Thursday , 19 September 2024
alvin mahmudov RgAUYSTa0NI unsplash

Siin on 6 lihtsat viisi, kuidas mehed saavad teenida oma naiselt lugupidamist

  1. Kuula aktiivselt – Näita üles tõelist huvi tema mõtete ja tunnete vastu, kuula, ilma et katkestaksid või lahendusi pakuks kohe. Austus algab tähelepanust ja arvestamisest.
  2. Ole usaldusväärne – Tee, mida lubad, ja näita, et ta võib sinu peale loota nii väikestes kui ka suurtes asjades. Usaldus on lugupidamise aluseks.
  3. Toeta ja julgustada – Näita, et hoolid tema eesmärkidest ja unistustest. Paku talle emotsionaalset tuge ja innusta teda, kui ta vajab julgustust.
  4. Näita üles tänulikkust – Väärtusta tema panust suhetes ja igapäevaelus. Väikesed tänulikkuse avaldused loovad suure mõju ja näitavad, et hindad teda.
  5. Ole enesekindel ja otsusekindel – Ole kindel oma otsustes ja tegudes. Kui mees suudab iseenda eest seista ja olla kindel oma tegudes, inspireerib see austust.
  6. Jaga majapidamiskohustusi – Kui sa osaled kodustes kohustustes ja toetad tasakaalu loomisel, näitab see, et sa väärtustad partnerlust ja hoolid tema heaolust.

Need lihtsad teod aitavad tugevdada vastastikust austust ja luua sügavamat sidet.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Valitsus toetas ühistranspordiseaduse muutmise eelnõu esitamist Riigikogule

Eelnõu kohaselt hakkab riik tasuma vedajatele hüvitist nullpiletiga sõitjate eest. Muudatus puudutab eelkõige kommertsvedajaid. Eelnõuga

minuaeg.com uudised

Tänasest saavad alaealised Transpordiameti e-teenindusest juhtimisõigust taotleda

Alates tänasest, 19. septembrist on alaealistel isikutel võimalik Transpordiameti e-teeninduses juhtimisõigust taotleda.  „Uue arendusega tekitasime