Thursday , 19 September 2024
horoscope 2

3 tähemärki, kellel tuleb reede 2.08.24 hea päev ja 3 tähemärki, kellel mitte nii hea

Mitte nii hea päev:

Vähk

Emotsionaalsed väljakutsed – Vähid võivad täna kogeda sügavaid emotsionaalseid väljakutseid. Oluline on võtta aega enda jaoks ja keskenduda enesehooldusele. Võimalikud konfliktid pereringis võivad vajada lahendamist, kuid püüa säilitada rahu ja kaastunnet.

Skorpion

Pinged ja konfliktid – Skorpionitel võib täna ette tulla kirglikke, kuid ka pingelisi hetki. Suhted võivad olla proovile pandud ning võib tekkida vajadus sügavamate teemade arutamiseks. Oluline on jääda ausaks, kuid kaastundlikuks.

Veevalaja

Rutiin ja rahutus – Veevalajad võivad tunda täna rahutust ja soovi midagi uut kogeda. Kuid see võib põhjustada ka pettumust ja tüdimust rutiinist. Proovi leida viise, kuidas tuua oma päevadesse uut energiat ja vältida liiga suuri ootusi.

Hea päev:

Jäär

Energia ja otsustavus – Jääradel tuleb reede suurepärane. Täna oled täis energiat ja valmis kõigeks. Uued projektid ja väljakutsed saavad edukalt alguse. Tõenäoliselt suudad oma enesekindluse ja entusiasmi abil ületada kõik takistused.

Lõvi

Romantika ja üllatused – Lõvidel on täna suurepärane võimalus näidata oma juhtimisoskusi ja loomingulisust. Suhteelus ootavad sind ees romantilised ja kirglikud hetked. Võib-olla planeerid midagi erilist, mis toob teie suhtesse värskust.

Kaalud

Harmoonia ja suhted – Kaaludel on täna armastuse ja suhtlemise päev. Tunnete end suhetes kindlalt ja tasakaalus. Su partner hindab sinu avatud ja ausat suhtlemisstiili, mis aitab teie sidet veelgi tugevamaks muuta.

Vaata ka:

horoskoop

Horoskoop – Reede 20 september 2024

Jäär (21. märts – 19. aprill):Täna on päev, mil oled täis energiat ja entusiasm, mis

politsei

Politsei juhatas patrullsõiduki sireenide ja telefoni abil metsast välja kaks eksinud marjulist

Eile, 18. septembri pealelõunal käivitas politsei Põlvamaal otsingu leidmaks kaht eakat naist, kes olid soos