Thursday , 19 September 2024
horoskoop

Horoskoop – Laupäev 17 august 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill): Täna on hea päev uute alguste jaoks. Sa võid leida endas julgust ja energiat, et alustada midagi uut. Ole avatud muutustele ja väljakutsetele.

Sõnn (20. aprill – 20. mai): Rahutus võib sind täna haarata. Võib-olla on aeg midagi oma elus muuta. Usalda oma intuitsiooni ja ära karda riskida.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni): Energia ja eneserefleksioon on täna olulised. Kasuta seda aega, et mõelda oma isiklikele eesmärkidele ja kuidas neid saavutada.

Vähk (21. juuni – 22. juuli): Tähed ennustavad edu ja küllust. Julge astuda samme, mis viivad sind lähemale su unistustele.

Lõvi (23. juuli – 22. august): Täna on suhete ja lähedaste inimestega aja veetmine esmatähtis. Kasuta seda päeva, et tugevdada sidemeid ja näidata oma hoolivust.

Neitsi (23. august – 22. september): Võid tunda vajadust asju muuta ja uusi eesmärke seada. Sinu ambitsioonikus aitab sul edasi liikuda ja uusi võimalusi leida.

Kaalud (23. september – 22. oktoober): Täna on hea päev oma arvamuse avaldamiseks ja vestluste algatamiseks. Võib-olla tekivad uued ideed ja projektid, mida soovid ellu viia.

Skorpion (23. oktoober – 21. november): Täna oled täis energiat ja valmis tegutsema. Kasuta seda hoogu, et lahendada keerulisi ülesandeid ja saavutada oma eesmärke.

Ambur (22. november – 21. detsember): Täna on rahulik päev, kus saad keskenduda oma eesmärkidele. Võib-olla on aeg mõelda uutele tegevusaladele või väljakutsetele.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar): Tähed näitavad, et oled valmis oma karjääris edasi liikuma. Võta vastu uusi vastutusi ja näita oma oskusi.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar): Täna on hea päev isikliku arengu ja uute projektide jaoks. Võid tunda inspiratsiooni ja soovi midagi uut proovida.

Kalad (19. veebruar – 20. märts): Romantika ja suhted on täna fookuses. Võta aega, et veeta kvaliteetaega oma lähedastega ja näidata neile, kui palju nad sulle tähendavad.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Kaart: RikkausTõlgendus: Täna võib sul tekkida tunne, et oled