Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Laupäev 17 august 2024

Jäär: Kaarik – Oled täis energiat ja valmis oma elus uut suunda võtma. Kindlameelsus ja enesekindlus aitavad sul täna kõiki takistusi ületada.

Sõnn: Õnneratas – Muutused on täna paratamatud. Võta need vastu ja ole paindlik, sest saatus võib tuua ootamatuid võimalusi.

Kaksikud: Armunud – Täna on suhete päev. Otsused, mis puudutavad armastust või partnerlust, vajavad tähelepanu. Kuula oma südant.

Vähk: Torn – Ootamatu sündmus võib täna su plaanid segi lüüa. Ole valmis kohanema ja ehitama üles midagi uut ja paremat.

Lõvi: Päike – Sinu positiivne energia ja enesekindlus paistavad täna eredalt. See on suurepärane päev, et keskenduda oma isiklikele saavutustele.

Neitsi: Kuu – Täna võib olla segadust ja ebakindlust õhus. Usalda oma intuitsiooni ja ära tee kiirustades otsuseid.

Kaalud: Õiglus – Tasakaal ja õiglus on täna olulised. Võimalik, et pead lahendama olukorra, kus õiglus on kaalul. Ole objektiivne ja õiglane.

Skorpion: Surm – Täna võib olla muutuste ja transformatsiooni päev. Lõpeta vanad mustrid ja ole avatud uutele algustele.

Ambur: Maailm – Tunneta täna saavutuse ja täitumuse tunnet. Oled jõudnud oma teekonna olulise etapi lõppu, mis väärib tähistamist.

Kaljukits: Saatan – Ole teadlik kõigist harjumustest või sidemetest, mis sind tagasi hoiavad. On aeg vabastada end piirangutest ja liikuda edasi.

Veevalaja: Tähetorn – Ootamatud muutused võivad täna su maailmapilti raputada. Ole valmis kohanema ja vaata, kuidas see sind tugevdab.

Kalad: Ülempreester – Keskendu täna vaimsusele ja sisemisele juhatusele. Võid leida vastuseid sügavatest mõtisklustest või vaimsetest praktikadest.

Vaata ka:

ingel

Ingli Sõnum – Neljapäev 19 september 2024

Täna, täiskuu ajal, kutsuvad inglid sind avama oma südant muutustele ja uutele võimalustele. Täiskuu toob

Paeva sonum

Päeva Sõnum – Neljapäev 19 september 2024

Täna toob päev endaga kaasa võimaluse tegeleda nii isikliku kui ka professionaalse elu aspektidega. Kuu