama oma loomingulist energiat. Ole avatud uutele ideedele ja projektidele, mis aitavad sul väljendada oma tõelist olemust. Turguta oma kirge ja lase oma valgusel särada!

Kalad: Universum soovitab sul täna keskenduda oma unistustele ja visioonidele. Usalda oma loovust ja ära karda unistada suurelt. Need unistused võivad viia sind uutele ja põnevatele teedele. Ole avatud võimalustele, mis tulevad sinu ellu!

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Lõppes metsloomade sügisene marutaudivastane vaktsineerimine

Põllumajandus- ja Toiduamet lõpetas kährikute ja rebaste sügisese marutaudivastase vaktsineerimise. Kokku külvati metsa 122 400

roolijoodik

22.09.2024 Ööpäevaga tabati 26 roolijoodikut Edastame ööpäeva jooksul laekunud teabe liiklusõnnetuste, ärandatud ja leitud sõidukite