Thursday , 19 September 2024
love 2331486 960 720 576x560 1

Armastuse Horoskoop – Neljapäev 19 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna võid tunda tugevat kirge ja energiat armuelus. Kui oled suhtes, püüa väljendada oma tundeid otsekoheselt, kuid väldi liigset impulsiivsust. Vallalised võivad leida end ootamatult meeldivast kohtumisest.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Armastuses keskendud täna turvalisusele ja rahule. Partneriga võid nautida sügavaid ja tähendusrikkaid vestlusi. Kui oled vallaline, tõmbab sind keegi, kes pakub stabiilsust ja emotsionaalset tuge.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Suhted võivad olla täis põnevust ja uut energiat. Kui oled vallaline, on suurepärane päev kohtuda kellegagi, kellega on sul hea vaimne side. Oled täna valmis flirtima ja suhtlema.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Täna võivad sinu emotsioonid olla sügavad ja intensiivsed. Kui oled suhtes, püüa jagada oma tundeid partneriga, eriti kui on lahendamata küsimusi. Vallalised võivad tunda sümpaatiat kellegi vastu, kes mõistab nende sisemaailma.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Täna on sinu romantilises elus fookuses tähelepanu ja kiindumus. Kui oled suhtes, naudi hetki koos partneriga, kus saate teineteist hellitada. Vallalised võivad saada komplimente ja tähelepanu ootamatust allikast.

Neitsi (23. august – 22. september): Täna võib armastus olla seotud igapäevaelu väikeste rõõmudega. Suhetes on tähtis praktilisus ja hoolimine detailidest. Vallalised võivad tunda külgetõmmet kellegi vastu, kes jagab nende väärtusi ja elustiili.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Armuelus on täna palju harmooniat ja ilu. Võid leida uusi võimalusi oma suhte süvendamiseks, eriti kui oled valmis kuulama ja kompromisse tegema. Vallalised võivad tõmmata inimesi oma sarmi ja tasakaalukusega.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Täna on õhus salapära ja magnetismi. Suhted võivad muutuda sügavamaks ja intensiivsemaks. Kui oled vallaline, võid kohtuda kellegagi, kes äratab sinus kirge ja intriigi.

Ambur (22. november – 21. detsember): Su armuelu on täna mänguline ja täis seiklusi. Kui oled suhtes, otsi uusi viise, kuidas koos lõbutseda ja midagi põnevat kogeda. Vallalised võivad sattuda ootamatutesse olukordadesse, mis viivad romantiliste võimalusteni.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Armastuses on täna olulisel kohal pühendumine ja vastutus. Kui oled suhtes, võid soovida arutada tulevikuplaane või võtta vastutust suhte edasiviimisel. Vallalised võivad kohtuda kellegagi, kes hindab püsivust ja pikaajalisi eesmärke.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Täna võib armuelus olla ootamatuid pöördeid ja uusi ideid. Kui oled suhtes, võib uus lähenemine suhetele tuua värskendust. Vallalised võivad kohtuda kellegagi, kes avardab nende vaateid ja inspireerib vaimselt.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Armastuses on täna tunda romantilist atmosfääri ja unistusi. Kui oled suhtes, veeda koos aega unistades ja planeerides. Vallalised võivad tunda, et nende südame kutsub keegi, kes jagab nende tundlikkust ja loovust.

Armastuses võib täna olla mitmeid võimalusi, olgu selleks siis sügavad vestlused, romantilised kohtumised või uued algused!

Vaata ka:

unnamed 1

Pühapäeval heisatakse Eesti lipud vastupanuvõitluse meenutamiseks

Valitsus otsustas tänasel väljasõiduistungil Põgari-Sassil kehtestada vastupanuvõitluse päeva erakorraliseks lipupäevaks. Lippude heiskamisega meenutame Eesti elanike

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite