Thursday , 19 September 2024
Kivioli uus uhishoone 2023726

Põhja päästekeskuse operatiivsündmused 16.09 – 17.09.2024

Tallinn

16.09 kell 12.12 teatati häirekeskusele, et Lasnamäel Paekaare tänaval asuvas garaažikooperatiivis on koridoris suitsu nähtud. Kesklinna päästjad sõitsid olukorda kontrollima ja leidsid, et ühes boksis laeti autoakusid, millest üks oli suitsema läinud. Päästjad avasid uksed jõuga ning tõstsid rikkis aku välja ning tuulutasid ruumid.

16.09 kell 22.28 tõttasid päästjad Mustamäele J. Sütiste teel kortermaja juurde, mille elanikud tundsid majas levivat kärsahaisu. Päästjad sõitsid kohale ja leidsid ühe suitsu täis 2. korruse korteri. Selgus, et sealne korterielanik oli voodis kasutanud enda soojendamiseks elektrilist soojendit, mis oli rikke tõttu süttinud. Osaliselt läks põlema ka voodi madrats. Õnneks sai elanik kiiresti seadme ja voodi ise kustutatud. Päästjatel jäi vaid ruumid tuulutada. Kiirabi vaatas elaniku üle kohapeal, kuid ta hospitaliseerimist ei vajanud. Korteris puudus töökorras suitsuandur, päästjad paigaldasid sinna uue patarei ja viisid läbi kodunõustamise.

16.09 kell 23.06 tormasid päästjad Nõmmele Vabaduse puiesteele, kus sõiduauto Mercedes-Benz oli suurel kiirusel sõitnud teelt välja ja tabanud puud ning elektrikappi. Õnnetuse tagajärjel polnud lähedal asuvatel majadel voolu. Päästjad likvideerisid masinal süttimisohu ja teavitasid elektrikuid vooluta majadest. Sündmusega jäid edasi tegelema politsei ning elektritehnikud. Kiirabi viis autos olnud kaks inimest haiglasse kontrolli.

Harjumaa

16.09 kell 11.41 teavitati häirekeskust, et Jõelähtme vallas Loo alevikus Niidu teel on tootmishoones nähtud tulekahju. Ettevõtte töötajad evakueerisid hoonest. Sündmusele sõitsid kuue kutselise komando päästjad koos Kopli vabatahtlikega. Selgus, et hoones oli põlema läinud kohviubade röstimismasin. Esimesed päästjad alustasid viivitamatult masina lahti võtmist, et pääseda ligi sisestele tulekolletele. Samuti kontrolliti üle ka masina väljatõmbesüsteem ja ventilatsioon. Õnneks piirdus tulekahju vaid aparaadi endaga. Tulekahju lokaliseeriti kella 12.15ks ja likvideeriti kella 12.41ks. Keegi viga ei saanud.

16.09 kell 14.49 sõitsid Jüri päästjad Rae valda Lehmja külla Kõrtsi teele, kus oli tööle rakendunud suitsu- ja ka vingugaasiandur. Päästjad sõitsid asja kontrollima ja nägid, et pärast pliidi alla tule tegemist hakkas see suitsu sisse ajama. Päästjad tuulutasid ruumid. Ilmselt sai siiber liiga vara suletud.

Vaata ka:

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis