Thursday , 19 September 2024
doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Kolmapäev 18 september 2024

Siin on tervise ja heaolu horoskoop kolmapäevaks, 18. septembriks 2024:

Jäär (21. märts – 19. aprill):
Täna vajab sinu keha ja vaim puhkust. Võid olla olnud aktiivne ja pidevas liikumises, kuid täna on oluline leida hetk, et lõõgastuda ja taastuda. Meditatsioon või jooga võib aidata pingetest vabaneda.

Sõnn (20. aprill – 20. mai):
Tervise osas võib täna esiplaanil olla hea toitumine. Keha annab sulle selgeid märke sellest, mis vajab tasakaalustamist. Keskendu värsketele ja toitvatele toiduainetele, mis toetavad sinu immuunsüsteemi ja energiat.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni):
Täna on oluline hoida oma mõistus ja keha liikumises. Sul võib olla rohkem energiat kui tavaliselt, nii et füüsiline aktiivsus nagu jalutamine või kerge treening aitab sind tasakaalus hoida. Vaimne stimulatsioon hoiab sind värske ja elavana.

Vähk (21. juuni – 22. juuli):
Täna on tähtis keskenduda emotsionaalsele heaolule. Kui oled tundnud end ärevana või emotsionaalselt koormatuna, võta aega iseendale ja praktiseeri enesehooldust. Vesi, nagu ujumine või kuum vann, võib olla täna sulle eriti rahustav.

Lõvi (23. juuli – 22. august):

Tunned täna tugevat energialaengut, kuid ole ettevaatlik, et sa ei pingutaks üle. Võib tekkida kiusatus võtta liiga palju ette, nii et keskendu mõõdukusele ja kuula oma keha vajadusi. Lase ka oma vaimul puhata, et vältida vaimset läbipõlemist.

Neitsi (23. august – 22. september):
Täna soovid sa oma tervisele süsteemsemalt läheneda. Oled valmis koostama pikaajalisi plaane, kuidas oma füüsilist ja vaimset heaolu parandada. Keskendu detailidele, näiteks uneharjumuste ja igapäevaste rutiinide parandamisele.

Kaalud (23. september – 22. oktoober):
Tasakaal on täna sinu tervise võti. Kui oled viimasel ajal liialdanud kas töös või vaba aja tegevustes, tasub sul võtta aeg maha ja keskenduda enda vajadustele. Täna on hea aeg proovida rahustavaid tegevusi, mis toovad sinu ellu harmooniat.

Skorpion (23. oktoober – 21. november):
Skorpion, täna on ideaalne päev tegeleda sügavate emotsionaalsete haavadega, mis võivad mõjutada ka sinu füüsilist heaolu. Sügav hingamisharjutus või teraapiline vestlus võib tuua kergendust ja tervenemist.

Ambur (22. november – 21. detsember):

Täna on hea päev keskenduda oma üldisele heaolule ja liikumisvabadusele. Võib-olla tunned vajadust minna jalutama loodusesse või tegeleda spordialaga, mis toob sulle vaimset ja füüsilist vabadust. Liikumine värskes õhus mõjub sulle kosutavalt.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar):
Sul võib täna olla kalduvus üle töötada, mis võib mõjutada sinu füüsilist ja vaimset heaolu. Tähtis on leida tasakaal ja mitte unustada puhkust. Anna endale luba lõõgastuda ja võtta aeg maha, et vältida liigset stressi.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar):
Täna võib sinu vaimne ja füüsiline heaolu sõltuda sellest, kui vaba ja loovalt sa end tunned. Tee midagi, mis ergutab sinu loovust ja lubab sul väljendada oma ainulaadset olemust – olgu see siis kunst, muusika või midagi muud.

Kalad (19. veebruar – 20. märts):
Sinu tundlik loomus vajab täna erilist hoolt. Veendu, et sa ei laseks end liiga koormata teiste muredega ja leia aega iseenda tervendamiseks. Veekogude lähedal olemine või veega seotud tegevused toovad sulle rahu ja tasakaalu.

Kui keskendud täna nii oma füüsilisele kui ka emotsionaalsele heaolule, võid tunda end päeva lõpuks tasakaalukamana ja tervemana.

Vaata ka:

unnamed 1

Pühapäeval heisatakse Eesti lipud vastupanuvõitluse meenutamiseks

Valitsus otsustas tänasel väljasõiduistungil Põgari-Sassil kehtestada vastupanuvõitluse päeva erakorraliseks lipupäevaks. Lippude heiskamisega meenutame Eesti elanike

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite