Thursday , 19 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Kolmapäev 14 august 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill)

Taro kaart: Keiser
Täna võib sul olla vajadus korrastada oma elu ja seada reeglid paika. Keisri kaart soovitab sul võtta vastutus ja näidata juhtimisoskusi. Ole kindel oma otsustes ja ära lase end kõrvale juhtida.

Sõnn (20. aprill – 20. mai)

Taro kaart: Pentaklite Äss

See päev võib tuua sulle uusi algusi, eriti materiaalsetes või tööalastes asjades. Pentaklite Äss viitab võimalusele saada rahalist kasu või alustada uut projekti, mis võib tulevikus tuua stabiilsust.

Kaksikud (21. mai – 20. juuni)

Taro kaart: Mõõkade Rüütel
Täna võib sind oodata kiire tegevus ja otsused. Mõõkade Rüütel toob endaga kaasa kiiret suhtlemist ja vajadust kiiresti reageerida. Ole ettevaatlik, et mitte tegutseda liiga impulsiivselt.

Vähk (21. juuni – 22. juuli)

Taro kaart: Kuu
Kuu kaart toob esile alateadvuse ja emotsioonid. Võid tunda end segaduses või ebakindlana, kuid see on hea aeg kuulata oma sisemist häält. Ära lase hirmudel end juhtida; vaata sügavamale, et leida tõde.

Lõvi (23. juuli – 22. august)

Taro kaart: Päike
Täna on päev täis positiivset energiat ja selgust. Päikese kaart toob edu ja rõõmu. Oled enesekindel ja särav, mis tõmbab ligi positiivseid kogemusi. Kasuta seda energiat, et saavutada oma eesmärke.

Neitsi (23. august – 22. september)

Taro kaart: Karikate Üheksa
Täna võid tunda end rahulolevalt ja õnnelikult. Karikate Üheksa viitab soovide täitumisele ja emotsionaalsele küllusele. Luba endale nautida väikseid rõõme ja tunnustada oma saavutusi.

Kaalud (23. september – 22. oktoober)

Taro kaart: Õigluse kaart
Täna on fookuses tasakaal ja õiglus. Õigluse kaart kutsub sind tegema objektiivseid ja tasakaalustatud otsuseid. See võib olla päev, kus pead tegelema õiguslike küsimuste või oluliste lepingutega.

Skorpion (23. oktoober – 21. november)

Taro kaart: Surm
Ära lase selle kaardi nimest end heidutada; Surma kaart viitab transformatsioonile ja uutele algustele. Midagi sinu elus võib lõppeda, et teha ruumi millelegi uuele ja paremale. Lase lahti sellest, mis enam ei teeni sinu huve.

Ambur (22. november – 21. detsember)

Taro kaart: Sauade Kaheksa

Täna on kiire ja aktiivne päev. Sauade Kaheksa viitab kiirele edasiliikumisele ja ootamatutele arengutele. Asjad võivad juhtuda ootamatult, seega ole valmis kiirelt kohanema ja tegutsema.

Kaljukits (22. detsember – 19. jaanuar)

Taro kaart: Mõõkade Kümme
See kaart viitab millegi lõppemisele või raske perioodi lõpule. Võid tunda end kurnatuna või reetuna, kuid see on märk sellest, et oled valmis uuteks algusteks. Lase minevikust lahti ja keskendu paranemisele.

Veevalaja (20. jaanuar – 18. veebruar)

Taro kaart: Täheke
Täheke toob lootust ja inspiratsiooni. Täna võid tunda end ühendatuna kõrgemate jõududega ja saada juhatust, mis aitab sul leida oma tee. Usalda, et oled õigel teel, ja lase oma unistustel särada.

Kalad (19. veebruar – 20. märts)

Taro kaart: Karikate Kaks
Armastus ja partnerlus on täna fookuses. Karikate Kaks viitab harmoonilisele suhtele või partnerlusele, mis toob rõõmu ja rahuldust. See võib olla hea aeg romantilisteks hetkeks või tugevate sidemete loomiseks.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane