Thursday , 19 September 2024
Blue Breaking News YouTube Channel Art
www.minuaeg.com

Erikomisjon arutab riigimetsast pärineva puidu müüki

Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjon arutab täna toimuval avalikul istungil Riigikontrolli aruannet „Riigimetsa Majandamise Keskuse puidumüük kestvuslepingutega kokkuleppehinna alusel“.

Riigikogu riigieelarve kontrolli erikomisjoni esimees Urmas Reinsalu märkis, et tuleb tagada riigimetsa majandamine heaperemehelikult ja kooskõlas seaduse mõttega. „Eesti huvides on, et me ei müüks oma puitu odavamalt, kui see väärt on. Riigikontroll on välja toonud, et riik metsamaterjali müües ei ole täitnud seadust ja riik oleks võinud teenida suuremat tulu,“ sõnas esimees. Reinsalu sõnul arutatakse istungil, kas Riigimetsa Majandamise Keskusel tuleks sõlmida pikaajalisi kestvuslepinguid avalike enampakkumiste alusel, samuti kas lepingute sõlmimise ja muutmise süsteem peaks olema läbipaistvam.

Istungile on kutsutud on kliimaminister Yoko Alender, Riigimetsa Majandamise Keskuse juhatuse esimees Mikk Marran, Riigimetsa Majandamise Keskuse puiduturustusosakonna juhataja Ulvar Kaubi, Riigikontrolli peakontrolör Ines Metsalu-Nurminen, Riigikontrolli auditijuht Silver Jakobson, Riigikontrolli audiitorid Sigrid Pakri ja Tuuli Rasso ning Riigikontrolli kommunikatsioonijuht Priit Simson.

Komisjoni avalik istung algab kell 13.15 ruumis L333 ja seda saab jälgida veebiülekandes.

Videosalvestist saab hiljem vaadata Riigikogu YouTube’i kanalil.

Vaata ka:

minuaeg.com uudised

Tänasest saavad alaealised Transpordiameti e-teenindusest juhtimisõigust taotleda

Alates tänasest, 19. septembrist on alaealistel isikutel võimalik Transpordiameti e-teeninduses juhtimisõigust taotleda.  „Uue arendusega tekitasime

politsei

KOHUTAV! Video, kuidas autojuht sõitis tõukerattal teed ületanud 12.a lapsele otsa

Vahendame Liiklusjärelevalvekeskus postitust. Selle postituse eesmärk ei ole süüdlase otsimine. See on hea näitlik video