Thursday , 19 September 2024
F Politsei 2

16.09.24 Põhja prefektuuri nädalavahetuse info – Peksmised, kaklemised, vägivald, jne.

Tallinn

Kehalised väärkohtlemised

13. septembril teatati, et Mustamäel tekkis konflikt, mille käigus 62-aastane mees lõi enda elukaaslast.

13. septembril teatati, et Haaberstis 36-aastane mees lõi oma endist elukaaslast. Mõlemad osapooled olid joobes. Politsei pidas mehe kinni.

14. septembril teatati, et Kristiines asuvas baaris seni tuvastamata inimene lõi 63-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. septembril teatati, et Kristiines klubis tekkis konflikt, mille käigus seni tuvastamata inimene tekitas 24-aastasele mehele vigastusi.

14. septembril teatati, et Lasnamäel Meeliku tänaval 38-aastane mees lõi 48-aastast meest.

14. septembril teatati, et Lasnamäel 37-aastane mees lõi enda naise ema. Mõlemad osapooled olid alkoholijoobes.

15. septembril teatati, et Kesklinna kasiinos 43-aastane mees lõi 31-aastast meest. Politsei pidas 43-aastase mehe kinni.

15. septembril teatati, et Lasnamäel baaris tekkis konflikt, mille käigus 38-aastane naine lõi meest. Politsei pidas naise kinni.

15. septembril teatati, et Nõmmel tekkis konflikt abikaasade vahel, mille käigus tekitasid nad teineteisele vigastusi.

15. septembril teatati, et Lasnamäel Suur-Sõjamäe tänaval seni tuvastamata inimesed lõid 38-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

15. septembril teatati, et Nõmme hotellis 30-aastane mees lõi 31-aastast meest.

Vargused

13. septembril teatati, et Haaberstis Paldiski maanteel varastati maja eest lukustatud elektriline heledat värvi jalgratas. Tekitatud kahju on umbes 1500 eurot. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

15. septembril teatati, et Kesklinnas Rotermanni tänava garaaži on sisse murtud ja varastatud elektriline tõukeratas. Tekitatud kahju ja juhtumi täpsemad asjaolud on veel selgitamisel.

Harjumaa

Kehalised väärkohtlemised

14. septembril teatati, et Maardus Stardi tänaval tekkis konflikt seni tuvastamata inimese ja 42-aastase mehe vahel, mille käigus sai mees vigastusi.

14. septembril teatati, et Kehras 51-aastane mees lõi oma abikaasat.

14. septembril teatati, et Maardus Keemikute tänaval seni tuvastamata inimene lõi 28-aastast meest. Juhtumi täpsemad asjaolud on selgitamisel.

14. septembril teatati, et Paldiskis 43-aastane mees lõi 33-aastast meest noaga reide. Politsei pidas 43-aastase mehe kinni.

15. septembril teatati, et Keilas Keskväljaku tänaval 38-aastane mees lõi 25-aastast meest. Politsei pidas 38-aastase mehe kinni.

Vaata ka:

unnamed 1

Pühapäeval heisatakse Eesti lipud vastupanuvõitluse meenutamiseks

Valitsus otsustas tänasel väljasõiduistungil Põgari-Sassil kehtestada vastupanuvõitluse päeva erakorraliseks lipupäevaks. Lippude heiskamisega meenutame Eesti elanike

minuaeg.com uudised

Eesti ja Läti välisministeeriumite juhtkondade strateegilisel seminari fookuses olid ühised välispoliitilised eesmärgid

17.–18. septembril osalesid välisminister Margus Tsahkna ning välisministeeriumi kantsler Jonatan Vseviov Eesti ja Läti välisministeeriumite