Thursday , 19 September 2024
doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Neljapäev 12 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Energiatase on kõrge ja suudad palju ära teha, kuid ära unusta pausi pidada. Liigne stress võib tuua peavalusid. Keskendu ka vaimsele tervisele, näiteks meditatsioonile.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Sulle on kasulikud rahustavad tegevused, näiteks jooga või jalutuskäik looduses. Ära lükka edasi terviseprobleemide lahendamist, isegi kui need tunduvad väikesed.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Täna on hea päev füüsiliseks aktiivsuseks, kuid keskendu ka tasakaalule. Liigne koormus võib põhjustada vigastusi. Vaata üle oma toitumisharjumused.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Vaimne tasakaal on sinu heaolu võti. Keskendu emotsionaalsele tervisele ja väldi liigset muretsemist. Püüa leida rahu ja lõõgastus.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Sinu füüsiline jõud ja elujõud on täna tipus. Kuid ära unusta ka puhkust – keha vajab taastumist. Võid tunda vajadust rohkem liikuda ja väljas viibida.

Neitsi (23. august – 22. september)

Täna on hea päev enese eest hoolitsemiseks ja oma igapäevase rutiini korrastamiseks. Toitumine ja uni mängivad olulist rolli sinu enesetundes.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Tasakaal on kõikides aspektides oluline. Vältida tuleb äärmusi – olgu see siis töö, treening või puhkus. Keskendu rahulikele tegevustele, et säilitada vaimne ja füüsiline heaolu.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Terviseprobleemide korral pöördu kindlasti spetsialisti poole. Ära ignoreeri väikseid märke, mis viitavad vajadusele oma tervist jälgida.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Pööra tähelepanu toitumisele ja vee tarbimisele. Energiatase võib kõikuda, seega keskendu kergematele treeningutele ja mõõdukale liikumisele.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Sul võib tekkida vajadus rohkem puhata ja taastuda. Väldi liigset koormust ja keskendu keha kuulamisele, et vältida üleväsimust.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Tervisele keskendumine on täna oluline. Ära unusta regulaarseid harjutusi ja tervislikku toitumist. Proovi leida aega lõõgastumiseks, et vältida vaimset pinget.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Energia tase on kõikuv, mistõttu on oluline jälgida une kvaliteeti ja puhata. Vaimne tervis vajab tähelepanu, nii et leia aega rahustavateks tegevusteks nagu meditatsioon või loodus.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos