Thursday , 19 September 2024
laser

Saade „Laseri“ võtab täna (17.09) ette Malluka mehe.

Vahendame FB/marii.karell postitust

Kuidas Legranti loost sai Malluka lugu?

Sageli küsitakse, et kust need teemad tulevad, millest me Telesaade Laseris räägime. Vastus on kahjuks üsna igav: elust enesest. Kui keegi meie Laseri seltskonnast paneb tähele, et kindlast persoonist või teemast räägitakse keskmisest sagedamini, siis järelikult pakub see inimestele pinget ja huvi. Uudisväärtuste keeles on selle asja nimi “päevakajalisus”.

Nõnda “päevakajaliselt” rullus meie töölauale Tomas Legranti persoon, kelle raamatud ja podcastid ootamatut menukust näitavad. Kuidas on võimalik, et inimene on teinud endale karjääri sellest, et ta puhtsüdamlikult räägib ära, missugune pätt ta on olnud? Tundub põnev persoon. Seda enam, et Legranti sulest on ilmumas peagi järgmine raamat.

Hea persooniloo aluseks on hea eeltöö. Kui Tomas Märten Legrant oli andnud nõusoleku persooniintervjuuks, töötasime koos toimetaja Piret Taliga läbi tema juba ilmunud ja veel ilmumata raamatu, podcastid ning varasemad intervjuud. Rutiinne ajakirjaniku töö.

Kuivõrd isiku näol on tegemist persooniga, kes varasemalt põnevaid äriskeeme pununud, vaatasime igaks juhuks ka Äriregistrisse. Mõtlesime, et teeme kiire kontrolli, mis asju mees siis parasjagu ajab.

Mattusime sinna aga tundideks ja päevadeks. Selleks hetkeks, kui meil Legrantiga kokkusaamine oli lepitud, olid tekkinud teatud kahtlused, et tegelikult ta eelistab miskipärast jätkuvalt äri ajada mitte eriti läbipaistvalt.

Mis selle põhjused on, avaldab Tomas Märten Legrant osalt Laserile antud intervjuus.

Kui lõpuni aus olla, siis me ei lahkunud Legrantiga südamesõpradena. Küll aga ei osanud ma oodata, et vile tõmbab üles tema elukaaslane Mallukas. Kes tegelikult on meie loos täiesti kõrvaline tegelane.

Ühel hetkel aga saatis Malluka nimel meile kirja vandeadvokaat. Sellest kirjast saame me teada, kuidas toimetaja Piret Tali helistas Mallukale ja kirjutas.

Kumbagi pole Piret teinud, meie suhtlesime ainult Tomas Märten Legrantiga. Juhtumisi elab aga mees koos Mallukaga, kes on tuntud avaliku elu tegelane.

Tagantjärgi soovib Mallukas, kes on kogenud meediaga suhtleja, et ei soovi end näha loos, mis räägib tema elukaaslase äritegevusest. On ootamatu, et Mallukas soovis end esile tõsta, sest see lugu pole temast. Samas, nagu Mallukas ise intervjuus ütleb, pole tema jaoks vahet, kas elukaaslane on pätt või mitte, sest ühel juhul saab ta endale suurepärase elukaaslase ja teisel juhul fantastilise raamatu.

Malluka nõude saime kätte ja juristid menetlevad seda. Persoonilugu Tomas Märten Legrantist näeb aga Täna teisipäeval 17.09 saatest Laser TV3 Eesti / TV3 Estonia kl 20.30.

Allikas: FB/marii.karell

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Valitsus toetas ühistranspordiseaduse muutmise eelnõu esitamist Riigikogule

Eelnõu kohaselt hakkab riik tasuma vedajatele hüvitist nullpiletiga sõitjate eest. Muudatus puudutab eelkõige kommertsvedajaid. Eelnõuga

minuaeg.com uudised

Tänasest saavad alaealised Transpordiameti e-teenindusest juhtimisõigust taotleda

Alates tänasest, 19. septembrist on alaealistel isikutel võimalik Transpordiameti e-teeninduses juhtimisõigust taotleda.  „Uue arendusega tekitasime