Thursday , 19 September 2024
horoskoop tahemargid 1

Kellel tuleb tähemärkidest teisipäev 17.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi!

Halb päev:

  1. Skorpion (23. oktoober – 21. november): Surnud kaart võib tähendada, et täna tuleb tegeleda muutustega ja vanade mustritega. Skorpionid võivad tunda end emotsionaalselt koormatud ja peavad võib-olla tegelema stressi või tervisemuredega. Püüa leida rahu ja võtta aega enda jaoks.
  2. Kalad (19. veebruar – 20. märts): Rippuv Inimene kaart viitab vajadusele leida uusi lähenemisviise ja vabastada end vanadest harjumustest. Kalad võivad täna tunda end segaduses või ärevuses, mis võib mõjutada nende heaolu. Püüa leida tasakaalu ja lõõgastuda, et vältida ülekoormust.

Loe ka: UUE NÄDALA, ENNUSTUSED, HOROSKOOP, TAROSKOOP

Hea päev:

  1. Lõvi (23. juuli – 22. august): Päike kaart toob täna rõõmu ja energiat. Tervise ja heaolu osas võid tunda end eriti hästi. Kasuta seda aega füüsiliseks aktiivsuseks ja loovuseks. Sinu positiivne energia ja optimism aitavad sul saavutada häid tulemusi.
  2. Sõnn (20. aprill – 20. mai): Täht kaart viitab inspiratsioonile ja lootusele. Sõnnidele võib täna olla päev, kus tunnevad end rahulikumalt ja tasakaalukamalt. Keskendu tervislikele eluviisidele ja leia aega lõõgastumiseks, et suurendada oma heaolu.
  3. Kaalud (23. september – 22. oktoober): Keiser kaart annab Kaaludele kindlustunde ja struktuuri. Tänane päev võib olla ideaalne terviseplaanide korraldamiseks ja oma päevaplaani üle vaatamiseks. Kasuta oma tugevust ja organiseerimisvõimet, et parandada oma heaolu.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos