Thursday , 19 September 2024
horoskoop tahemargid

Universumil on konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile Kolmapäeval 18 septembril 2024

Siin on Universumi konkreetne sõnum neljale sodiaagimärgile kolmapäeval, 18. septembril 2024:

1. Lõvi (23. juuli – 22. august)
Sõnum: “Tõeline jõud peitub alandlikkuses.”
Universum tuletab meelde, et kuigi oled täna täis energiat ja kirge, ära unusta olla avatud teistele ja võtta arvesse nende vajadusi. Sul on võime särada, kuid just tasakaal ja empaatiline suhtumine teevad sinu sära veelgi eredamaks.

2. Skorpion (23. oktoober – 21. november)
Sõnum: “Tunne oma valu, et leida tõeline vabanemine.”
Universum julgustab sind sukelduma sügavamatesse tunnetesse. Kõik, mis täna pinnale kerkib, on oluline tervenemise ja kasvamise jaoks. Ära karda emotsioonide intensiivsust – see viib sind tõelise muutuseni.

3. Kaksikud (21. mai – 20. juuni)
Sõnum: “Sõnad on sillad, mitte müürid.”
Universum rõhutab täna suhtlemise tähtsust. Kaksikud, sinu sõnad võivad tervendada või lõhkuda. Kasuta oma suhtlemisoskust, et luua ühendusi, mitte eralduda. Avatud suhtlus toob täna harmooniat ja arusaamist.

4. Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)
Sõnum: “Innovatsioon sünnib vabadusest.”

Universum tuletab meelde, et sinu võime näha maailma teistmoodi on kingitus. Täna avaneb sul võimalus tuua oma elus ja suhetesse uut energiat, kuid see nõuab julgust järgida oma ainulaadset teed. Ole truu oma nägemusele ja ära karda eristuda.

Need sõnumid annavad neile neljale märgile suuna ja juhatuse, et nad saaksid Universumi energiat parimal moel ära kasutada.

Vaata ka:

unnamed 1

Pühapäeval heisatakse Eesti lipud vastupanuvõitluse meenutamiseks

Valitsus otsustas tänasel väljasõiduistungil Põgari-Sassil kehtestada vastupanuvõitluse päeva erakorraliseks lipupäevaks. Lippude heiskamisega meenutame Eesti elanike

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite