Thursday , 19 September 2024
horoskoop tahemargid 1

Kellel tuleb tähemärkidest esmaspäev 16.09.2024 hea päev ja kellel halb päev? Uuri järgi!

Halb päev:

Neitsi (23. august – 22. september)
Neitsi võib täna tunda otsustusvõimetust ja segadust. Võib olla keeruline leida tasakaalu töö ja tervise vahel, ning sul võib olla kalduvus liigselt muretseda oma tervise või ülesannete täitmise üle. Otsuste tegemine võib olla raskendatud, mistõttu on oluline kuulata oma keha ja vaimu ning võtta asju rahulikult.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)
Skorpionile võib tänane päev olla intensiivne ja täis segaseid tundeid. Su emotsioonid võivad olla üleval ja selge mõtlemine võib olla raske. Võimalik, et oled vaimselt ja füüsiliselt kurnatud, seega on oluline pöörata tähelepanu puhkusele ja sisemisele rahule.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)
Kaksikud võivad tunda vaimset väsimust ja ärevust tänu ülekoormusele. Su energiatase võib olla madalam, mistõttu on oluline võtta aega lõõgastumiseks ja mitte liiga palju tegevusi korraga käsitleda. Suurepärane päev pauside tegemiseks ja enda laadimiseks.

Loe ka: UUE NÄDALA, ENNUSTUSED, HOROSKOOP, TAROSKOOP

Hea päev:

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Lõvil on väga energiline ja särav päev, täis enesekindlust ja entusiasmi. Suudad end väljendada loomulikult ja teised võtavad sind hästi vastu. Füüsiline aktiivsus ja loominguline eneseväljendus toovad rahulolu. See on suurepärane päev, et võtta riske ja särada nii töö- kui eraelus.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)
Kaalud leiavad tasakaalu ja rahu nii oma suhetes kui ka vaimses heaolus. Päev on täis harmooniat ja võimalusi, mis aitavad sul leida sisemist tasakaalu ja teha häid otsuseid. Hea aeg keskenduda oma suhete ja elu harmooniale.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)
Veevalaja jaoks on suurepärane päev katsetada uusi ideid ja tervisepraktikaid. Oled avatud ja valmis proovima midagi uut, mis võib sinu heaolu ja vaimset selgust parandada. Päev pakub loomingulisi ja positiivseid võimalusi, mis toovad elevust.

See on ülevaade sellest, kellele esmaspäev võib olla kerge ja kellele keerulisem.

Vaata ka:

ilm

4 päeva ILM: Tulemas on esimesed öökülmad. Õhutemperatuur -2..+21°C.

Reede 20 september 2024Öösel: Vähese pilvisusega sajuta ilm. Mitmel pool tekib udu. Puhub läänekaare tuul

unnamed 1

Pühapäeval heisatakse Eesti lipud vastupanuvõitluse meenutamiseks

Valitsus otsustas tänasel väljasõiduistungil Põgari-Sassil kehtestada vastupanuvõitluse päeva erakorraliseks lipupäevaks. Lippude heiskamisega meenutame Eesti elanike