Thursday , 19 September 2024
love 2331486 960 720 576x560 1 1

Nädala Armastuse Horoskoop: Esmaspäev 16.09 – Pühapäev 22.09.2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Suhtes: Sellel nädalal võib tekkida vajadus emotsionaalse ja füüsilise läheduse järele. Kui tunned, et su partner vajab rohkem toetust, ole valmis avama end haavatavuse poolelt ja väljendama oma tundeid. Vallaline: Sa võid kohtuda kellegagi, kes äratab sinus sügavaid tundeid. Ole valmis laskma armastusel kanda end uutele ja avastamata radadele.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Suhtes: Romantikas on sellel nädalal võimalikud suured südamest-südamesse vestlused. Kui on olnud lahkhelisid, siis on nüüd aeg otsida rahu ja selgust. Armastuse kindlus ja pühendumine on sinu võtmed. Vallaline: Kui sa oled vallaline, võid kohtuda kellegagi, kes sobib sinu elustiiliga ja jagab samu väärtusi. Otsid midagi püsivat ja tõsist ning võid leida seda ootamatust kohast.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Suhtes: Sa võid tunda, et tahad oma suhetes uusi seiklusi ja stimulatsiooni. Sel nädalal toob suhtlemine ja avatus sinusse energiat. Oluline on jääda siiraks ja avameelseks oma soovides.

Vallaline: Flirt on õhus, ja sa võid kohtuda kellegagi, kes on põnev ja intellektuaalselt stimuleeriv. See võib olla algus elavatele ja meeldejäävatele kohtingutele.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Suhtes: Kodune harmoonia ja intiimsus on sinu jaoks praegu esmatähtsad. Pühenda aega partnerile ja looge koos midagi erilist. Võid avastada, et ühine ajaveetmine tugevdab teie sidet veelgi.

Vallaline: Sellel nädalal võib su ellu tulla keegi, kes tunneb sügavat emotsionaalset sidet sinuga. Kuula oma südant ja lase asjadel areneda omas tempos.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Suhtes: Sa tahad olla tähelepanu keskpunktis ja tunned vajadust partneri imetluse järele. Sel nädalal võid leida võimaluse särada, kuid ära unusta ka partneri vajadusi tähele panna.

Vallaline: Kui oled vallaline, siis võib su ellu ilmuda keegi, kes toob välja sinu parimad küljed. Oled valmis näitama oma tõelist olemust ja leidma kedagi, kes seda hindab.

Neitsi (23. august – 22. september)

Suhtes: Sinu praktiline ja hoolitsev loomus võib sel nädalal suhetes esile kerkida. Suudad partnerile pakkuda tuge ja kindlust, mis aitab kaasa läheduse tugevnemisele.

Vallaline: Kui otsid armastust, siis see nädal toob sulle võimaluse kohtuda kellegagi, kes jagab sinu väärtusi ja on pühendunud tõsisele suhtele. Ole avatud uutele võimalustele.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Suhtes: Tasakaal ja harmoonia on sinu jaoks armastuses kõige olulisemad. Sel nädalal võib tulla ette mõni arutelu, kuid see viib suurema mõistmise ja läheduseni. Keskendu kompromisside leidmisele.

Vallaline: Kui oled vallaline, siis sa võid tunda suurt tõmmet kellegi vastu, kes esindab harmooniat ja rahu. See võib olla algus kaunile ja tasakaalustatud suhtele.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Suhtes: Kirg on sel nädalal suhetes tugev, ja sa võid tunda intensiivset tõmmet partneri vastu. Kasuta seda energiat, et süvendada oma sidet ja avastada uusi tasandeid armastuses.

Vallaline: Kui oled vallaline, võid kohata kedagi, kellega jagad tugevat keemiat. See võib olla lühike ja intensiivne suhe, või algus millelegi pikemaajalisele ja sügavale.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Suhtes: Sinu vabadusearmastus ja seiklushimu võivad sel nädalal suhet värskendada. Planeerige koos midagi lõbusat ja uut, et tuua suhtesse energiat ja kergust.

Vallaline: Kui oled vallaline, siis võid kohata kedagi reisil või sotsiaalsel üritusel. See on nädal, kus võimalused kohtumiseks on laiad ja ootamatud.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Suhtes: Sel nädalal keskendud suhetes pühendumisele ja vastutusele. Sa soovid kindlustunnet ja turvatunnet, ning võid avastada, et sügavad vestlused toovad teile suurema läheduse.

Vallaline: Kui oled vallaline, võid kohtuda kellegagi, kes on samamoodi tõsine ja valmis pühendumiseks. See võib olla nädal, mis viib sind sammu lähemale pikaajalisele suhtele.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Suhtes: Sinu soov oma individuaalsust väljendada võib suhetes esile tõusta. Jaga oma partneriga uusi ideid ja unistusi, kuid ära unusta ka teda kuulata. Uued vaatenurgad võivad teie sidet tugevdada. Vallaline: Sa võid kohata kedagi, kes jagab sinu unikaalseid vaateid ja inspireerib sind mõtlema suuremalt. Oled valmis looma suhet, mis põhineb vabadusel ja vastastikusel mõistmisel.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Suhtes: Sa võid tunda sel nädalal erilist lähedust ja empaatiat partneri suhtes. Looge koos hetki, kus saate täielikult üksteisele keskenduda ja jagada sügavaid tundeid.

Vallaline: Kui oled vallaline, siis võib sinu ellu tulla keegi, kes mõistab sind vaimselt ja emotsionaalselt. See võib olla algus suhteks, mis põhineb sügaval hingeühendusel.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos