Thursday , 19 September 2024
ingel

Ingli Sõnum – Reede, 20. september 2024

Armsad hingelised, täna on päev, mil inglid saadavad teile erilise kaitse ja juhatuse. Nad paluvad teil usaldada oma intuitsiooni ja kuulata oma südant. Kui olete olnud teelahkmel või tundnud segadust, siis inglid toovad selgust ja rahu. Nad kinnitavad, et olete õigel teel ja kõik toimub täpselt nii, nagu peab. Iga takistus, mida kohtate, on vaid võimalus kasvada ja saada tugevamaks.

Inglid juhivad teie tähelepanu sellele, et täna on oluline keskenduda armastusele ja lahkusele. Olge hea nii iseenda kui teiste vastu. Andes ja jagades positiivset energiat, saate tagasi veelgi enam armastust ja valgust. Kui tunnete täna raskust või ärevust, pöörduge inglite poole – nad on alati teiega, valmis aitama ja toetama teid igal sammul.

Mida inglid soovitavad täna teha:

  • Kuula oma südant: Olgu see suur või väike otsus, usalda oma sisemist tarkust. Inglid juhatavad sind õigete valikute poole, kui jääd iseendaga rahulikuks ja kuulad oma hinge häält.
  • Ole tänulik: Täna on hea päev harjutada tänulikkust. Inglid tuletavad meelde, et tänulik meel loob küllust ja headust. Märka väikseid õnnistusi, mis su teele tulevad.
  • Lase lahti muredest: Kui oled kandnud mingeid koormaid või hirme, siis inglid paluvad sul need vabaks lasta. Nad võtavad sinu mured ja aitavad sul tunda kergust ja rahu.

Mida vältida:

  • Ära muretse liialt tuleviku pärast: Inglid soovivad, et keskenduksid sellele, mis on praegu, mitte sellele, mis võib tulla. Tulevik hoolitseb enda eest, kui hoiad oma meele ja südame avatud.
  • Ära lase hirmul end peatada: Inglid tuletavad meelde, et hirmud on tihti vaid illusioonid. Usalda, et oled toetatud ja kaitstud, ning astu julgelt edasi oma eesmärkide suunas.

Kokkuvõte: Inglid saadavad sulle täna rahu, selgust ja armastust. Nad soovivad, et usaldaksid oma teekonda ning oleksid enda vastu lahke ja toetav. Kõik raskused on ajutised ning inglid on alati valmis aitama sind läbi elu väljakutsete. Lase lahti muredest ja usalda, et sa oled hoitud, juhitud ja armastatud.

Vaata ka:

Paeva sonum

Päeva Sõnum – Reede 20 september 2024

Üldine energia: Täna on uute alguste päev. Universum toetab muutusi ja annab sulle hoogu, et

photo 1587773403675 ba676c122bf3

Rahandusministeerium: Alkoholiaktsiisi ja Käibemaksu Tõus Võib Suurendada Piirikaubandust, Kuid Tarbimine Väheneb

Rahandusministeerium prognoosib, et käibemaksu ja alkoholiaktsiisi tõus võib oluliselt suurendada piirikaubanduse osakaalu Eesti inimeste alkoholitarbimises,