Thursday , 19 September 2024
respekt tule koju

Menubänd Respekt on uue naislaulja leidnud

Täiendus 15.08.2024 – Respekti solist Kerdo Mölder teatas sotsiaalmeedias, et eelmise nädala lõpus lõppes uue naissolisti otsing. „Konkurss on nüüdseks läbi ja meil on hea meel teatada, et Respektil on uus naislaulja,“ rõõmustas Mölder.

„Suur tänu kõigile, kes jagasid infot, elasid kaasa ja aitasid! Praegu käib intensiivne ettevalmistus ning kaunis neiu on valmis esmakordselt teie ette astuma juba 6. septembril Tartu Aleksandri pubi suurel sünnipäevapeol,“ kirjutas Kerdo Mölder Facebookis.

„Võtame uue andeka naisvokalisti soojalt, sõbralikult ja avasüli vastu! Suur tänu ja sügav kummardus kõigile, kes kandideerisid. Me ei oleks osanud oodata, et huvilisi ja kauneid naishääli on nii palju! Valmimas on täiesti uus ja veelgi vägevam Respekt!“

Populaarne bänd Respekt teatas ootamatult sotsiaalmeedias, et otsib uut naissolisti. “Augustis esineme veel koos, aga kahjuks läheb nii, et…” ütles bändi liige Kerdo Mölder, vihjates, et koostöö lõpetatakse erimeelsuste tõttu.

Jane Kruusmaa lisas omalt poolt: “Ma ei soovi seda teemat pikemalt kommenteerida. Igal oinal on oma mihklipäev,” jättes lahkumise põhjused hetkel avalikustamata. “Otsime andekat naislauljat! Palun jagage kuulutust ja andke teada oma andekast ja kauni lauluhäälega sõbrannast!” teatas Mölder Facebookis neljapäeva pärastlõunal.

Vaata ka:

Blue Breaking News YouTube Channel Art

Eesti toetab Hiina elektriautodele tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

Täna kinnitas valitsus Eesti seisukohad Hiinas toodetud elektriautode tollimaksu osas. Eesti pooldab tasakaalustava tollimaksu kehtestamist

doctor g4be6b6acb 640

Tervise ja Heaolu Horoskoop: Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill) Tervise ja Heaolu Horoskoop: Pööra tähelepanu oma energiatasele. Tänane