Tuesday , 17 September 2024
taroskoop minuaeg.com

Taroskoop – Laupäev 3 august 2024, ära allikaid pane

Jäär

Kaart: Sauade Äss Tähendus: Uued algused ja energiavoog. Täna võib esineda võimalus alustada uut projekti või initsiatiivi. On hea aeg olla julge ja kasutada oma loovust.

Sõnn

Kaart: Karikate Kuninganna Tähendus: Emotsionaalne tundlikkus ja hoolivus. Täna on oluline olla empaatiline ja tähelepanelik oma emotsioonide suhtes. Keskendu oma lähedastele ja nende vajadustele.

Kaksikud

Kaart: Mõõkade Üheksa Tähendus: Ärevus ja mured. Täna võib esineda stressirohkeid hetki, kuid oluline on mitte lasta muredel end halvata. Leia viisid, kuidas rahuneda ja oma mõtted korrastada.

Vähk

Kaart: Karikate Kümme Tähendus: Täitumine ja harmoonia. Täna on päev, kus tunned end õnnelikuna ja rahulolevana. On hea aeg nautida pere ja sõprade seltskonda.

Lõvi

Kaart: Pentaklite Neli Tähendus: Kindluse ja stabiilsuse hoidmine. Täna on oluline keskenduda oma ressursside kaitsmisele ja pikaajaliste plaanide tegemisele. Väldi liigset kulutamist.

Neitsi

Kaart: Mõõkade Kuninganna Tähendus: Selgus ja otsusekindlus. Täna on hea päev oluliste otsuste tegemiseks. Kasuta oma teravat mõistust ja objektiivset vaadet olukordade hindamisel.

Kaalud

Kaart: Õigluse Kaart Tähendus: Tasakaal ja õiglus. Täna võib esile kerkida vajadus lahendada vaidlusi või teha olulisi otsuseid, mis nõuavad õiglust ja tasakaalu.

Skorpion

Kaart: Sauade Kümme Tähendus: Koormus ja vastutus. Täna võib tunduda, et sul on liiga palju kohustusi. Oluline on õppida delegeerima ja leidma aega puhkamiseks.

Ambur

Kaart: Karikate Kolm Tähendus: Pidustused ja koosviibimised. Täna on hea päev tähistamiseks ja sõpradega koos aja veetmiseks. Naudi hetke ja lase end vabaks.

Kaljukits

Kaart: Pentaklite Rüütel Tähendus: Töö ja pühendumine. Täna keskendu oma tööülesannetele ja ole järjekindel oma eesmärkide saavutamisel. Kannatlikkus ja püsivus toovad edu.

Veevalaja

Kaart: Täht Tähendus: Lootus ja inspiratsioon. Täna võib esile tulla uus inspiratsiooniallikas või unistuse täitumise võimalus. Hoia oma visioon ja eesmärgid selged.

Kalad

Kaart: Karikate Kaks Tähendus: Partnerlus ja ühendus. Täna on soodne päev suhete ja koostöö jaoks. Keskendu lähedastele ja partnerlusele, mis toob harmooniat ja mõistmist.

Vaata ka:

Peeter Schamardin SEB

7 küsimust pensionist, millest peaks rääkima juba koolis

Tänapäeval on loomulik, et rahatarkust õpetatakse juba koolitundides, kuid varasematel aegadel pole see nii olnud.

laser

Saade „Laseri“ võtab täna (17.09) ette Malluka mehe.

Vahendame FB/marii.karell postitust Kuidas Legranti loost sai Malluka lugu? Sageli küsitakse, et kust need teemad